Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Bonie , díky, se mnou se právě o tom Sobek vůbec nebavil, tak proto furt tak váhám s tím zaváděním. Já po tom ležím, jenže ono to vytéká i pak a zdá se mi že hodně. No jo, no jo, omlouvám se za to slovo POZDĚ, vždyť to říkám, že si už připadám jak praštěná. Chvilku se mi zdá že jsem těhu, pak si zas říkám co když ne a furt dokola.
Jo, a ten kočárek ti jen tak z pr..le najdu
!
Perli tak se mi líbíš. A víš co, když máš chmury, tak se projdi, mi ti to pomohlo a přestal mě i pobolívat ten podbřišek jako na mrchu, tak třeba to byly střeva
nebyly, to jsem si jistá, možná si to mrcha rozmyslela
Perli vždyť to tady kdosi psal, že s tím se počítá, pokud jsou určeny k zavádění, stejně jako jiné čípky a pilule, že cosi vyteče a ty to nezměříš kolik toho je vevnitř a kolik venku.
No to by mě jen tak ze srandy zajímalo, kolik ten kočárek vínové barvy stojí. Vážně je nádherný, aspoň bude šmoulan vědět taky co?
![]()
Bonie, já už na IVF byla před 5 lety a připadám si teď zas jako novicka
, ale snad se zase brzy zorientuji…jen si jak se teď bavíte o tom uroši pamatuji, že to bylo strašně lepkavé…že jo?
![]()
Perli tak to je mazec
nestraš. To tak prodat byt a jít bydlet pod stan.
4 děti tě musí jak finančně tak psychicky naprosto odrovnat
Ten vínový pro 3 se mi líbil víc ![]()
Evi, no je to nechutné
měli by vymyslet něco lepšího ![]()
Perli už to tu je zase. Zase mám ten pocit v podbřišku, že mrcha je za dveřma. Prooooooooooooooooooooooooooč????? je to divné. Potím se jak dveře od chléva.
koupila jsem si totiž čajík proti nachlazení a chřipce, asi to obsahuje něco „potivého“.
Možná se potím ze strachu z mrchy ![]()
Bonie, neplaš se, já ty pocity fakt mám taky!!!
Jo a ten tvůj vínovej stojí 700 dolarů
.
zkouška metříku, zadala jsem připojit podpis tak to snad pojede…
zkouška metříku, zadala jsem připojit podpis tak to snad pojede…
Holky, tak to je prča. Pokud plánujete některá šesterčata, tak i pro takové jsou vozítka
:
jeje..už to je…díky…ty kočárky jsou super, ale mi by se nejvíce zamlouvala dvojčátka ![]()