IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17
28.8.06 18:42

Chtěla jsem se zaptat, jste tu některá, která jste byla na KET v Pronatalu?
Jestli jo, písněte mi, jak to probíhá. Mě řekli, že 1. den menstruace volat a objednat se na 11 den cyklu na ultrazvuk. Prosím prosím co se děje potom.

Pro Andri. Nic si z toho nedělej. Já měla prvně z 20 folíků pouze 4 oocyty. Z toho 2 špatné. Další 2 šli na ICSI, ty byly zavedeny a z toho bylo hned napoprvé mimčo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
28.8.06 19:30

Ahojky všichni, snažilky držím palce

Andri, i dvě vajíčka mohou být ty nejlepší a vyjde to. Myslím na Tebe a věřím že to vyjde. :lol: :D

Perlo, takže ET zítra nebo ve středu - tak to je dobré. Řešit otázku kolik si nechat zavézt opravdu není nic moc. V unice mi vždy doporučí 2, pokud bych chtěla 3 tak jedině na vlastní žádost, ale já se do toho radši neženu - jako naschvál by se chytli všechny 8) Takže jdu do 2

Míšo, je fanj že se máte s mimískama dobře a jste zdraví. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
28.8.06 19:49

Ahoj Míšo,

doufám, že je vše OK. Na kontrole jsem byla před týdnem, ale nebyl ultrazvuk (myslela jsem si, že se dělá vždy, což prý není pravda) tak jsem byla zklamaná, že jsem neviděla Šmoulíky. Paní doktorka mě prohlídla a řekla, že se jí zatím líbím :oops: :oops: :oops: Za 2 týdny jdeme na další 3D ultrazvuk, tak doufám, že bude vše jak má být. Možná už by mohlo být vidět pohlaví, těšíme se! Už jsme nabrali 3 kg a bříško už je těhotěnské (aby ne … teď už by ěli mít Šmoulíci cca 10 cm). A co ty? Jak rostou prci? :wink: :wink: :wink:

No, musím vám holky prásknou, že se 16.9. budu vdávat. Bude to tajná svatba, jen my dva (pět) a svědci. Půjdeme na obřad, oběd a pak na mamčiny 60-tiny, kde to všem řekneme. No, rozhodli jsme se před týdnem … Teď vymýšlím co na sebe, co vlasy. Nechci šaty, chci kalhoty a nařasenou halenku, rozhodně nechci maskovat bříško. Musím ještě zařídit kytku (jaký kytky se teď dělají?) a prstýnky, což asi bude problém, prorože tak rychle nám je asi nikdo neudělá … při nejhorším koupíme nějaké stříbrné kroužky a vyřešíme to posléze. No nejsme my praštění? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Neznáte nějaké www stránky pro inspiraci? Našla jsem www.svatba.cz, svatby …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
28.8.06 19:58

Rendy, určitě si zajdi na vyvolávačku. Podobný problém jsem měla taky a po druhé vyvolávačce jsem do dostala do 2 dnů - doktoři ale uvádí až 10 dní. :roll: vždycky jak na potvoru

Hanah - na houby si potrpí tchyně s tchánem a pokaždé kam vyjedou přivezou košíky hub. :lol: :lol: My s manželem to nejíme, ale když je to baví tak je to v pohodě.

Cherryl - bohužel s tímto ti nepomůžu - já mám KET s podporou léků. Podle toho co popisuješ ty to budeš mít bez podpory. a při UZ ti změří sliznici - tak ať pěkně roste :lol:

Šmoulan gratulujuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :lol: To je skvělá zpráva. Blahopřejuuu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
29.8.06 06:13

Ahojky, přeji všem krásné ránko!!!
Ach jo, ty nervíky, ty nervíky, zase jsem od čtyř vzhůru a myslím na to, jak bojujou ti naši cvrčci :? . Já jsem tak zvědavá, už bych je moc chtěla mít v bříšku. Tak dneska nebo zítra, jiný termín už díkybohu není :D !!!

