IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
596
21.6.06 13:37

Dário, ty brďo tak aj ty ma šmíruješ.Tak potom to je obojstranné :lol: :lol: :lol: ,ja ťa tam zrovna spomínam, ani na obed som kôli tebe nešla :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
21.6.06 13:42

Holky, tak je to negativní. Bohužel. I když jsem ještě nekrvácela.
Teď si někde zalezu a vybrečím se. Musím tu informaci přijmout, hodně jsem věřila, ještě mi to nedochází…
co nejdříve jdeme na další pokus, za týden do CAR na kontrolu
 Daria

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
21.6.06 13:44

Dário, uf, tak to som nečakala, fakt ma to úprimné mrzí.Prajem ti veľa energie na ďalšej ceste za vašim snom.Je mi to ľúto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
21.6.06 13:47

Dario - tak to je mi lito, porad jsi byla plna optimismu.....ale jednou to proste vyjit musi.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
21.6.06 13:58

To není možný :cry:
Darinko, je mi to strašně moc líto, byla jsem přesvědčená, MS nikde… příroda je nespravedlivá :cry:
Vybreč se doma, vyřvi se, s něčím hoď, ať se ti uleví…slova jsou teď zbytečný.....ale vím jak Ti je :cry:
Kočičko oklep se brzy, hodně síly !!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
21.6.06 14:04

Krucinál to je pech… :? Moc jsem na tebe, Dario, myslela… :?
Je to nespravedlivé :twisted: proč ne TY (?), proč třeba nějaká Pepina Vokurková, která mimino nechce a nechá ho pak s klidným svědomím v kojeňáku.. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Je mi to fakt líto i když se vlastně neznáme… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
21.6.06 14:15

Ahoj,ja jsem trosku zaspala,vlastne jsem nemohla spat :roll:
DARIO;je mi moc lito,obdivuju te jak si plna optimismu,nekdy to vyjit musi 8) 8) :P :P
no a ja mela nerviky,proto jsem nemohla spat,potom me bolelo brisko,ted zase nic,tak cekam cekam :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
21.6.06 14:49

Darjo a ja tomu tak verila, ze ted bulim s tebou… Drz se zlaticko, nevzdavej se, jednou to urcite vyjde.Moc rada bych ti pomohla, kdyby to nejak slo

Koukni se, kdyz se to podarilo mne, stare brece, tak Tobe - krasne a mlade -se to taky podari…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
21.6.06 15:05

Dario, tak to me MOC MRZI!!!!!!!!!!! :( :(
ja tomu fakt verila… tak jsem s tebou uronila slzu, ja vim ze ti to nepomuze, ale drz se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
21.6.06 15:08

Dario,je mi to strašně líto :evil: ,vypadala jsi tak nadějně :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
21.6.06 15:48

Jo holky, tento pokus už to vypadalo dobře, co? Já jsem půl hodiny v kuse brečela :( :( :( pak přijel manžílek-andílek, je tu se mnou, děsně nás to zase stmelilo, ještě že ho mám. Už plánujeme dovolenou :D :D :D

SOFY :
Už dávno jsem uvažovala když nevyjde 2.IVF, tak jdu zase do inseminací, není to tak náročné pro tělo i po psychické stránce je to lepší, akorát musíme vylepšit spermiogram, máme málo pohyblivých spermií, poprvé bylo 5% pohyblivých vpřed a teď už 10% - bereme vitamíny.

Holky, asi koupím tu Eregmu a třeba to vyjde přirozeně. Momentálně se.. (omlouvám se, ale musím to ze sebe dostat) na chráněný sex, už toho mám plné zuby, chci si taky užívat, a přestanu brát Prednison, beru ho v kuse od ledna :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: nechám tělo pročistit a za chvíli vyrážím koupit si nějaké fajnové vínečko na večer… :)

Daria

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
21.6.06 17:15

ahojky Dario je mi to moc líto přeju ti hodně síly .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
21.6.06 17:16

všechny Vás tu moc zdravím má novinku změnili jsme jméno.Po vážné rodinné radě jsme se shodli že nedáme Sebastiana ale Mikuláše.Už je to definitivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
21.6.06 18:18
lena123 píše:
Ahoj holky,tak jsem doma :lol:
Kontrola dopadla na jedničku :lol: ,máme už 7 cm :lol: :lol: a zase náznak pindíka :lol: ,tak uvidíme ,jinak je to nějakej sportovec ,dokonce se chytal rukou za kolínko :lol: ,viděli jsme dvě nohy ,dvě ruce a i dvě uši :lol: :lol: :lol: ,jsem 13+5 tt :oops: ,prý :oops:

Leno, tak to je super, že pěkně roste!!! :lol: :lol: Jo a taky je dobrý, že má všechno 2krát, tak jak má bát :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
21.6.06 18:26

Dari, :cry: :cry: tak to je mi moc líto :cry: :cry: já jak sem pořád nakukovala, tak sem tě strašně obdivovala, jak seš silná a zvládáš to na 1*. Moc sem ti to přála :! Vím, jak se cítíš .....tak ti moc přeju, aby ses z toho co nejdřív oklepala a plná elánu se vrhla na další poku. Tentokrát to musí vyjít :wink: :! :! Drž se Dari !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová