IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
128
3.9.06 16:23

Myslis po ET???Kdyz to nedoporucujou tak zustanu tam kde me daji.A po punkci me pry daji na jipku.Taky jsi byla???Me Dr.rekla,ze na jedne strane mam moc velky folikul,nevis co to znamena????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
3.9.06 16:29

To nevím co to znamená. No já teda nevím, čemu říkají JIP, ale vedle toho op. sálu, nebo co to je, je jeden pokoj s 5ti lůžky a tam jsem byla jak po punkci tak na ET. Jo, mě říkal že to nedoporučuje protože to je o patro výš, tak já taky zůstala tam kde mi dělali transfer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
3.9.06 16:35

No uvidime,kazdopadne dam zitra vedet jak jsem dopadla.

Tak zatim pa,pujdu si lehnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
3.9.06 16:36

Držím palečky a těším se zítra, pa!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
3.9.06 18:26

Ahoj holčinky :wink: :wink: :wink:

Perli, díky za fotečky … už aby Ti naši Šmoulíci byli v kočárku … :wink: :wink: :wink: :wink: Ty se pěkně opatruj, odpočívej a hýčkej svoje mimísky. To stejné platí pro Vladi a brzy i ostatní … :wink: :wink: :wink: :wink: Snažte se nemyslet na to, jak to dopadně a nenervujte se! Užívejte si pocitu potencionálního života v sobě a věřte těm vašim prckům!!!! Moc vám držíme pěstičky :! :! :!

Všechno NEJ přeji všem čekatelkám, maminkám aspol … :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
3.9.06 19:21

ahoj holky, děkuji všem za přivítání mezi vás.....po kolikáte už zkoušíte mít miminko z mističky? já už podruhé, poprvé to bylo v Ostravě v Gyncentru před pěti lety a připadalo mi to, že ze mě vycucali akorát penízky a nic z toho…nyní ve Fertimenu si připadám jak v jiném světě… :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
3.9.06 20:21

ahoj holky, dovolím se vetřít mezi vás, taky jako nováček v této diskusi. Taky máme 4 dny po ET 2 pokus - zavedli nám 4 mimísky,prý nic moc kvalita.Jezdíme do Fertimedu a tam (neslyšela jsem ještě,že by kde jinde) vajíčka řadí do kategorií A,B,C a D. No tak ty naše byly 2×C a 2×CD. Jsem z toho celkem zmatená, dr. Sobek nám řekl přímo, že spíše z nich nebude nic, než že budou čtyřčata. Tak to mě celkem setlo. Odpočívám a doufám, že aspoň jeden kulišek se chytne. Prosím měla jste také některá vajíčka takto kategorizovaná?

Pro Perlu: Perličko vzpomínáš si na mne z Fertimedu?máš ET o jeden den dříve, tak „sleduju“ Tvé rekce jak se cítíš a tak jako ostříž :D :D :D
Pro Evinu1: My jsme ve Fertimedu od začátku, poprvé nám vajíčka ve zkumavce VUBEC na spermijky nezareagovaly, ale o Ostravě jsem toho slyšela dost a nic hezkého. :cry: ale je určitě hodně holek, co zase spokojené byly.
ahoj
 Bonie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
3.9.06 20:41

Bonie , no ahóóój, to víš že si na tebe vzpomínám!!! Každý den čekám, kdy se ozveš :wink: ! Jak se cítíš? Takže máš nakonec 4??? Moc držím palečky, ať se Sobek mýlí. Mýho chlapa taky docela zchladil, když mu řekl, že šance je tak kolem 30%, on si myslel že víc. Představ si, že Péťa zkončila v nemocnici, to víš?

Šmouli , to jsem ráda, že se kočárky líbí, já z nich byla unešená. A ještě představa, že tam jsou dětičky, no nádhera!!! Jo, a odpočívám, můj chlap mě nenechá na nic sáhnout. Dokonce i PC a internet přesunul ke gauči, abych u toho mohla ležet :oops: :wink: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
3.9.06 20:50

Perli já jsem nějak zazdila heslo, tak jsem si ho musela znova vyžádat. To jsem celá já. :lol: :lol: :lol:
První 3 dny jsem nevěděla co mě bolí, jestli tam někde děloha, nebo vaječníky, bylo mi tak všelijak. Ale když jsem zase padla do postýlky tak se to trochu zklidnilo. Dnes mi je myslím nejlíp. Nejsem ani tak nějak nervozní, tak nějak tomu moc nevěřím, že to vyjde. Já vím, že mám být optimistická, ale to jsem byla i poprvé a pak mě to pěkně sebralo, vždyť to sama znáš, no tak teď jsem taková v myšlenkách a hlavně v představách opatrnější :oops: Prosím napiš mi o té Péťi. Já na ni nemám kontakt, takže nic nevím. Co se stalo? měla vodu v bříšku či co? ona si mi jenom stěžovala ještě než odjela, že jí bolí to bříško, ale to mě bolelo taky a myslím, že jsme nebyly samy. jestli ještě nespinkáš napiš.
pa
 Bonie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
3.9.06 20:58

Jo, měla vodu. Ve čtvrtek mi volala, že jí je tak zle, že nemůže ani chodit a že mi ještě zavolá. Už se neozvala, tak jsem jí včera psala SMS, jak jí je a ona mi odepsala, že je v nemocnici na kapačkách a že zvracela, ale že už je jí líp. Já se toho bála, když mi v to úterý říkala, jak jí to břicho furt bolí, ale nechtěla jsem jí strašit, tak jsem jí to ani raději neříkala. No a vídíš, jak to dopadlo.
Mě potom v tu středu strašně bolela záda, ale fakt příšerně, nevím jestli z těch postelí nebo co. Pak to pomalu odeznívalo, teď už je to O.K.
Jinak, já se strašně snažím věřit, akorát včera jsem měla nějakou krizi. S tou kvalitou si vůbec nedělej hlavu, my jsme se s tou laborantkou tam bavili, že ono na tom nakonec vůbec nezáleží. Jsou embrijka horší kvality a jsou z toho trojčátka, a z těch nejlepších nemusí být nic. Takže neztrácej víru. Já vím že je to těžké, taky si někdy říkám, že jsem tak hrozně optimistická, že jestli to nakonec nevyjde, tak ten dopad na hubu bude pořádně tvrdý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
3.9.06 21:15

Bonie, jsi tu ještě? Kdy jdeš na test? V pátek nebo v pondělí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
3.9.06 21:16

Perli, tak to je mazec. Asi vypadám jako úplný nevědomec, ale má to, že leží v tom špitále nějaký vliv na mimísky? doufám že ne. Perli mě taky bolely záda, vydržela jsem tam ležet na tom pokoji po ET těch 6 hodin co chtěli, a pak jsem se po tom schodišti odplazila pomaloučku nahoru do pokoje, abych se aspoň trochu vyspala 8O takže když si pomyslím, že v jiných CARech je „vyženou“ hodinu po domů, tak snad mi ty schody neublížily. :cry: jo, taky dr. sobek říkal, že klidový režim nemusi nutně znamenat se válet v posteli, že špenát v klidu se dá také uvařit :P tak to mě dostal, tak jsme si s manžou včera upekli bůček se zelím :P :P :P
To jsi mě potěšila s tou kvalitou, já jsem tady i myslím někde už od někoho četla, že měl dvě C a chytlo se cosi, tak jsem Ti sama zvědavá, leč raději připravená, i když víš, že v koutečku to tam někde ta dušička naděje pořád je. :P :P
 Bonie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
3.9.06 21:22

Perli, já jdu na test stejně jako Ty 15/9 na 8,OO. Jo Ty myslíš, že to Ti řeknou výsledky krve na počkání? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
3.9.06 21:22

Jó, Sobek je srandista, nám zase řekl, že takové ty lehčí domácí práce můžu dělat, ale štípání dřeva a skládání uhlí se mám raději vyhýbat, tak jsem mu odpověděla, že se pokusím :lol: :lol: :lol: . No ale nakonec se stejně jenom povaluju.
A s tou kvalitou - my tady máme důkaz, Šmoulan myslím taky měla C a chytli se všichni 3. ( Šmouli , jestli jsem to popletla, tak se omlouvám)
Já nevím, jestli to má vliv na ty drobečky, ale někdo mi dokonce říkal, že kupodivu přes tyto problémy je pak větší šance, že se chytnou, ale určitě to nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
3.9.06 21:24

Já jdu až v 16.00. A nemyslím, že to bude na počkání, spíš si myslím, že se to dozvíme až v pondělí. Hrůza, nevím jak to vydržím, ale slíbila jsem si, že testovat sama nebudu. Ty jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová