Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dário, ty brďo tak aj ty ma šmíruješ.Tak potom to je obojstranné
,ja ťa tam zrovna spomínam, ani na obed som kôli tebe nešla
![]()
Holky, tak je to negativní. Bohužel. I když jsem ještě nekrvácela.
Teď si někde zalezu a vybrečím se. Musím tu informaci přijmout, hodně jsem věřila, ještě mi to nedochází…
co nejdříve jdeme na další pokus, za týden do CAR na kontrolu
Daria
Dário, uf, tak to som nečakala, fakt ma to úprimné mrzí.Prajem ti veľa energie na ďalšej ceste za vašim snom.Je mi to ľúto.
pá
Dario - tak to je mi lito, porad jsi byla plna optimismu.....ale jednou to proste vyjit musi.....
To není možný ![]()
Darinko, je mi to strašně moc líto, byla jsem přesvědčená, MS nikde… příroda je nespravedlivá ![]()
Vybreč se doma, vyřvi se, s něčím hoď, ať se ti uleví…slova jsou teď zbytečný.....ale vím jak Ti je ![]()
Kočičko oklep se brzy, hodně síly !!!!
Krucinál to je pech…
Moc jsem na tebe, Dario, myslela… ![]()
Je to nespravedlivé
proč ne TY (?), proč třeba nějaká Pepina Vokurková, která mimino nechce a nechá ho pak s klidným svědomím v kojeňáku..
![]()
Je mi to fakt líto i když se vlastně neznáme… ![]()
Ahoj,ja jsem trosku zaspala,vlastne jsem nemohla spat ![]()
DARIO;je mi moc lito,obdivuju te jak si plna optimismu,nekdy to vyjit musi
![]()
no a ja mela nerviky,proto jsem nemohla spat,potom me bolelo brisko,ted zase nic,tak cekam cekam ![]()
Darjo a ja tomu tak verila, ze ted bulim s tebou… Drz se zlaticko, nevzdavej se, jednou to urcite vyjde.Moc rada bych ti pomohla, kdyby to nejak slo
Koukni se, kdyz se to podarilo mne, stare brece, tak Tobe - krasne a mlade -se to taky podari…
Dario, tak to me MOC MRZI!!!!!!!!!!!
![]()
ja tomu fakt verila… tak jsem s tebou uronila slzu, ja vim ze ti to nepomuze, ale drz se!
Jo holky, tento pokus už to vypadalo dobře, co? Já jsem půl hodiny v kuse brečela
pak přijel manžílek-andílek, je tu se mnou, děsně nás to zase stmelilo, ještě že ho mám. Už plánujeme dovolenou
![]()
SOFY :
Už dávno jsem uvažovala když nevyjde 2.IVF, tak jdu zase do inseminací, není to tak náročné pro tělo i po psychické stránce je to lepší, akorát musíme vylepšit spermiogram, máme málo pohyblivých spermií, poprvé bylo 5% pohyblivých vpřed a teď už 10% - bereme vitamíny.
Holky, asi koupím tu Eregmu a třeba to vyjde přirozeně. Momentálně se.. (omlouvám se, ale musím to ze sebe dostat) na chráněný sex, už toho mám plné zuby, chci si taky užívat, a přestanu brát Prednison, beru ho v kuse od ledna
nechám tělo pročistit a za chvíli vyrážím koupit si nějaké fajnové vínečko na večer… ![]()
Daria
všechny Vás tu moc zdravím má novinku změnili jsme jméno.Po vážné rodinné radě jsme se shodli že nedáme Sebastiana ale Mikuláše.Už je to definitivní.
lena123 píše:
Ahoj holky,tak jsem doma
Kontrola dopadla na jedničku,máme už 7 cm
![]()
a zase náznak pindíka
,tak uvidíme ,jinak je to nějakej sportovec ,dokonce se chytal rukou za kolínko
,viděli jsme dvě nohy ,dvě ruce a i dvě uši
![]()
![]()
,jsem 13+5 tt
,prý
Leno, tak to je super, že pěkně roste!!!
Jo a taky je dobrý, že má všechno 2krát, tak jak má bát
![]()
Dari,
tak to je mi moc líto
já jak sem pořád nakukovala, tak sem tě strašně obdivovala, jak seš silná a zvládáš to na 1*. Moc sem ti to přála
Vím, jak se cítíš .....tak ti moc přeju, aby ses z toho co nejdřív oklepala a plná elánu se vrhla na další poku. Tentokrát to musí vyjít
Drž se Dari !!!