Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Krásné ranko,holčinky…
Dari někdy ta nálada přijde sama…a vůbec v těhu..to si člověk myslí,že se dozajista zbláznil
No a PODZIM na smutnění?Já miluju podzim asi ze všech ročních období nejvíc..teda ty 2/3,kdy svítí krásný dlouhý slunce,všude spousta barviček,vůní,…kousíček z něho je vždycky pršecí=depkovací..to ale u mě neplatí…a pak na PODZIM se narodí naše Fufee.Jupí jupí jupí.Dneska se vydáváme na výlet,na přehradu Rozkoš
..tak se nemůžu dočkat..no jako malé dítě!
Ahoj Míšo,
chtěla jsi vědět, jak o NÁS čtyři pečuju … Tak teda, beru Calibrum baby a kyselinu listovou. Jinak moc neuklízím (jen tak zlehka, ale nevytírám podlahy, neluxuju, ale normálně vařím, hodím prádlo do pračky a nádobí do myčky…), nevěším přádlo, žehlím jen to, co opravdu potřebujeme a postupně, pravidelně jím a hlavně spím a spím; taky netahám žádný těžký věci (vč. nákupů)… až se bojím, že úplně zlenivím, no ještě chvíli to musím vydržet
Chodím teda normálně do práce, ale jsem jsem kancelářská krysa, takže dokud se budu cítit dobře, chci pracovat, počítám tak do konce září, hodná paní doktorka říkala, že mám počítat s tím, že od 20. týdne budu muset ležet, takže počítám s tím, že si pobudu pár měsíců v nemocnici, no, uvidíme, uvidíme, uvidíme …
![]()
Sem, tam mně pobolívají vaječníky, spíš večer, ale říkám se, že je to normální, když bolí, tak si hned lehnu a čtu si …
![]()
Ahoj Weli a vůc VŠECHNY HOLČINKY
![]()
Tak ty si dnes budeš užívat rozkoše, jo???? Celý den? Teeeda, ty se máš
![]()
Já jsem četla že jsme přes jaro a léto o 10% plodnější, takže toho hleďte všechny využít
Páček
Dobré ránko berušky,
tady je zase krásně…jen kdybych si včera nehýbla se zádama
a v Pá máme jet do Rakouska na dovču a mám pocit, že všichni dr. už mají dovolenou. Musím dnes někoho sehnat, kdo mi to spraví!!!
Mám na vás dotázek - na nás smolařky, co nevyšlo IVF
: kdy jste dostaly další MS bez léků, hormonů a jiných vychytávek?
Po roce bez ant. se mi spravil cyklus na 30dní, po ET to bylo jen 27 DC a dnes jsem 31DC a nikde nic (ani na testu
) DÍKY!!!!
Andri, já dostala mrchu po ET ještě před testováním a tenhle další měsíc podle plánu 28. den. Je přesná jako hodinky, až mě to někdy štve ![]()
Teda stránka 500
To už tady straším pěkných pár set stránek
![]()
Ahoj holky!
Tak na 500stou si musim taky pisnout
![]()
Jinak jsem vas jakz takz docetla a koukam ze se tu uz rodi:
TAKZE NOVOPECENYM MAMINKAM PREJU HODNE SIL A STESTI
![]()
Ja jinak nestiham,14teho jedu rychle do Cech odvezt deti a potom 3 tydny nepretrzite do prace
![]()
Jinak mi je stale stejne na blinkani,uz se bojim i jist ![]()
Tak si pekne uzivejte slunicka,a co jeste nejsou tehu,hodne stesticka
![]()
jé 500stá stránka, to si musím písnout i já
![]()
Jinak jsem nechtěla napsat, že mám depky z podzimu, i když občas trošku jo
jen jsem chtěla říct, že to léto je prostě BOŽÍ a že si hodlám užít každý den naplno, pomaloučku plánujeme dovolenou, nějaké ty akcičky, víkendíčky a tak
![]()
Včera jsem seděla SAMA na zahradě a poslouchala jsem ticho, ten klid, vychutnávala jsem si teplo, a taky červené vínečko
a tak nějak mi přišla myšlenka, že mě ten život hodně baví a že všechno zlé je k něčemu dobré
![]()
Teď přes prázdniny musím vyřešit spoustu věcí, hlavně náš vztah s manželem..musíme ho trošku dát do pořádku..a miminko zatím vůbec neřeším, asi to mělo svůj důvod, proč to nevyšlo ![]()
Daria
Ahoj, berušky,koukám,že máme 500 ti stou stránku
![]()
Zdravím Helli ,moc gratuluji,pak se juknu na miminka,já jsem se na chvíli odtrhla od rodiny ,tak se jdu na vás hned podívat
![]()
Máme krásný počasíčko ,tak to je pohodička,zatím je mi celkem dobře ![]()
Vítám tady novou spolutrpitelku
,teď se omlouvám,ale vypadlo mi jméno
![]()
ahojky,hlásím se po KO,vše je v pořádku. prcek má přes 10cm a mával a kopal.
Leni,vítám tě po dlouhé době!
Ahoj Sluníčko
,gratuliji k obříkovi
,já jdu akorát za týden ,to asi bude už větší,jestli je teda vše OK,ale snad jo,jsem trochu plašan
,ale kope,kope,tak snad jo ![]()
ja uz tuto vyrocni stranku asi nestihnu co? ![]()
smoulan , ja jsem sice taky kancelarska krysa, ale do prace nechodim… me se moc spat nechce… ale polehavam a odpocivam… a co mam delat kdyz nemam hlad? dokonce jsem trochu zhubla! sice mi blbe neni, ale nemam na nic chut a to jsem jedlik… ale ovoce a zeleninku se snazim porad papat… a taky moc neuklizim, manzel me nenecha…
jo a ted jsem se divala na ty tatky co maji ty dvojcata a trojcata, bylo to super! tak se drz! v kterem uz vlastne jsi tydnu?
jinak zdravim vsechny ostatni samozdrejme!
**
Helli ,krásná miminka
a řekla bych ,že jsou stejný
,že by jednovaječný
,asi jo
**
Ahoj sluníčka!
Moc teď nepíšu, jsem nějaká bez nálady, ale nakukuju pořád, pořád jsem tu s váma! Helli, máš náááááádherný (a určitě ne jednovaječný
) miminka!
Já jsem dneska byla na kontrole, dr. ukecávala Tadíka, ať tam vydrží ještě aspoň týden. Jinak já jsem zralá rodit. Čípek skoro zašlej, hlavička nasunutá v pánvi a na monitoru se mi „natočily“ 2 celkem slušný kontrakce. Pro sichr mě poslala ve čtvrtek na kontrolu do porodnice a když to bude k tomu, tak už si mě tam nechají. No ale radši bych ještě vydržela vcelku, přeci jen je ještě brzy, jsem z toho taková přepadlá, doufám že vám tu nekazím náladu!
Mějte se všechny moc krásně, užívejte sluníčka a vyrazte k vodě! Pa pa
tak toto mě pobavilo, to se nám opravdu stát nemůže, že bysme nevěděly..... ![]()