Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj holky, vsechny vas zdravim…
dario, no, nejak to lezeni uz vydrzime, pak budem behat za detma a tak toho moc nenalezime ![]()
dario mas taky crinone a tvori se ti tam takova bila zatka?
no, ja mam taky divny pocit jako na MS, ale ja ted nevim jak to datumove je… ja to normalne mivam tak kolem 15. az 16. a to mi vlastne vloili ty embryjka…
holky, chtela jsem se ZEPTAT!!!! muze moje svagrova uz po tydnu po inseminaci mit ranni nevolnost a taky hlad… ze se vzbudi v noci a jde jist? no, treba ji to vyjde… akorat se priznam, ze me trochu rozciluje, ze furt kouri (mozna omezene)… ale na to asi tady bude mit kazdy jiny nazor…
a uz jsou tam nove fotecky? mam se jit mrknout?
Jé tady nikdo není, já se taky nedivím, v tom horku.
Míšo, já mám Utrogestan a jsem s ním moc spokojená, zavádím ho a je to podle mě to nejlepší, dostane se to hned tak kde má ![]()
Já jsem dneska pro změnu bez jakýchkoli příznaků a snad i pocitů, už se v sobě nevyznám. Pořád, každý den, se raduji, že mám ještě naději a VĚŘÍM že to vyjde
![]()
Pěkný večer při neděličce..vidím to na studenou vanu
![]()
Daria
Ahojky všichni,
dneska je tu opravdu trošku mrtvo, ale vůbec se tomu nedivím. Kdybych mohla tak jsem taky někde u vody. To opět jenom my jsme šli pracovat do vinohradu - trošku jsem vyšla z formy a jsem mrtvá
a to jsme zvládli akorád půlku ![]()
Jinak mrška stále nikde, tak zítra jdu na další injekci nebo co - asi za to může ta obrovská cysta. No uvidím co a jak a to mám příští týden takový výjezdný
Dario, držím palce ať to vyjde - zatím nedorazila mrška tak je to na dobré cestě.
Ahojky Barbánku a Mišo - jo teplíčko, to je pohodička
Jinak pěknou neděli všem
Ahoj holky!
DARIO;ty jsi to vydrzela netestnout
,ale vypada to nadejne,jsi uz asi 30 DC,ze? ![]()
SELMI;Gratuluju k snatku,urcite si nekde uzivate
,tak at vam to dlouho vydrzi
BARBANKU;Ty uz to mas taky za par,ted v tom teple se moc necitis,ze?
VLADKO;Teda to ti nezavidim tu delku cyklu ![]()
Jinak vsechny vitam co se pripojili
![]()
No a jeste trochu od tema,teda s tou Ghanou to je ostuda,ted bude do me kazdy rypat
![]()
Přeji krásné letní ránko
,jak to vypadá ,tak jsem tu zase první ![]()
Celý víkend jsme byli na chalupě a až na ten sobotní déšť ,fakt paráda
![]()
Míšo ,gratuluji ke třem Míšánkům
Šmoulinko,kolik bude Šmoulíků
Moc gratuluji
![]()
Lovely,tak co ,už je líp
![]()
Barbánku ,těhu v tom vedru je pěkně otravný ,co
Já měla holku 26 června ,tak jsem si to už vybrala,takže se drž,radši nikam moc nechoď,ale ono to stejně moc nejde,co
![]()
Dobré ráníčko,
tak máme opět pracovní den, tak to tady snad ožije
![]()
Včera jsem si neměla skoro s kým povídat ![]()
LOVI:
Já vydržím netestovat, už je to jen pár dní..a pořád si držím pozitivní náladičku a VĚŘÍM
![]()
A co ty, kdy jdeš k Dr ![]()
LENO
To já bych brala těhu i v létě, zase nemusíš tak moc řešit oblečení, volné šaty to jistí
Jakpak jsi strávila víkend?
MÍŠO
Doufám, že se šetříš, skorotěhulinko
a copak děláš doma?
Holčinky, já dneska dočtu už čtvrtou knížku, co jsem po KET
to jsem dobrá, že
a ještě stihnu sledovat CHikago Hope
![]()
Daria
Dobre rano holky…tak jsem taky tady… ![]()
O vikendu tady byl docela klid, asi vsichni na chatickach, co?? Ja bych chtela taky chaticku
Tak snad nekdy
![]()
Ahoj holky, omlouvám se, že vám tady takhle lezu… ![]()
Chtěla jsem moc pozdravit Dariu snad si na mě ještě pamatuje z jiné diskuze…
![]()
Všem jsem vám chtěla říct, že vám moc moc moc držím palce a přeju brzké splnění vašeho snu! ![]()
Dario vypadá to fakt nadějně, držím pěsti a doufám, že nám to přijdeš nahlásit do diskuze „těhotná“
PRSK PRSK PRSK PRSK PRSK PRSK…těhu bacily ![]()
ahoj berušky,přeji krásné letní ráno!
víkend jsme strávili na cestách a návštěvách.
v pátek jsme byli na svatbě u Sázavy, v sobotu v Jeseníkách v Karlově Studánce za tatínkem v lázních. V neděli pak v Brně a v jihlavě u přátel!
Víkend byl opravdu super!
V pátek jsem byla také na KO. Brouček má už 6cm a mám krásnou fotečku,jak si cucá palec!
Šmouli, mooooc gratuluji a držím palečky!
Jak jste zvladly vikend? Ja byla v sobotu jak praštěná, skoro jsem ani nebyla schopná pohybu.. neděle byla už lepší. Ta vedra mne ničí!
Moc vý¨ás všechny zdravím a přeji krásný týden a at se vše vydaří.
Jak se cítíš Míšo ve stavu 1+3???
A především Darjo, nahlas už 2 čárečky- moc na Tebe myslím!!!!
Ahoj holky,
to máme zase fanfárové ránko
, no teď už spíše dopoledne
…už se těším, až zalezu na zahradu s knížkou a naložím se do lehátka někam do stínu
![]()
VLADKO :
Vinohrádek, to bych si dala líbit, vínečko mám ráda
to je váš? Kdybych si mohla vybrat, tak bych taky chtěla bydlet na jižní Moravě, co možná nejvíc na jihu, je tam moc krásně. ![]()
LOVELY :
Rozhodující bude středa. Buď to vyjde nebo ne. Do té doby si ještě budu užívat svůj před-těhu-stav
v tom vedru se tak krásně lenoší, ve stínku… zatím mi nic nechybí a úplně mi to tak vyhovuje
![]()
LENO :
U vás v sobotu pršelo? Tady na severu Moravy jen o půl 12, přehnala se bouřka, asi 20 minut lilo, a pak nic ![]()
LILIKU :
Ty máš zítra UTZ, tak to už se nemůžeš dočkat, co?
A jakpak jsi strávila víkendík?
NOGGIE :
Vítej, kolegyňko
Moc tě zdravím
To víš, že si na tebe pamatuju, občas k vám nakouknu, zvlášť když naše zakladatelka a velitelka pluku Varenka
má tak krásnou dcerušku a Markétka taky. Ano ano, u mě to vypadá nadějně, ale ještě to nechci zakřiknout, každopádně dobré zprávy rozhlašuji ráda
![]()
SLUNÍČKO:
Ty jedna tulačko!!! Takhle cestovat, to ti závidím. To by se mi taky líbilo.
Co to znamená KO, asi kontrola, že?
Nějaká pro mě neznámá zkratka, a to jsem myslela, že už mě nic nemůže překvapit (OVU,DC, OPU, ET..) ![]()
SUTKO:
Děkuji moc, že na mě myslíš, vážně to teď potřebuji, zatím jsem v klidu, ale občas mě přepadnou myšlenky, co budu dělat, když to nevyjde
..jaké si koupím vitamíny a kdy naklušeme do dalšího IVF
..ale pak se zarazím a řeknu si, vždyť si musím užívat ty dny, co mám ještě šanci! Právě to čekání, ta naděje,je moc krásná
![]()
Přeji všem SUPER DEN
![]()
Daria
Ahoj holčinky,
všechny vás moc a moc zdravím
Tak hláším, že už mám výsledky HCG z krve, POZITIVNÍ
Tak jsem se ptala KOLIK to vypadá, a prý že nejspíš na jednoho Šmoulíka
Ale bereme jakýkoli počet
Já jsem se asi zbláznila, vždycky jsem se na tento okamžik šíleně těšila a těď … tomu nějak nemůžu uvěřit. Nemůžu si pomoct
Bojím se, aby to to všechno dopadlo jak má… No jak říkám, šílená bezdětná.
![]()
Dari, Míšo, vydržte holčinky a věřte … Držíme vám se Šmoulánkama (Šmoulíkem) pěstičky
![]()
Moc vás všechny zdravím a jdu pracovat
![]()
Páček
Smouli, kdybys vedela, jak moc ti rozumim- ja se bojim kazde kontroly, jestli t na tom UZ bude videt a co se stane…
Skoro se bojim o tom i mluvit, abych to nezakrikla a tak si vlastne vubec neuzivam radosti, jen se mi klepou kolena…
Tak snad po genetickem UZ budu klidnejsi - ten mne ceka v pulce cervence
Darjo, ty jsi tak pozorna, jak ke kazdemu individualne promlouvas- za to mas muj velky obdiv. Neboj berusko, ve stredu spadnes uz do kategorie tehulek!!!
Holky a znate to - ono se to nakonec podari kazde z nas , jen je to otazka casu( a k tomu nervu a penez), ale dulezite je vydrzet a nenechats e zlomit. Moc na vas vsechyn myslim a drzim palce.
A Barbanka v tom vedru lituji, Stella je na tom asi obdobne, vid?
HOlky, uz to mate za par, tak vydrzte a pak se dockate krasnych mimin
Pa a hezky den vsem
Smouli, Sutko - ja mam ty same pocity.....jsem moc zvedava co mi reknou zitra na UZ…uz se tesim a zaroven mam strach.. ![]()
Manzel by to strasne rad vsude rikal, ale ja mu to porad zakazuju, protoze mam strach ze to zakrikneme......