Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj holky, vsechny vas zdravim.. a diky za podporu…
me vam ti tak vcera bylo blbe! FUJ!
Poja, ja myslim ze na podzim te to zase popadne a bude to dobry! jedna holka z jine diskuze, ta je taky ze vseho uplne na nervy, ze si asi daji pauzu, proste to tak asi ma byt… a pak se s chuti pustite do toho! a pul je hotovo…
perlo a uz jste spali pod tim stanem?
Vladko, ten barbanek je ale sikulka, co? ![]()
no, ja se priznam ja jsem lezela a nic nedelala, ale nazory se ruzni… poprve jsem taky lezele, myslela pozitivne a nic!
a ted jsem tomu neverila a jsou tam vsechny tri! tak nevim..
Hanah, asi je to vsechno napor na nervy co? asi ani ti chlapi to nemaji lehke a pak dochazi k neshodam…
ahoj holčičky,můžu na chvilku k vám???na profisnažilkách je pusto.....
zdravím Poju
a ostatní taky ![]()
Liliku,Hannah a ostatní,
můžete mi prosím napsat jestli jste něco po ET cítili????????v podbřišku nebo prsa a tak?????
PROSÍM
![]()
Jitutu - jestli to chapu tak ty jsi ted nekdy taky po ET
![]()
Ja jsem ze zacatku necitila nic, asi 4.den bolesti podbrisku jako pred MS, to trvalo asi tyden, postupne me zacali pobolivat prsa…jo, a nemohla jsem ani videt jogurty, porad jsem mela chut na maso
![]()
Míšo, ještě ne, ale dnes večer budem ve stanu spinkat určitě! Akorát se už teď začínám docela bát, já ve stanu nikdy nespala, právě protože se bojím
.
P.S. je tu nějaký podezřelý klid, že by střechaři šli na sváču
?
Liliku dík,ano jsem po ET zítra týden........kolikátý den jsi testovala???
Jututu, me asi po tydnu zacalo pichat v podbrisku a den pred kontrolou jsem si myslela ze to dostanu!
Perlo, ja bych tam spala hned… manzel to nema rad, ze ho boli zada a svadi to na me ze pry bych jecela kdyz by tam lozili nejaci broucci nebo neco ![]()
Ahoj berušky ,zdravím všechny naše stálice a jak jsem tak přelítla i spoustu nových holek ,přeji ať vám to vyjde co nejdřív
,půjdu dočíst co je nového ![]()
Perloo neboj my jezdíme pod stan několikrát ročně a je to super
bude se to to líbit ![]()
bojím se,že tam bude zas jen jedna jako po IUI,těch mám za sebou 5 a už asi nevěřím ![]()
Ahoj Leno, jak bylo na chaticce??
Jitutu - tak moc drzim palce at to vyjde, jak se citis??
Míšo , já taky budu ječet, jak se mi ve stanu objeví někdo nebo něco co tam nepatří
! Já ječím i když najdu pavouka u nás doma.
Jituš , tak to jsem sama zvědavá. Ale třeba se mi to fakt začne líbit a ještě začnem „na stará kolena“ jezdit stanovat
.
Já už taky chci mít po transferu! Já jsem momentálně nejvíc bojím těch injekcí a toho, kolik dobrých vajíček bude a kolik z toho bude embriek…
No vždyť já to říkám pořád, já jsem takový strašpytlík
.
děkuji..... ![]()
cítím ? no ze začátku do včerejška bolesti v podbřišku jako na MS a prsa nalitý a citlivý dnes asi 4 den.jsem zvyklá spát na břiše a to nejde…bolí prsa a trochu i to břicho.Nevím,udělali jsme pro to maximum a jedno těhu už bylo,ale je to dlouho......no byly dvě ale druhé mimoděložní(taky před lety)
Perloo:tak to máš pocity jak já…nejdřív strach z injekcí,pak taky z hyperstimuláku a kolik toho odeberou a kolik se oplodní a jestli přežijou a tak…to je asi normální…teď se bojím,že už u mě nejsou a tak
my matky to tak máme ,pak se bojíme o zdraví mimi v bříšku a pak o to své dítko máme strach celý život
![]()