IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
535
14.8.06 12:13

Ahoj holky, tak se mrcha konečně po 39.dnech hlásí :roll: a na středu jsem objednaná na stimulaci. Jupííííí :lol: Objednala jsem se na odpo, chtěla bych si píchat odpo až po práci a rovnou si pak dát doma šlofíka, ale sestra říkala, že neví, že většina si dává inj. ráno. Myslíte, že je to problém pro tělo nebo jen pro organizaci v CAR - kontroly, doktoři atd.? Díky!!!

Lovely, musím na Tebou pořád přemýšlet, vím, že ho jsi ho milovala, možná ještě miluješ, ale musím to napsat, promiň…
Co je to za hajzla???? Jak může opustit tak skvělou ženskou a právě teď, když se jí přihodilo to nejhorší, co může být - že přišla o miminka????
Jak může říct, že ta druhá je harmoničtější, když právě prožíváš peklo????
Je to srab, tohle udělá jenom slaboch…neumí se postavit neštěstí, tak radši zdrhne. Zasloužil by pěknej kopanec mezi nohy :! :! :!

Je mi z toho fakt smutno a jestli je něco, co pro Tebe můžeme udělat, jsme tu pro Tebe !!!! Ozvy se prosím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
14.8.06 13:06

Andri - předchozí příspěvek cos napsala mi mluví z duše. Úplně s tebou souhlasím.

Prosím tě, až budete zas předělávat seznámek, tak mi jen opravte roky :cry: :cry: Už 31 :roll: :) Holky to to letí, už je to 2 a půl roku od začátku snažení 8O Ještěže tam nemám uvedenou váhu, protože ta po víkendové oslavě je aspoň o 3 kilča větší :D

Holčiny maminy, máte všechny úplně nádherná miminka v galerii :D :D :D

A Barbánek má moc krásný webovky pro Tadíka. Je to super nápad :lol: :lol:

Šelmina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
14.8.06 13:09

ANDRI odborně ti neporadím, ale ze zcela laického hlediska si myslím, že jsi jen sestřičku vyhodila ze zajetého stereotipu. Všichni si chodí ráno, tak ji to přišlo divné a nedokázala posoudit všechny možné oblasti, kde by to mohlo vadit, tak rači chtěla, ať chodíš ráno.
Ale kdo ví, asi bych se zeptala přímo doktora.
Ty se máš, že už začínáš stimulovat :! , taky se na ty své injekce těším :P , já která jehly nesnáším :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
14.8.06 13:19

Andri - my píchali taky odpoledne, protože já vstávám v 5 ráno a kdybych měla vstávat ještě dřív kvůli injekcím, tak to asi nepřežiju. Píchali jsme kolem 5 odpoledne a bylo to OK. Hlavně jsme na to měli klid.

Šelmina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
14.8.06 13:25

Ad Andri- ja si myslim, ze zatim je to jedno, kdy pichas, akorat ta posledni na dozrani vajicek se musi pichat v presnou hodinu vecer, aby dozraly naodber vcas…
Nicmene jsou urcite hormonalni biorytmy, kdy mas vyssi hladiny a kdy nizsi a tak pro jistotu bychs e zeptala toho doktora… osobne se domnivam, ze je jedno, kdy si pichnes prvni injekci, ale od druhe bys mela jet v pravidlenÿch intervalech.

S nazorem na chlapa Lovely se plne ztotoznuji, jen by mne zajimalo, kdy ji to chtel rici, pokud by nepotratila..A tak ma vlastne stesti, ze se ho zbavila nyni, nez kdyby ji opustil pozdeji…

Holky , co zacinate pichat, tak drzim palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
14.8.06 15:18

Andri,
píchej, kdy se to tobě bude hodit. Já taky jednu stimulaci píchala večer, protože jsem po nich byla děsně ospalá a večer se mi to líp snášelo. A to i když jsem měla jít na noční - nějak se víc toleruje, že jsem zpomalená a uzívaná na noc než ráno!!
Takže v klídku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
14.8.06 15:26

Ahoj holky, tak se po vikendu opet hlasim.

Lovely - to je mi lito co te potkalo, ale bud silna… :?

Barbanku - nadherne fotecky, opavdu se vam Tadeasek poved

Andri - ja jsem si taky pichala vecer, kdyz si to pak pichas pravidelne v urcitou dobu tak je to jedno…

Vsem stimulkam drzim palce, moc,moc… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
14.8.06 15:32

Díkys, taky jsem si to myslela, že je to jedno, hlavně pravidelně. Tak se mějte, mám padla, mrknu na vás večer z domova a hlašte změny do seznámku, pokulháváme - hlavně s velikostma těhulek apod. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
14.8.06 15:36

Andri,
u mě je vše v seznámku OK. Já nevím další podrobnosti - to až pojedu na 27tt do CAR, tak tam mi mimčo prý přeměří , vypočítá váhu atd, tak pak nahlásím.
Mějte se hezky, taky se odpojuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
14.8.06 15:41

ANDRI
Já jsem si při obou IVF píchala injekce po obědě, tzn. mezi 12 a 13hod, pak jsem se chvilku natáhla :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (zpočátku mi ty injekce nedělaly dobře).
Vyhovovalo mi to tak, lepší než ráno nalačno a já často někam dopoledne pracovně jezdím, a po obědě byl na injekce klídek, jednou jsem si píchala v restauraci (naštěstí takové luxusní, pěkné WC :lol: :lol: :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
14.8.06 17:02

Ahojky!!!
Tak jsem si dnes dojela do Fertimedu pro pichulky a už jsem konečně doma. Pokaždé, když tam jedu, mi bývá špatně z nervozity, průjem apod :roll: , ale musím říct, že dnes mi snad bylo nejhůř. Nevím proč, ale fakt jsem se děsně klepala, jsem fakt hrozná. Bála jsem se, co mi zase zjistí, že budem muset pichulky třeba odložit apod. Naštěstí mě MUDr. Vodička prohlédl, a prý to vypadá dobře :lol: , sprejík prý zřejmě funguje jak má. To jsem byla fakt šťastná, když tak hrozně z něho kýchám a smrkám. Brali mi ještě krev a zítra po 9.h. si mám zavolat na výsledek. Když bude všechno O.K., začínám zítra s pichulkama !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
14.8.06 17:07

Holčičky moje zlaté, všem co nám „srpňačkám“ držíte pěsti, moc a moc děkujem!!!

Andri , tos mě dostala, já to mám se svou doktorkou domluvené na 11.hodin a ani mě nenapadlo, jestli to musí být třeba jen ráno. Nikdo mi nic neřekl, tak si myslím, že je to úplně fuk. No v každém případě, když mi dobře dopadne krev, zítra v 11.h mám první pichulku.
Jo, a já jsem dostala Fostimon - 3 pichule denně, co máš ty? Měl někdo Fostimon? Jenom mi prosím nepište, jestli to bolí, já už se tak zase klepu jak ratlík :oops: .

A zítra do 9.h - bojim bojim :? !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
14.8.06 17:13

Ahoj spolubojovnice :lol: :lol:
Lovely,co na to říct,ale vypadalo to blbě i když se s tebou rozhodl jít na IVF,vždyť víš ,psaly jsme si SZ :evil: ,nakonec ,co s takovým chlapem 8O
Andri ,prosím oprava do seznámku už máme asi 20 cm a je to Sofinka na 100% :lol: :lol: :lol:
Perlo,já měla Fostimon 3 píchance do jednoho :lol: :lol: ,trochu to štípe,ale rozhodně nebolí :lol: :lol: ,hodinu píchání nemusíš dodržovat ,hlevně prostě jednou denně :lol: :lol: ,tak neboj :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
14.8.06 17:39

Ahojky sluníčka moje :lol: :lol: :lol:

Tak jsem se po delší době na chvilenku dostala k netu..jsem stále u rodičů,kteří jsou na dovče…a s manžílkem jsme se rozhodli,že alespoň do konce šestinedělí pobudeme u nich,abych nebyla na všechno,já pajda :lol: ,sama..tak musím nějak ten net pořešit..moc se mi po vás stýská!!!

Zaregistrovala jsem co se stalo Lovely ..holka,ty zkoušíš..musíme věřit,že za takové trápení budeš královsky odměněna.Posílám pohlazení.

Barbánku stránečky jsou bezvaaaaa :lol: :lol: :lol: Vážně strašně krásný.Jsi šikulka..času málo,ale jsi šikulka,že jsi zvládla stránky udělat.Pusu tobě i Tadíčkovi!!!

Stellinko v galerce jsem koukala na Jonáška..je vážně úúúžasný…už se nemůžu dočkat,až vám budu přidávat fotečky s naším maličkým.Tuhle manžílek nadhodil jiné jméno…a tak jsme se dohodli,že abych měla taky nějaké překvápko(máme asi 3 jména) já,že se na 100% rozhodně pro jméno on až bude mimi držet v náručí. :D :D

Helli ,maminko,já bych chtěla být tvým miminkem…jéééé…královská péče :lol: :lol: :lol:

Všem snažilenkám držíme s miminkem všechny,ne palečky,ale pěstičky…a moc se těšíme na kamarády 8) .

My jsme teď s manžílkem trošku zazmatkovali..pro mimi jsme doma neměli téměř nic..moje kamarádka v pátek porodila holčičku ve 34týdnu a navíc nás trošku škádlí lékaři…že jsme zase o 14dní větší než podle termínu spočítaného ve 12tt… ať raději počítáme s UŽ koncem září :roll: …a tak jsme celý víkend horlivě nakupovali,vybírali,četli,…a manžílek mi dneska potvrdil,jak je to neuvěřitelně krásný..že už to začíná být realita…několikrát denně se těmi věcmi probíráme…a tak chci všem,co na mimi čekají písnout,BERUŠKY VYDRŽTE,to těžké období snažení za to stojí…chystání na miminko je odměnou a doceněním největším…a co asi budu říkat,až se mimi narodí :lol: :lol: :lol:

Mějte se holčinky krááásně..opatrujte se mi a já se brzy zase ukážu.Slibuju.Pac a pusu všem posílá Welinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
14.8.06 18:43

Ahojky,

Welinko, jsem ráda, že se ti podařilo dostat k netu a ozvala jsi se nám. Hlavní je že jste oba v pořádku. To nakupování se někdy hodí alespoň už to máš všechno doma. :lol: :lol:

Perlo, injekcí se opravdu neboj i já jsem z injekcí vedle, ale stačí se nedívat jak to manžel pichá a jsem naprosto v pohodě.

Ostatním hodně síli při pondělku :lol: :lol:

Míšo, doufám, že už se nám brzo ozveš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová