IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6153
23.6.06 09:13

Nazdar ženský!
No jo, ty děti… moje máma už vnouče má od bráchy, ale manžovo rodiče - pro ty bude Tadík první. Jsou natřesení jak ratlíci. Kdyby to šlo, tak už ho máme dávno… ještě, že je ta věda tak daleko, co?
Holky, já si dám mimi taky k narozkám! Mám je 4.8., TP 29.7., ale mám v plánu těch pár dní přenášet, i když dr. pořád říká, že je mimi větší a těžší - i podle UZ - a tak prý do termínu určitě nevydržím… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
23.6.06 09:20

Smouli - ja nemam nevolnsti zadne, proto se porad bojim jestli je vsechno o.k. A krome toho ze me boli prsa tak nemam zadne priznaky, krome zravosti :wink: 8)
Dneska jdeme na oslavu narozenin vecer a zitra zacina manzelovi dovca, tak vyrazime nekam tady v Cechach, domluvene Chorvatsko jsme zrusili…ale co, tady je taky hezky…klistata, zmije, medvedi a tak… :D :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
23.6.06 09:21

Ahoj Barbánku,

jo, jo, ty už to máš za pár … :wink: :wink: :wink: I ty, Brůte? … 8O 8O 8O Už jsem si toho všimla víckát, že se ti mimísci derou na svět k mamčiným narozkám … A tak to má být :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
23.6.06 09:24

Ahoj Barbánku :lol: ,mě včera dr. řekl,že si porod naplánujem :lol: ,tak si ho možná prubnu na ty moje narozky :lol: :lol: ,abych měla na co vzpomínat :lol: :lol: ,na několik hodin bolestí :lol: :lol:
Holky ,jdete na amnio :?:
My jsme s doktorem o tom mluvili a nechám si udělat trippel testy a podle toho jak dopadnou ,tak bych eventuelně šla ,právě ,že kdyby mi bylo o dva roky víc ,tak by jsme to neřešili ,ale je mi 36 a to je právě ten hraniční věk :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
23.6.06 09:25

Lilíku,

tak to je dobře, že ti není špatně … mně taky ne. Jen ty prsa, mám pořád vytrčený bradavky a takový jako „pnutí“. Můj drahej říká, že jsem žravá i normálně, ale to jsou pomluvy :roll: :roll: :roll:
U nás je přece taky hezky :lol: :lol: :lol: My taky letos nikam nepojedem, ale po vlastech českých to jo … Ty zmije jsou fakt soda, dneska ráno jsem taky viděla v telce, že se přemnožily … tak pozóóór na ně :x :x :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
23.6.06 09:32

Ahoj,
jdu rychle dočíst včerejšek a pak balit na cestu - zítra vyrážíme směr Holandsko!!!
Včera jsem byla na kontrole, vše bylo v pořádku, dělal mi i ten UZ (když mě bolelo v pr. podbřišku)jestli nemám cystu, ale nemám. Šlojmu jsem vcelku neviděla - vždy jen hlavičku, žaludek, ručičku…Za 3 týdny jdu na další UZ a tak tam si ho nechám pořádně ukázat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
23.6.06 09:39

Hanni - tak si uzijte dovcu, Holandsko je krasne, byla jsem tam jednou v dobe kvetinovych slavnosti a naaadhera :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
23.6.06 09:40

Smouli - a ty jsi doma nebo chodis do prace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
23.6.06 09:43

Tak jsem to dočetla a je mi moc líto Dario, že to nevyšlo!!! Já tolik věřila.
To jsi chudáku ještě musela potom do práce, viď?! Moc ti přeju, aby ses dala dohromady psychicky, nakup ty vitamínky a ono to brzy dopadne.
Nám se taky spermio trochu zlepšilo, a to jsem mu dávala jen samostatně, vit E, Zn+Ca+Mg, Selen a občas nějakej multivitamin…

Stellino, Mikulášek je pěkný jméno, to ti schvaluju.

Leno, ty mě neštvi!!! :wink: Nebudeš za chvíli rodit dřív než já!!! :P :P Proč ti to pořád posunují, když termín oplodnění a tedy stáří miminka je naprosto jasné????!?!?!?! Přece, že je větší nemusí znamenat, že je stejně zralé, jako by bylo podle „věku“?! Tohle prostě nechápu :roll:

Holky, jdu balit věci, ale nakouknu ještě!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
23.6.06 09:45

Ahoj holky, moc vas zdravím - dnes je venku trosku lip, ta vedra mne desne nici.

barbanku, mate to hezky pripravene- a z toho, ze nemas v byte bnic si nic nedelej, my mame temer taky holobyt uz 3roky - zarizena je kuchne s jidlenou a loznice a jinde nemame zadny nabytek.. snad casem budou nekdy penizky-

ja jsme taky vzdy udivena, ze na tom Uz je mimi se srdickem, tker bije a vzdy mne to uklidni

A Smouli jsme na tom podobne- taky v 37 prvni a vidis, ted kdyz vse dopadne tak druhe ( a navic nejsi zdaleka nejstaris, coz te muze potesit..ja tady konkurenci hledam temer marne :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
23.6.06 09:47

Hanni 85, přeji krasnou dovcu - dala bych si dorby holandsky syr- uz s emi sliny sbihaji.. Ach jo, tam si tam dej jednu porci prosim i za mne:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
23.6.06 09:50

Ahoj Hannah,

tak to je super, že nejsou žádné komplikace s cystou a můžeš v klidu :wink: :wink: :wink: vyrazit na cesty!!! Moc si to užij, nepřepínej se a jen všechny „diriguj“ :lol: :lol: :lol:

Lilíku, já chodím od pondělka do práce, už 14 dní jsem pracovala z domu… a pokud to jen trochu půjde a nebudou žádné problémky, chci do práce chodit dál. Myslím, že pro mě je lepší být v práci než sama doma … ale je to určitě individuální :wink: :wink: :wink: Pokud by mi řekli, že musím být doma, určitě bych to udělala. Prý můžu dělat všechno, na co se cítím … :P :P :P A co ty????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
23.6.06 09:57

Ahoj Sutko,

s tím věkem … já byla překvapená, že v CARu potkávám tak mladé lidi … myslela jsem, že tam budou víc holky kolem té 35 … Buď klidná, na věku nezáleží, znám mladý holky, který se chovají jak padesátnice a moje mamka, které bude za chvíli 60 tvrdí, že kdyby se nepodívala do zrcadla, tak si pořád připadá na 20 … :wink: :wink: :wink: Já bych teda mladší být nechtěla, ale na té 40 by se to mohlo zastavit :twisted: :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
23.6.06 10:04

Smouli, coz o to, ja si s tim hlavu moc nelamu, ale na gynde se na mne obcas divaji dooost divne:-))))
A kdyz jsme minele tehotensti byla porad v pohode,ze mi nic neni a vse je fajn, vsechny vysledky vyborne , tak si pan doktor v poradne na prodonici neodpustli poznamku, at si uvedomim, zeakle ten vek!!!!
Jaky by se s tim neco dalo delat :wink:
Ze by mi zavideli me zivotni zkusenosti :lol: :lol: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
23.6.06 10:06

Holky ,já byla na kontrole s dcerou ,bude jí 17 :lol: a sestřička mi říkala ,že až pojedeme s kočárkem ,tak se lidi budou dohadovat ,čí to je 8O
A to zrovna nevypadám ,tak jak se cítím ,zatím mi každý odhadoval nižší věk :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová