IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
535
25.7.06 09:30

teda to byla fuška, hlavně ho najít, nějak jste se rozepsaly 8O tak šup sem s opravama, když jste tak žadonily :lol:

Hani, taky bych si dala spršku, kancl v podkroví bez klima je príííma, ale v zimě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
25.7.06 09:40

Ahojky sluníčka moje!!!
Dneska se nějak nemůžu probrat :? . Střechaři mi sice zas od rána buší na střechu, ale já už jsem si asi nějak zvykla, už mě ani to nevyžene z postele!!!

Holky, mám otázečku. Zajímalo by mě, jak jste na tom vy, co stejně jako já jdete v srpnu na IVF. Už jste něco začaly brát, nebo vás teprve čeká kontrola? Zajímá mě v jaké jste kdo fázi - jestli to teda neva. Zajímá mě, jestli už se tu zase začíná pomalounku něco dít. Teda myslím u netěhulek, u těhulek a maminek se děje pořád, že jo :lol: :lol: :lol: ?! Jestli se nepletu, červenec byl takový „volnější“ měsíc, tak srpen by zas měl být nabítý novinkama, ne :wink: !

http://www.sirmi.ic.cz/deti/38.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
25.7.06 09:49

Ahoj Perlo, já začnu stimulovat asi za 14 dní, počítám kolem 6.8., minule jsem po 12ti dnech jela na odběr (autem 100km tam + zpět), po OPU jsem spala pár hodin na lůžku (teď nevím jestli 1-2), pak jela domu a za 5 dní na ET (také se po něm leželo 2-3hodky, nevim…) a pak zase autem domu.

Minule jsem poctivě brala mamavit, nekouřila, nepila, zdravě jedla a hlavně 100% VĚŘILA…manža měl Sel+Zin … nepovedlo se.

Doteď jsem kouřila - teď už nechci, ale možná si k vínku ještě než dostanu MS dám :oops: , piju jako duha, teď už ale vynechám panáky a nechám jen pívo a vínko :wink: … myslím také do MS a pak až to vypukne, jen nealko, nekouřit a zase začnu brát Mamavit…věřit budu, ale také mít strach. Sice né z toho, co mě čeká, toho s už ani malinko nebojím, dokonce se i těším, ale strach z opakovaného neúspěchu…
jestli chceš něco k OPU, ET atd, klíďo napiš SZ a vše Ti ráda napíšu

a s tou sřechou mě už pěkně s… NIC OD TÉ DOBY NEUDĚLALI!!! Prý že je vedro a ráno nechtějí dělat hluk :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
25.7.06 09:56

Ahoj Andri !
A ty nebereš teď žádné léky? Jak to že já musím od včerejška brát Norethisteron? Já už tomu fakt nerozumím.
S těmi vašimi střechaři ti to fakt nezávidím. Ti naši říkali, že by snad do tohoto čtvrtka měli být hotoví. Včera tu ale vůbec nebyli, prý se jim objevilo něco akutního, tak nevím jestli ten čtvrtek zvládnou. Nicméně když budou hotoví do konce tohoto týdne, budu šťastná.
Pošlu ti SZ :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
25.7.06 10:14

Ahoj holky!!!

Andri- mohla by jsi me pridat do seznamku prosim :wink: :wink:
Je mi 27let,chodim do Fertimedu a ceka me 1IVF v srpnu :lol: :lol:

Perli ahoooj

Stelli mas moc krasneho chlapecka,vzdycky jak vidim mimi tak se uz nemuzu dockat az ho budu mit taky :) :) :) !!!

Jinak zdravim vsechny ostatni !!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
25.7.06 10:18

Perli vzdycky jak se prihlasim tak tu jsi a jak dopisu zpravu tak uz tam zase nejsi :( :( :( .My se vzdycky nejak mynem.Bohuzel ted tu zas na chvili nebudu ja ,musim jit neco uvarit na obed 8O 8O tak pak se tu zase kouknu :wink:

Zatim pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
25.7.06 10:22

Marci ahoj, já jsem tady, neodcházej!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
25.7.06 10:33

Ach jo, zase jsem přišla pozdě

http://www.sirmi.ic.cz/deti/72.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
25.7.06 10:40

halo halo jsem tady!!!Perli kde beres tak krasne obrazky??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
25.7.06 10:41

Jupí, trefa!
Klikni na ten můj obrázek pravým tl. na myši, dej vlastnosti a tam je adresa, odkud je mám :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
25.7.06 10:43

Jo diky moc,ja varim vis tak musim odbehavat od kompu?/ A co ty??beres prasky??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
25.7.06 10:51

Jo jo, poctivě je baštím 3× denně. A připadám si jako telátko, jsem ze všeho tak vykulená 8O ! Jsem hrozně zvědavá, co bude, i když mi to Vodička jakž takž vysvětlil, stejně jsem zvědavá.
A taky se už těším na středu do Fertimedu. Já jsem na nich asi závislá, oni mě tam vždycky tak nabijí enrgií! Vždycky se před tím stresuju, ale jak odcházím, jsem šťastná, že se posouvám o krok dál.
A co ty, taky se „těšíš“ na středu? Jsem zvědavá, jak to bude probíhat u tebe, když máš ten „nadstandart“ :wink: . Mám totiž v plánu, pokud by to nevyšlo, jít taky do těch léků co se doplácí. Ale snad nebudu muset :? .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
25.7.06 10:58

Perli ja uz bych tam nejradsi jela dneska a uplne nejradeji bych uz chtela mit mimi v brisku :lol: :lol: :lol: :! :! :!

A nadstandart nebudes potrebovat uvidis :wink: :wink: Vsecicko dobre dopadne.Ja si rikam,ze to je osud,pokud mam mit mimi tak ho mit budu a pokud ne tak ne,ale jsem maximalne pripravena 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
25.7.06 11:06

No já po těch třech letech si taky myslím, že bych už mohla být připravená :? :lol: .
A teď mě něco napadlo - je to 3 roky, co se snažíme, bylo by to mé 3. těhu, mám za sebou 3 neúspěšné IUI - to prostě vyjít musí!!!

:lol: :lol: Můj manžel by na to řekl: DŮLEŽITÉ JE SI TO UMĚT ZDŮVODNIT! :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
25.7.06 11:14

Vis jak se to rika „do tretice vseho dobreho“ takze ted to vyjde!!!!
ja se ozvu pozdeji musim vyvencit psiky a dodelat obed.Jinak ty obrazky jsou moc krasne.

Zatim pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová