Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Leno - tak hezky vikend a uzij si bazenku. Co ja bych za to dala… ![]()
Taky se loučím. Přeju vám všem pěkný víkend a až dojedu, tak čekám jen samé dobré zprávy.
Miso, drzim palce a vydrz!
Jinak vsem preji krasny vikend a tesim se na vas v pondeli
holky, diky!
to vite ze me lezeni nebavi… tak se tak prevaluju, obcas posedim… ale manzel me nenecha nic delat, skoro me kontroluje jak dlouho se sprchuju
a abych u neceho nahodou nezatinala bricho…
holky, tak pekny vikend!
liliku uz se tesim na fotecky! Tak se vsechny opatrujte!
Ahojky všichni,
právě jsem se vrátila ze služebky a jsem strašně unavená. Tak trošku jsem si snad všechno přečetla.
Dario, je mi hrozně líto, že to nedopadlo. Jseš ale opravdu pořádná bojovnice, Příště se nám to určitě povede. Já teď už asi KET před dovolenou nestihnu, teprve začínám špinit a konečně se mi mrška rozjede. To to trvalo.
snažilky, čekatelky a těhulky mějte moc pěkně a užívejte si pěkného počasí.
Ahojky holky,
moc se omlouvám, celý týden jsem se vám vůbec neozvala
, ale neměla jsem čas
. Ještě jsem vás ani pořádně nedočetla, jen jsem si akorát přečetla smutnou zprávu od Dari.
Dari, je mi to moc líto
![]()
Holky, jak vidíte asi na metříku, tak jsem včera dostala mrchu. Hned jsem se objednala do Caru. Jedu tam 4.7 to budu 12DC a pak asi za 4-5dní půjdu na KET
. Takže vás pak tady budu asi pořád otravovat
. Určitě tak týden budu poctivě ležet a pak už třeba ven .....
Míšo, držim palečky!!!!!!
Musí nám to vyjít ![]()
Vladi, tak konečně se mrcha hlásí, to teda byla doba
A kdy teda půjdeš na KET? Tak v srpnu?
Holky, přeji všem moc krásný den!!!! My ted jedeme k máme na chalupu.
Moc vás všechny zdravím
![]()
Zatím ahoj M.
Ahojky Milil,
v pondělí jdu na krev a uvidím. Ještě je tu šance, že by KET byl před dovolenou ale spíše to bude asi v srpnu. Alespoň si pěkně odpočinu na dovolené.
Dneska je opravdu moc krásně. Jsem tu jen na skok a jdu si užívat sluníčka.
Čauky, přeji krásný zbytek víkendu!!!
a co takové miminko, chtěly byste
?
http://www.zena-in.cz/…14/38/89.gif
krásný, že jo?
Já bych ale chtěla dvojčátka…
http://www.bolehlav.cz/…azky/111.jpg
Ahoj holky,
tak jsem si vás dočetla
![]()
děkuji za slova útěchy, byla to pro mě vážně „pecka", teď ten třetí neúspěch bolel nejvíc - přiznávám
![]()
ale už je to lepší ![]()
HANNAH
No my zatím zkoušíme tu Eregmu, a jak ji holky chválily, tak jí hodně věřím
![]()
Snad nám to pomůže
![]()
Do práce jsem šla dobrovolně a moc ráda, aspoň už myslím taky na něco jiného
![]()
Pěkně si užij dovolenou
MÍŠO
Moc na tebe myslím, ať převezmeš štafetu //
![]()
A vůbec nemysli na to, že mě to nevyšlo, já jsem totiž PŘÍPAD sám pro sebe..ale jednou se taky určitě dočkám a pak to bude stát za to, třeba rovnou trojčata
![]()
ŠMOULAN
Já bych taky chodila do práce, doma se to táhne a (aspoň já teda) více se pozoruje a tak
![]()
užívej si to!
![]()
SUTKO
Jakýpak věk, jsme všechny mladice
.. stejně to vychází tak nějak nastejno, já se snažím o mimčo od 24, no a je mi 28 - jenom, ale na druhou stranu v tak „mladém" věku 4 roky snaženíčka je celkem dost
. Radši bych si řekla, že jsem holt na dítě ještě mladá, a chci si užít a vlastně to tak (bohužel) říkám i ostatním
…nikdo netuší, že už se tak dlouho snažíme, jen moje mamka - chudák už se nemůže dočkat vnoučátek!
![]()
LILIKU
Ty to máš taky napínavé, ale určitě to dobře dopadne, jedno miminko aspoň bude mít více místa a bude silné a zdravé
![]()
VLADKO
No tak prostě příště to určitě vyjde, já naopak teď dávám přednost dovolené, oba si ji s manžílkem-andílkem zasloužíme
![]()
MILIL
OOOOhhh, další na řadě na // Držím strašně palce, budou to nervy, ale věř mi, pěkné nervy.
![]()
Užívej si to
![]()
ANDRI
Já bych taky chtěla dvojčátka
..ale s tou svojí postavou
, nevím, nevím, možná to raději vezmu v klídku..co rok, to jedno mimčo..až budou 3 nebo 4! Tak jsem si to vždycky představovala
Uffff, tak jsem snad na nikoho nezapomněla
, a jestli jo, tak se moc omlouvám. Holčinky, máme tady takovou super partičku
…je sobota, já si tady sedím s vínečkem. Dnes značky
MULLER THURGAU
- taková klasika.
Je výborně vychlazené, když mi nevyšly //, tak vám budu aspoň dělat chutě
![]()
Myslím, že už jsem z nejhoršího venku, už myslím na jiné věci, a to na cestování. Plánujeme dovolenou
a snažím se hodně pracovat, abych zahnala zlé a pesimistické myšlenky
, které se přeci jen občas vynoř
. Hodně s něma bojuji.
![]()
Holky, dneska jsem našla krásné praváky.
Šli jsme na malou procházku s manželem, a pak jen tak trošku sešli z cesty do lesa a já hned uviděla tak krásné hříbky
..mám takovou radost, jsou to první letošní hřiby, co jsme našli. Zítra bude smaženice
![]()
užívejte si léto, netěhulky cestujte a pařte, užívejte, dejte si vínečko a připíjejte na zdraví těhulek
![]()
Daria ![]()
Ahojda,
tak mám za sebou opět alkoholový víkend
a jsem pěkně utahaná
… Darjo - my si šmakovali na Tramínu červěném ![]()
Jinak všem co mají před sebou kontroly držím palečky a čekám zítra na hezké zprávičky od všech
![]()
ČEKATELKY NA STIMULACI:
Inka: 1.IVF (3/06), REPROMEDA, 27 let -?
Irja: 2.IVF (1. ISCARE 1998, 2. Pronatal 2/2006), 32 let -?
IvKo: 1. IVF (1/06) CAR Zlín, teď pauza před KET, 27 let -?
Milil: 1.IVF+ICSI, Iscare, CAR 4.7. - KET cca 16.7, 24 let
Perla: 1.IVF (7/06) Fertimed, 27let
Vlaďka10: 1.IVF (2/06) UNICA, KET (7-8/06), 28let, Šelmina: 1.IVF (5/06) ISCARE, KET (8/06), 30 let
Andri: 2.IVF+ICSI (8/06), Gest, 25let
Zuzajda: 4.IUI, 2.IVF+ICSI (8-9/06 Gest), 28 let
Poja: 2.IVF+ICSI (9/06), Zlín, 26let
Habi: 2.IVF Pronatal+Meda, 28 let
Daria: 2.IVF (5/06), Gyncentrum OV, 28 let
??? Lovely: 2.IVF (1/06,5/06 IVF inst. Plzeň), KET(7/06)??? 31 let
VČELIČKY :
ČEKATELKY NA // :
Míša2: 2.IVF (6/06), Zlín, 31 let, ET 13.5., test 29.6.
TĚHULKY:
Barbánek: 2.IVF+ICSI (11/05, ART ČB), 27 let, chlapeček (Tadeášek),TP 29.7.2006
Stella: 1. IVF CAR Motol, 39 let, chlapeček (Mikulášek),TP 29.7.2006
Helli: 1.IVF (11/05 IVF inst.Plzeň), 2 mimi (Lukášek a Nikolka), 29 let TP 14.8.2006
Welinka: přirozeně, chlapeček (Ondrášek) TP 30.10.2006, 24 let
Hannah: 1.IVF (3/06), 1 mimi, TP 1.12.2006, 31let … od 24.6 v Holandsku ![]()
Lena: 1.IVF (4/06 Iscare), TP 22.12.2006, 36 let, Ko 21.6.: 7cm+pindík ![]()
Sluníčko: 2.IVF (4/06 IVF inst. Plzeň), TP 30.12, 27 let, 17.7.genetika
Sutka: 3.IVF, (4/06, CAR Praha), TP 20.1.2007, 38 let
Lilik: 1.IVF (05/06 CAR Motol), 28 let, ET 14.5., ko 12.6.: mimi+srdíčko
Šmoulan: 1.IVF+ICSI (05/06), Fertimed, 35 let, ET 30.5., ko 16.6. : HCG pozitivní ![]()
MIMINKA PO IVF:
Zuzi: 1.IVF (10/2005 ICSI,Pronatal), 28let, 24.5.06, Samuel 2100g, 47cm, Nikolka 2210g, 44cm
Welinko: rádo se stalo ![]()
Ahoj berunky!
Jak tak koukám, nikde nikdo…
Ani se vám nedivím, určitě ležíte u vody a užíváte si, že jo? Já jsem si ten víkend opět přetrpěla, už nevím, jakou zvolit polohu a co dělat-nedělat aby ze mě nelil pot. Tedy kromě sprchy, teď musíme mít ale spotřebu vody… ![]()
Včera večer jsme byli v divadle, Jára Cimrman - Blaník, strašně jsem se těšila, ale neužila jsem si to tak jak jsem chtěla, bylo tam sice chladnějc než venku, ale skoro nedýchatelno. Ještě jdeme ve středu na Jára Cimrman v říši hudby, to jsem ještě neviděla, tak se taky strašně těším.
A jak vy, holky? Mimísci rostou? Folíci rostou? Dny do dalšího pokusu ubíhají? Nervozita stoupá? (to je na Míšu
)
Koukám koukám na seznámek, nějaký holky už se tu dlouho neukázaly, třeba Inka, Irja a IvKo, copak s nima asi je…
Tak pa pa, taky se zítra těším na nějaké hezké zprávičky! Vaše „Cimrmanoložka“ Barbánek
http://www.porodnice.cz/…es/sml62.gif