IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
392
22.6.06 09:33

Holčinky,

moc vás všechny zdravím a držím vám palečky :P :P :P A teď musím pracovat … :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
22.6.06 10:43

ahoj holky vsechny vas zdravim…
chtela jsem se zeptat, jak tam mate ty fotky tech postylek… to mate samostatny pokoj nebo je to v loznici?
Dario, jsi sikulka, DRZ SE!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
22.6.06 11:34

Ahoj holky!
LENI;ziju :wink: :twisted: :twisted: :twisted: jsem akorat trochu vic v praci :roll:
Jinak u me nic noveho,jenom jsem byla dnes na pracaku,bavila jsem se tam o praci,ze je problem,ze mi nechtej uznat ceskou skolu a do ledna je jeste daleko,potom do konce dubna skola,na to uz nemam cas.Tak jsem se ptala jak je to ,kdyz zacnu soukrome podnikat,a je to dobry,kdyz zacnu,tak me 90 pracovnich dni budou financne podporovat,takze muzu dat klidne vypoved :twisted: Musim akorat v srpnu na 14 dni na jeden kurs ohledne podnikani,ale ten platej taky a v pulce zari muzu zacit,nemluve o tom ze muzu vybrat to pojisteni(mam tam asi 200 tis)ktere by mi dali az 2047 8O :! A muj ma od srpna 2× takovy plat nez mel,tak uz to bude v pohode a nebudu se muset nervovat s tim sefem :wink: :twisted: :twisted: :twisted:
Jo a nic me neboli,ty nevolnosti se nelepsi,tak uvidime 8) :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
22.6.06 14:00

Ahoj berunky, moooc vás všechny zdravím!
Dario , kočičko, já ti tááák moc věřila. No nic, příště to bude veselejší!
Míšo , já mám postýlku v ložnici, máme 2+1 v paneláku, je to malý, ale jsem ráda, že mám střechu nad hlavou… Když jsme ten byteček „dělali“, nějak už na ložnici nevyzbyly penízky, tak tam mám jenom koberec - asi měsíc starý, ten jsme kupovali taky jen kvůli mrněti, dovedete si představit 40 let starý lino… no a pak už jen letiště, přebalovák a postýlku. Ráda bych nějaký skříně, toaletní stolek a tak, dám to do plánu na příští pětiletku :lol:
Dneska zašla kamarádka s miminkem, hned mi přebalovák vyzkoušeli, šoupnu foto do galerky! :wink:
Tak zatím pa pa berunky! http://www.porodnice.cz/…es/sml53.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
22.6.06 15:57

ahoj barbanku, diky za odpoved… miminko ma byt asi u maminky, ze?
Jdu se mrknout na foto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
23.6.06 07:41

Dobre rano, jak se vsechny mate? Preji hezky den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
23.6.06 08:37

Ahoj holky!

U nás teď trošku sprchlo, ale vypadá to na další PAŘÁK … :twisted: :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
23.6.06 08:37

Přeji krásné ráno,právě jsem zápasila s metříkem a líp to nesvedu ,podle mě ,ale dokonalej není,ale hlevně ,že počítá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
23.6.06 08:40

Miso,

jak se daří? Budeš testovat? Moc ti držím se Šmoulíkama (Šmoulíkem) pěstičky :wink: :wink: :wink:

Likíku,

jak je? Žádné ranní nevolnosti? Moje kamarádka teda říkala, že měla vždycky ranní nevolnosti večer, tak nevím :o :o :o Já jdu v pondělí na kontrolu, tak doufám, že už bude něco vidět … :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
23.6.06 08:42

Ahoj Leno,

myslím, že ten metřík je úlně vyhovující … Hlavně, že se mimčo má dobře!!! :wink: :wink: :wink: Četla jsem, že už je to pěknej obřík :o :o :o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
23.6.06 08:44

Ahoj Šmoulánku :lol: :lol: :lol: ,no máme 7 cm obříka :lol: :lol: :lol: :lol:
Taky budeš mít za chvíli :lol:
Já vždycky žasnu na tom UTZ u doktora jak je to jen možný ,splodili jsme ho ve zkumavce,někde mimo a on žije :oops: :oops: :lol: :lol:
S těma nevolnostma ,já je měla taky spíš k večeru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
23.6.06 08:52

Leni, to jsem ráda, že rostete jako z vody!!! Já tomu taky pořád ještě nemůžu uvěřit, že tam mám schovanýho nějakýho mimíska (ev. mimísky). Tak dlouho jsme na to čekali … :wink: :wink: :wink: Švíca má 8 měsíčního chlapečka a to je jediný vnouče mých rodičů, podotýkám, že jsem starší než svíca, tak doufám, že budou mít radost, až jim tu novinu řekneme (zatím nic neříkáme, i když si myslím, že naši něco tuší … :o :o :o )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
23.6.06 08:58

Jo ,tak naši mají taky vnoučata jen ode mne,ségra zatím nemá,je mladší o osm let ,tak si furt říká,že má čas :evil:
Zato my bude mít 4 :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
23.6.06 09:05

No, já jsem taky pořád tvrdila, že mám čas (a taky nebyl vhodný partner, že :wink: :wink: :wink: )… nejdřív jsem chtěla dítě do 30, to nějak nevyšlo (rozvod), pak do 35, to taky neklaplo, to už jsme se ale snažili, no a snad k těm 37-nám si dám to mimčo (to mi bude v lednu…)
Leni, ty máš jen to poslední mimi díky IVF? jestli ti teda nevadí, že se ptám :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
23.6.06 09:09

Šmoulánku,jo ,jen to poslední a bude to zřejmě machan :lol: :lol: :lol:
Mám termín 22.12 a narozky mám 20.12 ,bude mi 37 :evil: ,tak to si nadělíme dáreček ,co :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová