IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
431
4.7.06 08:08

Krásné ranko,holčinky…

Dari někdy ta nálada přijde sama…a vůbec v těhu..to si člověk myslí,že se dozajista zbláznil :lol: :lol: :lol: No a PODZIM na smutnění?Já miluju podzim asi ze všech ročních období nejvíc..teda ty 2/3,kdy svítí krásný dlouhý slunce,všude spousta barviček,vůní,…kousíček z něho je vždycky pršecí=depkovací..to ale u mě neplatí…a pak na PODZIM se narodí naše Fufee.Jupí jupí jupí.Dneska se vydáváme na výlet,na přehradu Rozkoš :D :D :D ..tak se nemůžu dočkat..no jako malé dítě!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
4.7.06 08:09

Ahoj Míšo,

chtěla jsi vědět, jak o NÁS čtyři pečuju … Tak teda, beru Calibrum baby a kyselinu listovou. Jinak moc neuklízím (jen tak zlehka, ale nevytírám podlahy, neluxuju, ale normálně vařím, hodím prádlo do pračky a nádobí do myčky…), nevěším přádlo, žehlím jen to, co opravdu potřebujeme a postupně, pravidelně jím a hlavně spím a spím; taky netahám žádný těžký věci (vč. nákupů)… až se bojím, že úplně zlenivím, no ještě chvíli to musím vydržet :wink: :wink: :wink: Chodím teda normálně do práce, ale jsem jsem kancelářská krysa, takže dokud se budu cítit dobře, chci pracovat, počítám tak do konce září, hodná paní doktorka říkala, že mám počítat s tím, že od 20. týdne budu muset ležet, takže počítám s tím, že si pobudu pár měsíců v nemocnici, no, uvidíme, uvidíme, uvidíme … :lol: :lol: :lol:
Sem, tam mně pobolívají vaječníky, spíš večer, ale říkám se, že je to normální, když bolí, tak si hned lehnu a čtu si … :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
4.7.06 08:14

Ahoj Weli a vůc VŠECHNY HOLČINKY :wink: :wink: :wink:

Tak ty si dnes budeš užívat rozkoše, jo???? Celý den? Teeeda, ty se máš :lol: :lol: :lol:

Já jsem četla že jsme přes jaro a léto o 10% plodnější, takže toho hleďte všechny využít :lol: :lol: :lol: Páček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
4.7.06 08:28

Dobré ránko berušky,

tady je zase krásně…jen kdybych si včera nehýbla se zádama :cry: a v Pá máme jet do Rakouska na dovču a mám pocit, že všichni dr. už mají dovolenou. Musím dnes někoho sehnat, kdo mi to spraví!!!

Mám na vás dotázek - na nás smolařky, co nevyšlo IVF :wink: : kdy jste dostaly další MS bez léků, hormonů a jiných vychytávek?

Po roce bez ant. se mi spravil cyklus na 30dní, po ET to bylo jen 27 DC a dnes jsem 31DC a nikde nic (ani na testu 8) ) DÍKY!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
4.7.06 08:29

jůůůůůůůůůůůů stránka č.500, tak to večer oslavíme, ne :wink: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
4.7.06 09:31

Andri, já dostala mrchu po ET ještě před testováním a tenhle další měsíc podle plánu 28. den. Je přesná jako hodinky, až mě to někdy štve :evil:

Teda stránka 500 :D To už tady straším pěkných pár set stránek 8O 8O :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
4.7.06 09:54

