Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobré ránko,
zdravím z práce, dneska si vás dočtu. Mám problémy s připojením na internet, musím chodit na počítač vedle, a střídáme se
![]()
V noci se u nás přehnala bouřka, a teď už zase svítí sluníčko, to je tak krásný červen, ach jo, červen ten já miluju, prázdiny se blíží, i když pro mě už neplatí
![]()
Daria
Přeji hezké ráno,ty vedra jsou už fakt úmorný
,člověk taky neví co by chtěl ![]()
Lovely ,tak tobě už kope
To je dobrý
,jak ty to děláš,holka
![]()
A o KETU nepřemýšlej,když si těhu
![]()
Holky,zdravím všechny spolutrpitelky a spolučekatelky a spolutestovatelky
![]()
Já jdu zítra na kontrolu ,na UTZ,budou nám měřit nosík ,ručičky ,nožičky a vůbec všechno,tak nám držte palečky
,pa,pa
Ahojky děvčátka musím Vás tu všechny moooooc pozdravit.Všem Vám držím palečky a novým těhulkám moc gratuluju.Všechny se dočkáte uvidíte.Já s malým jsme v pohodě teda jestli se tomu stavu v tom horku dá takhle říkat.Valím se jak sud funím jako lokomotiva v noci moc nespím a potím se jak sentinel tak to je můj současný stav ale jinak pohoda.
Také přeji krásné ránko!
U nás to včera večer vypadalo na velikou bouřku a nakonec z toho byl jen velký vítr a nic!
Těšila jsem se,jak nebudu muset zalívat,ale nakonec jsem musela!
Dobré ránko,
teda Sluníčko a Leni…vy jste už ve 13.týdnu!!!!! No to je fofr… „Magickou“ hranici 12tt máte za sebou!!! Tak to GRATULUJU !!!!!!!!
Zuzajdo, tak to půjdeme spolu hned v srpnu, jo? Já bych měla mít MS asi za 14 dní - doufám, že se to teď ňák moc nerozhází po stimulaci
a hned při další MS už začneme…snad ten srpen ![]()
Jinak samozřejmě zdravím všechny!!!!
Vlaďko promiň - nevěděla jsem, jestli to jsi ty, když máš teď ještě tu 10 u jména ![]()
Lovely, ty jsi případ
tak jak to vidíš 1+1 nebo 1+2
? Kočičko, už ať to máš pořešený, musí to být hrozný trápení
Držím palečky ![]()
ahoj holky, jak se vsechny mate? me je hrozne horko, ale to asi kazde, co?
Dario, ty jsi v praci?????? a jak se citis? citis neco? ja ne! ![]()
vcera jsem normalne pichla kamosce injekci, sice se mi trepala ruka, ale zvladla jsem to! ![]()
tak papa, jdu zas lezet!
Lovely tak fakt nevim, jestli by o Tebe nepecovali lepe, kdybs byla u nas v CR. Ten stres, co ted prozivas, musi byt hrozny, Moc Ti drzim palce
A ostatní zdravím a tesim se na zitrejsi hlaseni Darji 2 carecek
ČEKATELKY NA STIMULACI:
Inka: 1.IVF (3/06), REPROMEDA, 27 let -?
Irja: 2.IVF (1. ISCARE 1998, 2. Pronatal 2/2006), 32 let -?
IvKo: 1. IVF (1/06) CAR Zlín, teď pauza před KET, 27 let -?
Vlaďka: 1.IVF (2/2006 UNICA), 28let -?
Milil: 1.IVF+ICSI, Iscare, KET (6-7/06), 24 let
Perla: 1.IVF (07/06) Fertimed, 27let Šelmina: 1.IVF (5/06) ISCARE, KET (08/06), 30 let
Andri: 2.IVF+ICSI (8/06), Gest, 25let
Zuzajda: 4.IUI, 2.IVF+ICSI (8-9/06 Gest), 28 let
Poja: 2.IVF+ICSI (09/06), Zlín, 26let
Habi: 2.IVF Pronatal+Meda, 28 let
??? Lovely: 2.IVF (1/06,5/06 IVF inst. Plzeň), KET(07/06)??? 31 let
VČELIČKY :
ČEKATELKY NA // :
Daria: 2.IVF (05/06), Gyncentrum OV, 28 let, KET 7.6., test 21.6.
Míša2: 2.IVF (06/06), Zlín, 31 let, ET 13.5., test 29.6.
TĚHULKY:
Barbánek: 2.IVF+ICSI (11/05, ART ČB), chlapeček (Tadeášek), 27 let,TP 29.7.2006
Stella: 1. IVF CAR Motol, chlapeček (Sebastian), 39 let , TP 29.7.2006
Helli: 1.IVF (11/05 IVF inst.Plzeň), 2 mimi (Lukášek a Nikolka), 29 let TP 14.8.2006
Welinka: přirozeně, TP 30.10.2006, 23 let
Hannah: 1.IVF (3/06), 1 mimi, TP 1.12.2006, 31let
Lena: 1.IVF (4/06 Iscare), TP 22.12.2006, 36 let
Sluníčko: 2.IVF (4/06 IVF inst. Plzeň), TP 28.12, 27 let
Sutka: 3.IVF, (4/06, CAR Praha), TP 20.1.2007, 38 let
Lilik: 1.IVF (05/06 CAR Motol), 28 let, 1 mimi , ko 30.6. Šmoulan: 1.IVF+ICSI (05/06),Fertimed, 35 let, ET 30.5., ko 16.6. HCG pozitivní
MIMINKA PO IVF:
Zuzi: 1.IVF (10/2005 ICSI,Pronatal), 28let, 24.5.06, Samuel 2100g, 47cm, Nikolka 2210g, 44cm ______________
Ahoj holky, vsechny moc zdravim ![]()
Prave jsem dorazila od doktora, nebo spis doktorky, ukazala mi jak pracuje srdicko
, nasla nove cysty a tak…
Holky, prosím, jak si vypočítám v kolikátém jsem týdnu? Dr. nic neřekla a ja jsem magor a nechápu to… ![]()
Ahoj holky!
Tak koukam ze se parite taky
,vcera vecir se konecne doplnil bazen,ale jeste 3 dny se koupat nebude,musej se tam dat jeste veci na upravu vody a voda se musi ohrat ![]()
Zitra mi prijede maminka na par dni,tak si trochu odpocinu od uklizeni
DARIO;drzim zitra pesticky,a nahlas // ![]()
LENI,SUTKO,ANDRI;tady zadny rozdil nedelaj mezi normalnim a tehu po IVF,proto se nam tu rodi s odpustenim tolik postizenych deti,zensky tu rodi az po 30,ale spise po 35 a zadne testy jim nedelaj..
Mam znamou,ta ma obe dve deti postizene,po prvnim si hned udelali druhe,oni tu berou pstizene dite jako normalni
Na to mam ja jiny nazor,nez abych se trapila cely zivot a dite taky,urcite bych sla na preruseni
Ahoj děvčátka, tak jsem zjistila, že na něco je to horko dobrý - na hubnutí. Za těch pár dní jsem shodila kilčo - a to nic nedělám. Ale taky skoro nejím, ono to v tom hicu fakt nejde. Aspoň se snažím cpát se vitamínama, aby Tadík netrpěl.
Lilíku, je to tak jak píše Lovely, v den OPU jsi byla přesně 2 týdny těhu, den po OPU jsi začala 3.týden… ok? Tak už si to lehce dopočítáš… a šup sem s nějakým těhumetříkem!
Pa pa berunky! http://www.porodnice.cz/…es/sml48.gif
HANNAH
Jé takový krásný výlet - Orlík..jestli máš fotky, tak šup s nima do galérky, ať se taky pokocháme
![]()
LOVI :
My bydlíme v podkroví a zrovna teď tu máme 28,4st. Máme digitální teploměr. Klimu teda nemáme. No umíš si představit jak večer větráme, abychom to stáhli aspoň na 25st. a dalo se spát
Ten seznámek se mi líbí, ty jsi prostě taková zvláštní kategorie
, prostě originál
..kdy vlastně nečekáš MS?
ANDRI :
Taky bych pařila..zatím „se pařím" s minerálkou a knížkou v ruce v lehátku, ve stínu …
![]()
MÍŠO :
Já necítím taky nic a už jsem 2 týdny po KET! Nic mě nebolí, unavená jsem spíše z toho horka a taky z Utrogestanu..
![]()
BARBÁNKU:
Napusť si vanu studenou vodou a na chvilku si sedni, mě to pomohlo, stačí úplně namočit nohy - zbytek těla studenou vodou ani náhodou
VLADKO:
Já mám k vínečku kladný vztah, a to i k hroznovému, škoda že je v obchodě tak drahé, jedla bych ho po kilech..
![]()
Přeji hodně trpělivosti, mě po druhém Agolutinu - super dávce dorazila MS asi za 5 dní, byla sice silná
, ale krátká ![]()
LENO:
Zítra si na tebe vzpomenu
![]()
SUTKO:
Bojím, bojím, MS zatím nikde, vypadá to nadějně, ale nechci to zakřiknout
LILIKU:
Gratulace k srdíčku
![]()