IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1780
23.6.06 10:53

Tak jsem musela skocit pro kytku, vecer bude grilovani, uz se tesim :D :lol: :wink:

Smouli - ja jsem porad doma, v praci mam docela makacku ale hlavne se jim nelibi ty cysty a to krvaceni z mizejiciho dvojcete. proto se na kazdou kontrolu bojim jestli jedno srdicko bije :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
23.6.06 11:20

Liliku, to jsou hrozný nervy před každou kontrolou. Bu ď v pohodě, určo je vše v pořádku.
Děkuji vám všem za přání hezké dovči, jsem pevně rozhodnutá si to užít, žádné makání, jen si budu užívat… Sýr si dám, ale nejvíc se těším na smažené ryby - tam je prodávají v přístavech a ve městech na trzích a to je takový žrádlo.......
Leno, jen ať se lidi dohadujou, aspoň budete mít nějakou srandu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
23.6.06 11:24

ahoj holky,
Smoulanku, testovat nebudu, minule jsem taky pockala az na krev… tak uvidime… ale furt nic necitim… tak nevim…
ale pokud by to melo vychazet tak ze se deti rodi pobliz mamcinych narozenin tak z toho asi nic nebude :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
23.6.06 11:36

Miso - ty to vydrzis netestovat? Ja jsem si to ze zacatku myslele taky, ze pockam na krev, ale na tu jsem sla az 21.den po ET a to jsem fakt nevydrzela :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
23.6.06 11:49

Liliku, minule jsem to vydrzela taky… no, taky manzel nechtel… a vsude se pise ze to muze byt ovlivnene… a ja jdu fakt po 14 dnech, takze co kdyby na testu nic nebylo a na krvi nahodou jo a ja se zbytecne trapila?
ale fakt nevim, nevim… kdyz to nevyslo darii, tak ja tomu taky moc neverim :( vzdyt ona mela taky tri, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
23.6.06 11:51

leno, vypadas mlade!!!! :)
Hannah, taky preji peknou dovolenou… a opatruj se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
23.6.06 11:55

Míšo ,díky :oops: :oops: :oops: :oops: ,akorát se někdy cítím na 100 :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
23.6.06 11:58

Miso - musis verit, nekomu zavadi jenom jedno a ono to vyjde… :wink:

Jo, vcera jsme koupili digi fotak, tak snad neco nafotime na dovolene a taky neco vlozim do galerky. Ale budu moc vybirat, jsem uzasne nefotogenicka :! 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
23.6.06 11:59

leno, taky na to mas trochu pravo… tolik deti! :)
Nedivali jste se na posledni chuvu v akci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
23.6.06 12:02

Liliku, diky… no, ale ted uz to asi neovlivnim… bud tam jsou nebo nejsou…
tak si taky uzij dovolenou a pekne fot! ty uz mas foto v galerce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
23.6.06 12:02

Já jsem koukala,ale dodnes jsem nepochopila,proč se tam ta ženská přihlásila 8O ,asi potřebovala prachy :evil:
Míšo ,můj muž mi říká,že čím víc dětí mám ,tím líp vypadám,no ,ale v tom případě s tímto dítětem končím,tak si to budu muset ohlídat :lol: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
23.6.06 12:05

asi chtela detem dam peknou dovolenou… ale pani to mela fakt tezke a myslim ze byla sikovna a zvladala to…
ja jsem nerekla ze nevypadas cim dal lip, ale ze se tak muzes citit :)
proste budes zaslouzila matka! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
23.6.06 12:07

Jo ta matka byla fakt obětavámaž moc :lol:
Míšo ,já vím :oops: ,tohle těhu mi asi moc nepřidá,jsem furt unavená,jak kdybych skládala denně metrák uhlí :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
23.6.06 12:12

Miso - ja tam jeste zadnou fotku nemam, zacnu fotit az ted a to se mne nezbavite, vsude ja .. :D :D :D
Porad lezis nebo uz te to nebavi?? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
23.6.06 12:17

Tak holky maminy a budoucí maminy :lol: :lol: ,pro dnešek končím a loučím se ,přeji krásný víkend ,my jedeme na chalupu,ještě nakoupit,aby zvěř nepadla hlady a šup ,šup do bazénku :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová