IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1279
29.6.06 14:28

Sutko - jéééé, to by bylo táááák krásné!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
29.6.06 14:31

Ten seznámek už začíná vypadat dobře, že? Líbí se mi, jak postupně všechny „přebíhají“ na spodní polovinu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
29.6.06 14:34

MIŠKO !!!!!!!!!!!! MOC GRATULUJU !!!

Ať máš krásného usměvavého králíčka…nebo dva :wink: ?
 http://www.sunshine.wz.cz/dita_kralik.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
29.6.06 14:38

Kočičky moje, od té doby co sem chodím je 7 těhulek!!! jen tak dál!!! na srpen je pěkná fronta, tak do toho vlítneme společně, ju???

Welinko: Onrášek se mi moc líbí a mám ho také na 1. místě…a pro holčičku Natálku :wink:

Heli moc držím palečky, ať ještě ty dva týdny vydrží!!!!

Holky, jsem z Míši celá na měkko, měla jsem jít na kosmetiku, ale zůstala jsem tady a půjdu až zítra 8)

Jak se máte všechny???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
29.6.06 14:43

Andri to je sranda…mi to měli Ondrášek/Tim anebo Natálka (na holčičku nám žádná jména od začátku těhu neštimovala…asi podvědomí,že to bude vysněný chlapák :lol: ):lol: :lol: :lol: …ta Natálka to bude každopádně,pokud se holčička zadaří při příštích těhu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
29.6.06 14:44

..ježiš fuj samozřejmě že MY a ne MI..já jsem popletená,chvíli mluvím za sebe,pak za nás :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
29.6.06 14:44

Já nevím proč, ale já jsem tomu hrozně věřila, že to Míše vyjde. Taky mě to rozbrečelo :cry: - ale teda s pusinkou naopak :D
Ten srpen, to je ale skvělý měsíc na oplodnění, že jo? To bude v porodnicích nával :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
29.6.06 14:55

je to poslední dny tady nářez!!!
Lovely, Šmoulík … to jsou dramata :D která neberou konce!!!

Kdo vymýšlel ty slogany? Sem s ňákým pěkným - SRPNOVÝM :P Dík!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
29.6.06 14:56

Weli - tak to se fakt směju :D ale jsou to krásný jsména, viď :D ? Já bych nejradši obě najednou :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
29.6.06 14:56

Srpen - těhulky budem … ježiš, to je trapný :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
29.6.06 14:58

To vám teda řeknu holky ,že v porodnicích bude pěkně narváno po dlouhý době ,už teď mají frontu,alespoň v Podolí a Motole :lol: :lol: :lol:
Jinak s jménama zápasíme s přestávkama furt,ono ale když se to vezme tak nic moc výběr :lol: :lol:
Mám už doma Jakuba ,Lucii a Barborku ,ale jaký to bude to další 8O :?: A ještě k tomu prosinčátko :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
29.6.06 14:59

… duben - pořádnej buben či v porodnici už budem? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
29.6.06 15:00

jasne Perlo a „… a v zaři budem mit břicho jako buben. Na jaře porodime, o novy se zas snažime“

Tak praci zdar, ja už musim končit, pak a zdravim Andri, na to nějak zapomínam, promin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
29.6.06 15:01

Ad jmena- Ondraška zavrhl manžel, tak to bude Vojta - holčičku nějak neřešíme, protože sï myslím, že to bude zas chlap ( ale uvažuje se o Bětušce a Lidušce)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
29.6.06 15:03

Tak celou dobu čekám a pak bych to málem prošvihla… Míšo, mooooc gratuluju!!! 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová