Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, zdravím vás všechny děsně moc. V noci byla bouřka jako kráva, ale zase už je tak vedro, že se nedá vydržet.
Lovely, jak dlouho tebe budou nervovat, než se dovíš na čem jsi, to není snad ani možný.......
Holky, je možné, že mám opět cystu nebo tak něco - i když jsem těhotná?!? Lilik (nebo kdo píše taky, že mu dr. našla cysty). Mně pobolívá už týden pravý podbřišeek, vždycky jsem si myslela že to je jako slepák, ale pak když mi začali dělat ultrazvuky, tak se tím vždy zjistilo, že to je cysta. Ve čt jdu k dr., tak nevím, zda mu to mám říct, aby mi udělal UZ a mrknul na to anebo dělat jakože nic - protože v sobotu jedeme do toho Holandska, tak aby nebyl nějaký problém…Asi to radši řeknu, aspoň budu vědět na čem jsem a kdyby náhodou něco tam, tak budu vědět, že to není cysta, ale slepák… ![]()
A teď ke mě. MS zatím nedorazila
, ale ještě není vyhráno. Zítra už budu vědět výsledek. Zatím se raduji a užívám si možná poslední
den NADĚJE:)
![]()
Necítím se nijak divně, nic mě nebolí, prsa normální
![]()
Musím se přiznat, no nebudu si hrát na hrdinku, ale je ve mě malá dušička
, někdy už si představuji, jaké to je slyšet tu věru „jste těhotná"..
ale vždycky se zarazím, ještě není nic jistého, MS může brzdit ten Utrogestan, zatím jsem vždycky po ET měla Duphaston a ten jsem polykala..prostě je to absolutní nejistota, jestli to vyšlo nebo ne, zítra se to rozsekne!!! ![]()
Ještě dnes si budu užívat ten pocit, že možná…třeba…to vyjde a zítra BOJI ZDAR!!!
![]()
Myslete na mě, děkuji za všechny zatnuté pěstičky a palce
![]()
(stále ještě) SNAŽILKA Daria
Dario z vlastní zkušenosti ti můžu napsat,že mrcha přišla i po Utrogestanu,ten ji neudrží.
Takže to u tebe vidím hodně nadějně!
Jo, Dario, já to taky vždy dostala po Utroši nebo po Crinonu - oboje jsem zaváděla. Takže držíme palce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tohle vypadá fakt dobře.
Dari, přesně tak…mám stejnou zkušenost, i s utroušem byla MS…
V kolik zítra? a v kolik nám to tu slavnostně (zatím pšššššššššššt!!!) oznámíš? Ať se tu nenervuju celej den
a asi bych v práci vůbec nic neudělala se zaťatýma pěstma ![]()
Jo a Dari - namáš mi co závidět…já bych se radši pařila s minerálkou
od zítra budu závidět já Tobě
![]()
Holky, ja jsem fakt uplne blba… ![]()
Minuly tyden dr. na Uz rikal ze mimi odpovida 6+1, nevim kolik mm, to by dneska bylo 7+1,podle OPU +14 dni mi TP vychazi na 1.2.07, to by bylo dneska 7+5, a dneska rikala ze ma mimi 12 mm a co jsem hledala na internetu tak se mi to zda malo.....tak ja nevim, ani nevim jestli to ted nekdo pochopil… ![]()
Takze ani nevim jak si mam udelat metrik, protoze nevim jak na tom vlastne jsem… ![]()
LILIKU;Z doktoru si nic nedelej,me u prvniho rekli podle velikosti 14 tt,pritom jsem byla dle 10 tt a u druheho to same tam se sekli o 6 tydnu,oni to pocitaj podle velikosti,pritom kazde roste jinak.U me to bylo o to horsi,ze jsem mela planovaneho cisare a tak mi ji vytahli o 6 tydnu drive,mela 2,6 kilo
DARIO;A kdy pocuras test,hned rano?Teda ja jsem nedockava za tebe
![]()
holčiny dala jsem do galerky foto z UTZ a postýlku přichystanou pro malého tak se jukněte
Stelíku , krááááááááááásný!
Lilíku , prostě zatím ber TP podle OPU, nejpřesnější UZ bývá kolem 12.týdne, už se to tu někde psalo, že v tomhle stádiu těhu stačí půl mm vedle a už je to o týden jinak…
Dario , TFUJ TFUJ TFUJ!
Jdu taky přidat do galerky postýlku, ještě chci pořídit kolotoč, ale ten si asi nechám od někoho koupit, každej se ptá, co nám má na mimi pořídit…
Liliku, vybodni se na doktory a udělej si to podle toho, kdy jsi měla ET + 14 dní a to bude jakoby tvůj poslední cyklus (první den). Od toho si spočítáš termín a zadáš ho do metříku. Doktoři to kolikrát ani nevědí přesně, v CAR ti řeknou jinýho než normální obvodní gyndař.
Na www.rodina.cz jsem zadala do online počítadla datum oplodnění a spočítalo mi to přesně jako pak dr. v CAR. Nemusíš tam ani dávat měsíčky.
Jak jsi to měla, tobě taky dneska našla cystu? Já ji měla na začátku těhu, psk mi zmizela asi v 8tt a teď mě zas bolí břicho - viz příspěvek o kus zpátky…
Holky, krásný postýlky…
Teprv teď jsem si všimla, že vy to máte přesně na den stejně, že jo?!?
Jsem to ale blesk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
Holky, dík. Ted jsem neco utvorila a az mi to nekdo rekne presne, tak to kdyz tak zmenim ![]()
Hanno - ja uz pred tydnem jsem mela dve cysty vpravo, tad rikala ze mam i jednu vlevo, ale rikala, ze to je normalni a melo by se to vstrebat. Postupne. Tak doufam ze jo.
![]()
holky, zdravim… ![]()
Dario, hrozne moc drzim pesti!!!! a uz se nemuzu dockat jak zitra zahlasis //!!!!
ja se chtela zeptat jak je to teda datumove?
kdyz jsem posledni MS mela 15.5. a 15.6 mi zavadeli kdy bych mela dostat MS? ja tomu nerozumim!!!! ale samozdrejme doufam, ze ji nedostanu!!!!!!
Miso - ty nemuzes dostat MS kdyz jsi tehotna…
to uz te ceka az nekdy po porodu, tak drzim palce at to tak opravdu je ![]()
Dario - drzim palecky na zitra, snad se nam brzy ozves
![]()