Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ten seznámek už začíná vypadat dobře, že? Líbí se mi, jak postupně všechny „přebíhají“ na spodní polovinu ![]()
MIŠKO !!!!!!!!!!!! MOC GRATULUJU !!!
Ať máš krásného usměvavého králíčka…nebo dva
?
http://www.sunshine.wz.cz/dita_kralik.jpg
Kočičky moje, od té doby co sem chodím je 7 těhulek!!! jen tak dál!!! na srpen je pěkná fronta, tak do toho vlítneme společně, ju???
Welinko: Onrášek se mi moc líbí a mám ho také na 1. místě…a pro holčičku Natálku ![]()
Heli moc držím palečky, ať ještě ty dva týdny vydrží!!!!
Holky, jsem z Míši celá na měkko, měla jsem jít na kosmetiku, ale zůstala jsem tady a půjdu až zítra ![]()
Jak se máte všechny???
Andri to je sranda…mi to měli Ondrášek/Tim anebo Natálka (na holčičku nám žádná jména od začátku těhu neštimovala…asi podvědomí,že to bude vysněný chlapák
):lol:
…ta Natálka to bude každopádně,pokud se holčička zadaří při příštích těhu ![]()
..ježiš fuj samozřejmě že MY a ne MI..já jsem popletená,chvíli mluvím za sebe,pak za nás
![]()
Já nevím proč, ale já jsem tomu hrozně věřila, že to Míše vyjde. Taky mě to rozbrečelo
- ale teda s pusinkou naopak ![]()
Ten srpen, to je ale skvělý měsíc na oplodnění, že jo? To bude v porodnicích nával ![]()
je to poslední dny tady nářez!!!
Lovely, Šmoulík … to jsou dramata
která neberou konce!!!
Kdo vymýšlel ty slogany? Sem s ňákým pěkným - SRPNOVÝM
Dík!!!
Weli - tak to se fakt směju
ale jsou to krásný jsména, viď
? Já bych nejradši obě najednou
![]()
To vám teda řeknu holky ,že v porodnicích bude pěkně narváno po dlouhý době ,už teď mají frontu,alespoň v Podolí a Motole
![]()
Jinak s jménama zápasíme s přestávkama furt,ono ale když se to vezme tak nic moc výběr
![]()
Mám už doma Jakuba ,Lucii a Barborku ,ale jaký to bude to další
A ještě k tomu prosinčátko
![]()
jasne Perlo a „… a v zaři budem mit břicho jako buben. Na jaře porodime, o novy se zas snažime“
Tak praci zdar, ja už musim končit, pak a zdravim Andri, na to nějak zapomínam, promin
Ad jmena- Ondraška zavrhl manžel, tak to bude Vojta - holčičku nějak neřešíme, protože sï myslím, že to bude zas chlap ( ale uvažuje se o Bětušce a Lidušce)
Tak celou dobu čekám a pak bych to málem prošvihla… Míšo, mooooc gratuluju!!!