Andri , moc na tebe myslím. Neboj se, dopadne to dobře, uvidíš. Vždyť ty klíďo ještě můžeš mít dvojčátka! Moc držím palečky.

Smoulí , jé, moc ti gratuluji, ať se vše podaří podle tvých představ!!! Hodně štěstí!

Marci , jo jo, chtějí mě tam každý den. Taky jsem se divila, protože vím, že tu někdo psal, že do CARu jen volal, aby zjistil, jak na tom je. Mě prostě objednali a hotovo. Když jsme se ptali, jestli by třeba aspoň v úterý nestačilo zavolat, tvářili se na to neochotně, tak si tam raději zajedem. Asi to chtějí probírat osobně, protože je to moc důležité a moc osobní, nevím.

Ještě se chci zeptat, od punkce, tj. od soboty dostávám každý den injekci Agolutin. Dostávali jste ho taky? Ta injekce vůbec nebolí, ale vždycky mi po ní naskočí hrča, která se později změní v modřinu :? :lol: .

Tak vám všem přeji krásný den, papa!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
29.8.06 08:07

Šmouli, moc gratuluji ke svatbě :lol: :lol: :lol: To budou asi ostatní pak koukat, viď?

Pěkné svatební stránky jsou na www.beremese.cz Tam jsem sbírala inspiraci já a nakonec jsem nevěděla co z té krásy vybrat :lol: :lol:

Přeju hodně štěstí :lol: :lol: a pozdravuj šmoulíky :lol:

Šelmina :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
29.8.06 08:15

Dobré ráníčko, holčinky,
zdravím od ranní kávičky, tak kráááásně mi tady vonííííííííí :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A jdu si vás dočíst.
 Daria

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
29.8.06 08:19

Ahoj Perlo,

prcci určitě bojují, neboooj :P :P :P Já taky dostávala od odběru Agolutin (1× denně). Píchal mi ho můj drahoušek, někdy se mu to povedlo, někdy ne (a trošku to bolelo), ale co bysme nevydržely kvůli mimískům, že :?: :?: :?: Pak mi Agolutin vyměnili za Duphaston, ten jsem polykala 2× denně až do 14. týdne (12. týdne po OPU). Utrogestan jsem nechtěla, protože se zavádí do pochvy :oops: :oops: :oops:

Tak se drž!!!!! A brzo si přivez mimísky :wink: :wink: :wink: Já jsem to taky brala tak, že jsou TAM a užívala si toho pocitu :wink: :wink: :wink:

Všem přeji hodně moc štěstíčka :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
29.8.06 08:26

EVČO
No díky za předpověď, snad to opravdu vyjde. Tobě přeji, ať se podaří skloubit práce a tvoření mimísků, ono to vážně není sranda :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

LILIKU
No to rozhodování je fakt strašně těžké, ale už se musím k něčemu donutit a prostě - buď jo a nebo ne. :twisted:

MACEK30
Vítej, máš hezký nick. Tak mi říkali na základce. Já jsem v práci řekla, že jdu na operaci a pak budu 14dní v PN. Bohužel to nevyšlo, takže jsem se po těch 14dnech vrátila. Jinak bych už asi hrdě zahlásila těhu. :(

Jo a příbuzní nic nevěděli. Jen moji rodiče, potřebovala jsem se vykecat.

ANDRI
Tak mě to teda bolelo podruhé víc než poprvé. Ale asi jsem výjimka.
Moc moc moc budu držet palečky, ať se z těch vajíček vyklubou silná embryjka!
Andri, a pokud to jde, tak vůůůbec nemysli na ten další půlrok, co bude, protože to vyjde! Určitě to vyjde, vždyť Barbánkovi to taky vyšlo a spoustě holek, nezáleží na počtu, ale na kvalitě! Moc na tebe budu myslet.

PERLO
A ty už máš novou práci? Já jsem zvědavka..já jsem se totiž pustila taky do nové práce, právě když mi nevyšlo 1.IVF tak jsem po nemocenské nastoupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
29.8.06 08:30

Ahoj Šelmi,

díky za odkaz … a jakou jsi měla kytku a vlasy ty? Nemáš někde nějaké foto? :P :P :P

Dari, užij si kávičku až budeš těhotná, tak na ni nebudeš mít vůbec chuť. Já jsem velký milovník dobré kávy, ale od ET se na ni nemůžu ani podívat … :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
29.8.06 08:33

ŠMOULAN
Taky jsme měli takovou svatbu. Koupila jsem si normální bílé letní šaty v Orsay :D a vlasy jsem si nechala rozpuštěné, jenom mi je kamarádka vyžehlila žehličkou, a dala takovou malou bílou sponku s květinou. Jako svatební kytici jsem měla nádherné kopretiny. Bylo to takové „přírodní“ a nenásilné, přesně jak jsem chtěla. Žádné vlečky, krajky, apod.
No a v těch šatech můžu normálně chodit, a vždycky mi připomenou ten den :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Všechny ostatní zdravím, je nás tady moc a já už nemám čas se rozepisovat, jsem ráda, že jsme taková parta a je super vás všechny číst a „sledovat“ :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
29.8.06 08:34

Přenos myšlenek, Šmloulánku, píšu ti už rovnou odpovědi na tvé otázky. Jestli dneska budu mít čas a já si ho určitě udělám, hodím do galérky svou fotku (svatební, ale nikdo to nepozná, že je svatební).
 D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
29.8.06 08:36

Dobré ránko berušky, tedá já s Perlou máme už dopoledne :D taky mizerně spím…
Jste mooooooooooc hodné, díky za podporu!!! Psala jsem včera na neplodnost.cz a spousta holek se mi ozvala (asi 8 ), že měly také málo a některým to vyšlo. Takže věřím a věřím, už nebrečím a nesmutním, jen se klepu jako ratlík :P A většina z nich mi doporučila zavést brzy, bez PK. Tak budu za chvíli volat do CAR co si o tom embryol.myslí a třeba mi už řekne, jestli se „alespoň“ oplodnily a zítra bych mohla na ET. V sobotu jsem měla sliznici 11,7mm, tak si myslím, že podmínky pro ně mám a mají se kam vrtat…

Dario, navnadila jsi mě s kávou, jdu si udělat presso a za chvíli se vrátím a doču vás a budu tady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
29.8.06 08:51

Kočičky moje, klepu se jako ratlík, právě mi embryoložka sdělila, že se obě dvě oplodnily :D !!!! Je to 1.krůček, ještě to bude boj a dost těžký, ale věřím jim, jsou přece celá máma a táta, ne ;) ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
29.8.06 08:56

Dari,

no já teda proti krajkám, princeznovským šatům a vlasům apod. nic nemám, ale jednou jsem se už vdávala, šaty, vyčesaný vlasy, závoj, 70 lidí … a NIC, stejně jsme se po 3 letech rozvedli. Takže teď podruhé - a už opravdu naposledy - to chci jinak… žádná hostina, žádné šaty … :wink: :wink: :wink:

Ty se drž, udělej, co CÍTÍŠ. Myslím, že pokud si budeš jistá manželem-vaším vztahem, půjdeš i do dalších pokusů :wink: :wink: :wink: Nechci se zastávat mužských, ale oni tyhle věci (IVF, IUI…) berou jako SVOJE SELHÁNÍ a většinou o TOM ani nechtějí moc mluvit. :oops: :oops: :oops: Jednoho takovýho introverta mám doma. S ním jsem TO všechno nemohla moc rozebírat, vždycky se mnou jezdil, prožíval to, ale nedal moc najevo. Musela jsem ho podporovat, když šel na „odběr“… :oops: :oops: :oops: Hodně mi pomohlo emimino, tam jsem se mohla pěkně vypovídat, poradit … i když mě někdy naštve, vím, že je to nejlepší chlap, jakýho jsem kdy potkala. Když šlo do tuhýho, když jsem byla hotová z toho, že máme embryjka céčka a déčka, teprve se projevil jako opora :wink: :wink: :wink: Držíme se Šmoulíkama pěstičky, ať se rozhodneš správně :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová