IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
938
17.7.06 13:16

ahoj holky, vsechny vas moc zdravim!!!!!
Barbank u, ten je ale nadhernej, taky jsem malem uronila slzu!
a nestras s porodem, vis ze ja se bojim! :)
Andri , seznamek je super, zitra bych mela upresnit, jestli je vsechno v poradku a kolik vlastne… doufam, ze tam jsou…
vcera bylo opakovani vymeny manzelek se ctyrcaty, docela sila! :)
Dario , ty jsi statecna! to ze proste priznas nejake pochyby… ja ted mam trochu pochyby, jestli to tak vlastne ma vsechny byt… ale asi az to mimco ucitim, bude to uplne jinak…
ted moje kamaradka je uplne spatna, byla na odberu a ma jenom tri tak se boji aby do utery jeste vydrzely!!!!!
Liliku , takze ty jsi lednova? :)
urcite jsem na nekoho zapomela, tak zdravim i vsechny ostatni…
Leno , jak je?
a nevite co Helli , mimca jsou furt v nemocnici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
17.7.06 13:33

Ahoj holky!
Tak to vypadá, že mě Tadík nechá aspoň jednou denně na chvilku zasednout k pc. Zatím je docela hodňoučkej, hlavně přes den, snad se nám i ty noci trošku upraví.
Andri, dík za seznámek, jsem aspoň trošku v obraze. Až ho budeš doplňovat - připojuji míry Tadíka - 49 cm a 2890 gramů. Na to, že se vyklubal téměř 3 týdny před termínem je to kus chlapa!
Míšo, promiň, měla jsem tě upozornit, ať můj příspěvek nečteš… :lol:
Holky, zase letím, hola hola kojení volá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
17.7.06 13:35

Barbanku, dej tomu svemu zlaticku velkou pusu! je fakt nadherny!!!!!
priste si dam na tve prispevky bacha :)))))))
moc se opatruj a obcas nas informuj, kdyz mas tak hodne miminko a necha maminku pokecat! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
17.7.06 13:47

Barbanku, to já bych ho potom nesměla číst taky - podle mě je normální, že se každá porodu bojí… Pak je to ve skutečnosti lepší nebo horší než očekávání , ale věřím, že miminko to všechno vynahradí!
Míšo, zítra na kontrole držím palce.
Teď jsu juknout na Andri a pak už se asi odpojím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
17.7.06 13:47

Ahoj Barbánku,
to máš teda zlatíčko. Je moc krásnej!!!

Míšo, na zítra Ti držím palečky!!! A jak bys to chtěla kdyby sis mohla vybrat? 1-2-3? :D

Selminko, taky mám strach. Vše se seběhlo tak rychle - nečekaně neplodní, po měsíci od zjištění hned 1.IVF a takové zklamání…mám strach. Moc se těším k té psycholožce! Jaký na to má názor, jak to probíhat a má i relaxační cvičení. Jedna návštěva 50minut…

zatím pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
17.7.06 14:01

Ahojky!
Včera jsme to s mým mužem přehnali s vínečkem :oops: , mě je tááák zle! Dneska to vidím na celodenní ležení, asi toho dnes moc neudělám. A to jsem si včera dělala takové plány! Nevím, co jsme to včera v noci v té opilosti prováděli, jsem celá bolavá (myslím tam dole :oops: )

Andri - hurááá, seznámek! Andri, taky mi to vhání slzičky do očí kdykoli vidím rostoucí bříško nebo mimi, a to i v televizi. Psalas, že tě čeká 2.IVF a že máš strach z neúspěchu. Zlatíčko, vydrž! Koukni se na ta miminka cos přidala na seznámek, brzy tam určitě přibude i to tvé! Nedávno jsem psala, že mám poslední dobou pesimistickou náladu, ale teď cítím, že se to začíná obracet a zase začínám věřit, a to nejen za sebe, ale i za vás všechny, opravdu teď nějak cítím, že by se nám to mohlo podařit :D !!!

Darinko , kdybys věděla, jak moc tě chápu! Po mém 3. neúspěšném IUI jsem se z toho sesypala a taky se ptala sama sebe, jestli to vůbec má smysl. Jestli se na to IVF, co mě čeká nemám vy… a nechat to tak. Ale neudělám to. Zase se ze mě stává bojovnice a i když se toho bojím, těším se. Pořád je větší šance, že se to povede, než kdybych se na to vy… Stejně si myslím, že „ten nahoře“ ví, proč to dělá a miminko přijde, až bude ten správný čas. Ber to tak, že se teď někde šlechtí, aby se ti co nejvíc líbilo :lol: ! No a až bude s úpravami hotové, určitě přijde :wink: Darinko, to žes začala znovu cvičit, je super! Taky se teď stalo mým heslem „už se neomezovat kvůli ev. těhu“

Miško , zítra jdeš na kontrolu? Tak to ti budu držet všechny svoje palečky, co na sobě najdu, aby bylo všechno v tom nejlepším pořádku :wink: !!! A určitě se hned přijď pochlubit, kolik špuníků tam máš :lol: !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
17.7.06 14:08

Jo, a připojuju se k holkám, prosím prosím nestrašte nás s porodem. Vždycky jsem z něho měla přímo panickou hrůzu. Dokonce mě i napadlo, když je tedy zřejmě problém v mé hlavě, jestli TO není ten blok, proč to furt nejde, příp. jsem o mimi 2× přišla.