Ahoj holky!
Tak na 500stou si musim taky pisnout :wink: :twisted: :lol:
Jinak jsem vas jakz takz docetla a koukam ze se tu uz rodi:
TAKZE NOVOPECENYM MAMINKAM PREJU HODNE SIL A STESTI :P :P :P
Ja jinak nestiham,14teho jedu rychle do Cech odvezt deti a potom 3 tydny nepretrzite do prace :roll: :evil:
Jinak mi je stale stejne na blinkani,uz se bojim i jist :roll:
Tak si pekne uzivejte slunicka,a co jeste nejsou tehu,hodne stesticka :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
4.7.06 10:59

jé 500stá stránka, to si musím písnout i já :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jinak jsem nechtěla napsat, že mám depky z podzimu, i když občas trošku jo :twisted: jen jsem chtěla říct, že to léto je prostě BOŽÍ a že si hodlám užít každý den naplno, pomaloučku plánujeme dovolenou, nějaké ty akcičky, víkendíčky a tak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Včera jsem seděla SAMA na zahradě a poslouchala jsem ticho, ten klid, vychutnávala jsem si teplo, a taky červené vínečko :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a tak nějak mi přišla myšlenka, že mě ten život hodně baví a že všechno zlé je k něčemu dobré :D :P :P :P

Teď přes prázdniny musím vyřešit spoustu věcí, hlavně náš vztah s manželem..musíme ho trošku dát do pořádku..a miminko zatím vůbec neřeším, asi to mělo svůj důvod, proč to nevyšlo :(

Daria

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
4.7.06 11:27

Ahoj, berušky,koukám,že máme 500 ti stou stránku :lol: :lol: :lol: :lol:
Zdravím Helli ,moc gratuluji,pak se juknu na miminka,já jsem se na chvíli odtrhla od rodiny ,tak se jdu na vás hned podívat :lol: :lol: :lol:
Máme krásný počasíčko ,tak to je pohodička,zatím je mi celkem dobře :lol:
Vítám tady novou spolutrpitelku :lol: ,teď se omlouvám,ale vypadlo mi jméno :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
4.7.06 11:29

ahojky,hlásím se po KO,vše je v pořádku. prcek má přes 10cm a mával a kopal.
Leni,vítám tě po dlouhé době!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
4.7.06 11:31

Ahoj Sluníčko :lol: :lol: :lol: ,gratuliji k obříkovi :lol: ,já jdu akorát za týden ,to asi bude už větší,jestli je teda vše OK,ale snad jo,jsem trochu plašan :oops: ,ale kope,kope,tak snad jo 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
4.7.06 11:36

ja uz tuto vyrocni stranku asi nestihnu co? :)
smoulan , ja jsem sice taky kancelarska krysa, ale do prace nechodim… me se moc spat nechce… ale polehavam a odpocivam… a co mam delat kdyz nemam hlad? dokonce jsem trochu zhubla! sice mi blbe neni, ale nemam na nic chut a to jsem jedlik… ale ovoce a zeleninku se snazim porad papat… a taky moc neuklizim, manzel me nenecha…
jo a ted jsem se divala na ty tatky co maji ty dvojcata a trojcata, bylo to super! tak se drz! v kterem uz vlastne jsi tydnu?
jinak zdravim vsechny ostatni samozdrejme!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
4.7.06 11:41

**

Helli ,krásná miminka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a řekla bych ,že jsou stejný :lol: :lol: ,že by jednovaječný :oops: ,asi jo :lol: :lol:**

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
4.7.06 12:02

Ahoj sluníčka!
Moc teď nepíšu, jsem nějaká bez nálady, ale nakukuju pořád, pořád jsem tu s váma! Helli, máš náááááádherný (a určitě ne jednovaječný :lol: ) miminka!

Já jsem dneska byla na kontrole, dr. ukecávala Tadíka, ať tam vydrží ještě aspoň týden. Jinak já jsem zralá rodit. Čípek skoro zašlej, hlavička nasunutá v pánvi a na monitoru se mi „natočily“ 2 celkem slušný kontrakce. Pro sichr mě poslala ve čtvrtek na kontrolu do porodnice a když to bude k tomu, tak už si mě tam nechají. No ale radši bych ještě vydržela vcelku, přeci jen je ještě brzy, jsem z toho taková přepadlá, doufám že vám tu nekazím náladu!
Mějte se všechny moc krásně, užívejte sluníčka a vyrazte k vodě! Pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
4.7.06 13:32

tak toto mě pobavilo, to se nám opravdu stát nemůže, že bysme nevěděly..... :D

http://www.novinky.cz/…4_00van.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová