Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
tak kde se Darja fláká
? já od rána nic neudělala…a už mě ty palce bolej, budu je mít oteklý ![]()
Ahoj holky,tak jsem doma ![]()
Kontrola dopadla na jedničku
,máme už 7 cm
a zase náznak pindíka
,tak uvidíme ,jinak je to nějakej sportovec ,dokonce se chytal rukou za kolínko
,viděli jsme dvě nohy ,dvě ruce a i dvě uši
,jsem 13+5 tt
,prý ![]()
Jééé, Leno , tak to muselo byt hezky…cim ho krmis ze tak roste? Z vody to asi nebude, co???
![]()
jůůůůůůůůůůů Leni, vy jste už veliký. Teda to fakt letí.
Tak ať rostete krásně dál
!!!
Leni, tak to moc gratuluji a kluka si chtela, ne? Holky Ti budou vozit kocarek, ty jsi si to pekne zaridila…
A kde je Darja??? ja napjate cekam to prvni letni miminko ![]()
A ostatní vás moc zdravím, vedro mne nicí, striham metr kolikrat jeste do prace a nemuzu se dockat 1.7.
Holky,no bylo to krásný ,mám ho na VHS kazetě
,no asi to bude malý otesánek
,vždyť moje poslední dcera měla 4 kg ,když se narodila ![]()
Ták jsem zde
![]()
Já to mám holt napínavé až do konce. Dneska ráno jsem vyrazila vlakem směr CAR, nechala si nabrat krev a hned zase zpátky. Vlak měl ale spoždění, cestou tam jen 5min, ale zpátky se to natáhlo na půl hodiny, tak jsem v tom vedru strávila „příjemné“ chvíle
![]()
Ale už jsem doma, v pohodičce, najedla jsem se a teď si popíjím kafčo, akorád si vás dočtu a o půl 2 mám volat pro výsledky.
Strašně moc mě těší vaše podpora, i když to nedopadne, holky DÍKY
![]()
ty jsi se v tom dusnu trošku přehřála, viď? meleš nesmysly… přece DOPADNE ![]()
DARJO, Uz jen 10 minut- tresu se zvedavosti a nejhorsi je, ze v pul musim byt uz odpojena a nedozvim se to!!!
Dário, nedá mi to nereagovať,asi sa na mňa pamätáš z Nových snažiliek,keď sa pozrieš do zoznamu tak uvidíš,že sme sa začali snažiť o mimi presne v rovnakom čase.
Musím sa priznať,že tvoj kolobeh sledujem a tiež som celá napätá aké správy nám za chvíľu poskytneš.Stále držím palce a verím…
pá
Leno, gratuluju ke kontrole. Člověku se vždy uleví, když přijde a je vše v pořádku.
Darjo, ještě 5 minut a budeš vědět. Držím palce!!!!!!!!!!!
Holky, mají obsazeno..
Musím se přiznat, že jsem tak nervozní, pořád lítám na záchod
![]()
SOFY :
na tebe si moc dobře pamatuji, občas nakukuji do Inseminace
![]()