Holky, všechny vás moc a moc zdravím, jdu si lehnout, fakt je mi zle! Už nebudu pít :oops: !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
17.7.06 14:27

holky, diky…
Andri, asi bych brala dve, i kdyz to bude asi zabiracka :)
perlo, co vy jste teda provadeli :)
asi to nebude tak v hlave, ja prvnimu IVF hrozne verila, a ted jsem to brala ze to teda nevyjde a porodu se bojim jak cert krize a povedlo se, takze to neni tou hlavou :) ja si taky myslela ze je chyba ve me ze proste podvedome asi ani nechci!!!!
chapete me?
a ted jsem jeste blbec cumela na nemocnici Chicago hope a ten pravnik tam umrel, tak jsem si pobecela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
17.7.06 15:04

Ahoj holky! Chtela bych se k Vam pridat jsem jedna z Vas,ktera nemuze mit mimi prirozenou cestou :cry: .Minuly rok jsem prodela operaci myomu a u toho mi zjistili srostle vejcovody.Na doporuceni mehop primare jsem si je nechal odstranit(pry je vetsi sance ne otehotneni) a v srpnu nas ceka 1Ivf.Jezdime do Fertimedu v Olomouci a jsem tam velmi spokojena s pristupem. Ctu Vas uz asi tak pres rok,ale nemela jsem odvahu napsat az ted jak vidim,ze spouste holcinam se dari mit miminko.

Barbanku velka gratulace.Tadeasek je nadherny!!!

Perlo ty jsi z Ostravy?nejsem si jista jestli jsi to byla ty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
17.7.06 15:15

Ahoj Marci, to víš,že se přidej :lol:

Míšo, přesně takový pocity sem měla občas taky. Jako že mám podvědomí strach mít dítě a podobné. Ale už dlouho ho OPRAVDU chci i přes různé potíže, které mohou v těhu být a bolest při porodu. Takže doufám, že tím to nebude :? Takže tě úplně chápu :lol:

Nevíte co je s Mili, jestli šla na ten KETík nebo to taky jako my odložila na později?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
17.7.06 15:29

Ahoj Selmi!
Diky za prijeti do Vasi party,jste super holky!!!Tvuj pribeh znam a tenkrat jak jsi cekala jestli to vyjde nebo ne tak jsem tu tenkrat byla s Vama vsema.Myslim,ze to bylo v dobe kdy byla i Andri,Poja Habi.Taky jsem si s Vami poplakala a je mi to moc lito,ale ted to uz urcite vyjde.
Zrovna ted jsem dostala mrsku a 17ty DC bych mela jet do Caru.
Leky uz mam schvalene,myslis,ze mi daji hned leky nebo jak to ted bude??Omlouvam se ,ze se tak ptam,ale jsem uplny laik v tomto smeru.Dik za odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
17.7.06 15:34

Holky kde si muzu stahnout ty krasne metriky??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
17.7.06 15:44

Marci, jestli máš léky už schválené, tak by ti je v CARu mohli rovnou dát (pokud je u nich mívají) nebo ti dají recept a ty si je vyzvedneš v lékárně :lol: No a pak už si počkáš na další MS a od té doby to už jde všechno rychle :wink:

Šelmina :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
17.7.06 15:47

Takze je zacnu brat az od dalsi menstruace!?TO JE JESTE DLOUHA CESTA!!! :twisted:
PROSIM TE NEVIS KDE SI MUZU STAHNOUT METRIK??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
17.7.06 16:06

Perli,teda Vy jste si včera pěkně užívali!!! To je super,malinko Ti závidím,ale jen malinko :D

Já jsemz Jižních Čech a malé obce Čestice okres Strakonice.
Je fajn,že jsi zas začala cvičit,já bych to taky brala,ale samotnou měto doma nebaví,ikdyž mám ropoped,ale ten je spíš jen věšák :D
Baví mě kolektivní sport a hlavně aerobik a posilko.
A porody…holky,vůbec se nebojte,já měla taky tak strašný strach z neznáma,ale nakonec z něj mám tááák krásný a silný zážitek na celý život.Bolí to bolí,ale jen chvilku a pak ten uzlíček,to je nádhera a první kojo,nepopsatelný.
Mě Niki taky vyvolávali a zabrala až 2 tablety a celkem to trvalo 5hodin.Při samotným porodu Niki vyjela jak namydlenej blesk,že měl doktor co dělat,aby jí chytil :D Manžílek to tam všechno kontroloval a byl mi obrovskou oporou.
Tak se nebojte a já bych šla klíďo zas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová