IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2446
17.7.06 16:42

Vítám Tě Marcino, s metříkem ti moc nepomůžu,jsem taky tele,i když tenhle jsem si taky dělala sama :oops: :oops:
Držím ti palečky ,je krásný počasí,tak ti to určitě vyjde :lol: .Já jsem nečekala na MS ,měla jsem uměle řízený cyklus :lol: ,takže neboj ,určitě se dočkáš :lol: :lol:
No a s těma porodama,holky,nebojte :wink: ,nějak to dopadne :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
17.7.06 17:24

Ahoj Leni.!
Metrik jsem si uz stahla,ale zase nevim jak to mam udelat ,aby se mi objevil .Prosim o radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
17.7.06 19:22

Hura povedlo se mi udelat metrik!!!
Holky kde jste vsechny???? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
17.7.06 20:04

Ajojky berunky…

Andri díííky za seznámek…nám upravili TP na 14.10. …pokud budeme do 38tt držet…to nás vezmou na císaře :cry: :cry: :cry: Podle posledního UZ to vypadá už na 11.10.,tak uvidíme…Ale přiznám se,že mám šílený strach z operativního porodu..těšila jsem se na ten přirozený,ale ještě nejsem po zraněních zahojená,tak se s tím císařem snažím smířit.

Helli je ještě s mimískama v nemocnici,ale broučci už jsou mimo inkubátor a Helli odhaduje délku „pobytu“ tak na 3týdny.

Vítám novou snažilku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
17.7.06 20:18

..holky jestli teda nejsem blesk…teda jestli už to nevíte :oops: ..nakukuju do července(úúúžasně mě posiluje jak tam ta miminka přibývají a je tam pár lidiček co znám)…kolem 14.30 tam psala Stella ,že už ji z poradny nepustili dom,a že jde do porodnice…jupí jupí..brzy další mimís :lol: :lol: :lol: Držíme palečky,Stelli!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
17.7.06 21:17

Kdepak všechny jste,loudalky :lol: :lol: :lol: ..teda nevíte o jakou zprávičku přicházíte..tak jo,tak já ji sem písnu…před 10ti min jsem dostala SMS : Halo halo mame novinku.Dneska se nám v 18:53 narodil syn Jonáš.Je zdravý a blonďatý má 2800g a 46 cm.Stela Gratulaci od srdíčka ještě jednou posílají Weli+mimi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
17.7.06 22:04

WELINKO:
jé to je super zpráva! Jak to děláš..že víš všechno první, ty bys měla pracovat ve zpravodajství :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pozvedávám svou číši vínka :lol: :lol: :lol: a připíjím na zdraví Jonáška :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Dneska mám fajňoučké rakouské vínečko 8) 8) 8)
manžel se dívá na policejní akademii, já už to viděla tolikrát a nebaví mě to, tak si jen tak surfuji..a je mi tady s váma dobře :)

Dobrou noc,
Daria :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
17.7.06 22:18

Dari jééé..já mám už druhý den strašnou chuť na Cinzano…fuj,ale bobíškovi to nepošlu…tak jen slintám…no a vím to,protože jsme si se Stellou písli na mobílek..a k hodně věcem mě dovede intuice..třeba jako..co kdybych se dneska mrkla do Července apod :lol: :lol: :lol: Ne fakt,někdy je mi na obtíž,že vím dopředu…ale na mě osobně se to nevztahuje..a nefunguje to.měj krásný večer,berunko.Papapa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
17.7.06 22:29

Ahojky!!! Obrovská gratulace Stelince a Jonáškovi!!! Připojuji se k Darince a taky pozvedávám svou číši a připíjím na zdravíčko Jonáška, i když tentokrát to bude „jen“ číše s vodou (po včerejšku)

http://www.gify.nou.cz/…ubory/17.gif

Marci , vítám tě mezi námi! Já taky chodím do Fertimedu, taky tam jdu 17.DC a taky mě čeká 1.IVF :wink: !!! Nejsem z Ostravy, ale bydlím docela blízko Ostravy, asi 30min autem.

Nadi - Jižní Čechy, jů, to je dálka! Byla jsem tam kdysi dávno, je tam moc krásně. Skoro jsme tam s mým mužem zakotvili, našel si tam někde docela slibnou práci (asi před 4 rokama). Pak ji ale našel i tady, takže velké stěhování se nekonalo. Tehdy mě to mrzelo.

Holky, všechny moc zdravím, jdu pomalinku spinkat, tak pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
18.7.06 08:13

Dobre rano preji a hezky den vsem. :wink: :P

Stelinko - **Tobe a Jonaskovi posilam velkou gratulaci, hodne zdravicka , stesticka a radosti :D :wink: :wink:

Vitam tady novou snazilku a preji hodne stesti :! :!**

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
18.7.06 11:30

Ahoj holky!!! Stelinko gratuluji Ti k Jonaskovi,preji hodne stesticka,zdravicka a at Ti dela jen samou radost!!!

Perli a ty uz mas schvalene leky?Ja doplacim za leky 4000kc a budu mit nosni sprej a injekce pod kuzi.

Cele dopoledne nam nesel internet tak pisu az ted.Vypada to,ze bude dneska krasne tak asi zajdem odpoledne na koupak,ktery udelali primo za nasim barakem v lese.

Tak zatim pa :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
18.7.06 12:16

Ahoooooj !!!

Stelince a Jonáškovi přeju jen samé krásné dny plné štěstí a zdraví!!!! a moc se těším na fotečky :D

Vítám Marcinu :) já už mám také schváleno na 2.IVF, ale léky si vyzvednu až v den začátku stimulace (kdyby k ní nedošlo, pokus se počítá jako využitý…ale je fakt, že léky se dají použít i později).

Holky moje, já byla včera opět v hospůdce :oops: a není mi zrovna nejlíp…toho vínka a cigaretek… :oops: pomalu zase musím přestat a zase zajet IVFkový režim. Ale řekla jsem si, že vitamíny, kontryhel a pitný nealko režim začnu až při stimulaci…cigárka už vypustím teď.
A co je hlavní … začínám se zase na na to těšit !!! :D mám ze sebe radost :D a už i zase věřím v úspěch a mimi … nejlépe dvě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
18.7.06 12:22

Andri - tak to je dobre ze se tesis, asi opravdu pomaha odreagovat se, a co si pamatuju tak vinecko je na odreagovani uplne nejlepsi :wink: :D
Kdy zacnes? Budu drzet palecky :! :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
18.7.06 12:27

Díky Lilí :wink:
Já mívám 31DC, ale teď mě napínala MS a přišla až 34.DC (ale jsem ráda že tak - byl to 1.cyklus po IVF, tže fajn, že nejsem rozházená) takže to vidím ješte 20 dní a jdu do toho a budu bojovat !!! :wink:

Jakpak se má píďa v bříšku? Máš fotky z UTZ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
18.7.06 12:56

Gratuluju Stellině a Jonáškovi. Přeju vám hodně štěstí a zdraví a ať se máte jen a jen hezky!!!!!!

Jinak vítám Marcinu (doufám, že jsem to nepopletla :roll: )

Dnes jsem se rozhodla nakoupit - bylo to v pohodě, nikde nebylo moc lidí, tak jsem to vzala důkkladně. Zaplnila jsem celou lednici, špajzku a něco z masa naporcuju do mrazáku. Nehodlám příště zažívat „páteční nebo čtvrteční šílenství“, které ve městě vždy vládne. Jinak teda ale jsem nějaká zmožená, bylo toho dost. Dala jsem si tu práci, že jsem si sčítla, kolik toho bylo na kila a přišla jsem k hezkému číslu 75kg!! No ale za to množství jsem neutratila ani zas tak moc a máme na nějakou dobu vystaráno :P
Koupila jsem si noviny, tak si jdu dáchnout.
Mějte se hezky.
Co Míša, už víš počet????? :?: :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová