IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1780
21.6.06 11:43

Miso ja jsem taky antitalent, ale .....

http://www.tickerfactory.com/…designer.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
21.6.06 12:05

tak kde se Darja fláká :D ? já od rána nic neudělala…a už mě ty palce bolej, budu je mít oteklý :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
21.6.06 12:07

Ahoj holky,tak jsem doma :lol:
Kontrola dopadla na jedničku :lol: ,máme už 7 cm :lol: :lol: a zase náznak pindíka :lol: ,tak uvidíme ,jinak je to nějakej sportovec ,dokonce se chytal rukou za kolínko :lol: ,viděli jsme dvě nohy ,dvě ruce a i dvě uši :lol: :lol: :lol: ,jsem 13+5 tt :oops: ,prý :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
21.6.06 12:10

Jééé, Leno , tak to muselo byt hezky…cim ho krmis ze tak roste? Z vody to asi nebude, co??? :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
21.6.06 12:11

jůůůůůůůůůůů Leni, vy jste už veliký. Teda to fakt letí.
Tak ať rostete krásně dál :wink: !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
21.6.06 12:13

Leni, tak to moc gratuluji a kluka si chtela, ne? Holky Ti budou vozit kocarek, ty jsi si to pekne zaridila…

A kde je Darja??? ja napjate cekam to prvni letni miminko :lol:

A ostatní vás moc zdravím, vedro mne nicí, striham metr kolikrat jeste do prace a nemuzu se dockat 1.7.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
21.6.06 12:22

Holky,no bylo to krásný ,mám ho na VHS kazetě :lol: :lol: :lol: ,no asi to bude malý otesánek :lol: ,vždyť moje poslední dcera měla 4 kg ,když se narodila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
21.6.06 12:53

Ták jsem zde :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Já to mám holt napínavé až do konce. Dneska ráno jsem vyrazila vlakem směr CAR, nechala si nabrat krev a hned zase zpátky. Vlak měl ale spoždění, cestou tam jen 5min, ale zpátky se to natáhlo na půl hodiny, tak jsem v tom vedru strávila „příjemné“ chvíle :D :D :D :D
Ale už jsem doma, v pohodičce, najedla jsem se a teď si popíjím kafčo, akorád si vás dočtu a o půl 2 mám volat pro výsledky.
Strašně moc mě těší vaše podpora, i když to nedopadne, holky DÍKY 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
21.6.06 13:13

ty jsi se v tom dusnu trošku přehřála, viď? meleš nesmysly… přece DOPADNE :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
21.6.06 13:16

Dario - tak jeste 15 min. :! :! Jsem strasne zvedva :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
21.6.06 13:20

DARJO, Uz jen 10 minut- tresu se zvedavosti a nejhorsi je, ze v pul musim byt uz odpojena a nedozvim se to!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
21.6.06 13:24

Dário, nedá mi to nereagovať,asi sa na mňa pamätáš z Nových snažiliek,keď sa pozrieš do zoznamu tak uvidíš,že sme sa začali snažiť o mimi presne v rovnakom čase.
Musím sa priznať,že tvoj kolobeh sledujem a tiež som celá napätá aké správy nám za chvíľu poskytneš.Stále držím palce a verím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
21.6.06 13:26

Leno, gratuluju ke kontrole. Člověku se vždy uleví, když přijde a je vše v pořádku.
Darjo, ještě 5 minut a budeš vědět. Držím palce!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
21.6.06 13:33

Holky, mají obsazeno..
Musím se přiznat, že jsem tak nervozní, pořád lítám na záchod :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

SOFY :
na tebe si moc dobře pamatuji, občas nakukuji do Inseminace :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
21.6.06 13:37

ani nedejchám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová