IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1279
4.9.06 18:01

Bonie , díky, se mnou se právě o tom Sobek vůbec nebavil, tak proto furt tak váhám s tím zaváděním. Já po tom ležím, jenže ono to vytéká i pak a zdá se mi že hodně. No jo, no jo, omlouvám se za to slovo POZDĚ, vždyť to říkám, že si už připadám jak praštěná. Chvilku se mi zdá že jsem těhu, pak si zas říkám co když ne a furt dokola.
Jo, a ten kočárek ti jen tak z pr..le najdu :wink: :lol: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
4.9.06 18:05

Perli tak se mi líbíš. A víš co, když máš chmury, tak se projdi, mi ti to pomohlo a přestal mě i pobolívat ten podbřišek jako na mrchu, tak třeba to byly střeva :lol: :lol: :lol: nebyly, to jsem si jistá, možná si to mrcha rozmyslela :lol: Perli vždyť to tady kdosi psal, že s tím se počítá, pokud jsou určeny k zavádění, stejně jako jiné čípky a pilule, že cosi vyteče a ty to nezměříš kolik toho je vevnitř a kolik venku.
No to by mě jen tak ze srandy zajímalo, kolik ten kočárek vínové barvy stojí. Vážně je nádherný, aspoň bude šmoulan vědět taky co? :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
4.9.06 18:07
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
4.9.06 18:19

Bonie, já už na IVF byla před 5 lety a připadám si teď zas jako novicka :D , ale snad se zase brzy zorientuji…jen si jak se teď bavíte o tom uroši pamatuji, že to bylo strašně lepkavé…že jo? :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
4.9.06 18:29

Perli tak to je mazec :D :D :D :D :D :D nestraš. To tak prodat byt a jít bydlet pod stan. :D 4 děti tě musí jak finančně tak psychicky naprosto odrovnat :D :D :D :D Ten vínový pro 3 se mi líbil víc :lol:
Evi, no je to nechutné :evil: měli by vymyslet něco lepšího :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
4.9.06 18:32

Perli už to tu je zase. Zase mám ten pocit v podbřišku, že mrcha je za dveřma. Prooooooooooooooooooooooooooč????? je to divné. Potím se jak dveře od chléva. :D koupila jsem si totiž čajík proti nachlazení a chřipce, asi to obsahuje něco „potivého“. :lol: :lol: Možná se potím ze strachu z mrchy :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
4.9.06 18:34

Bonie, neplaš se, já ty pocity fakt mám taky!!!
Jo a ten tvůj vínovej stojí 700 dolarů :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
4.9.06 18:43

zkouška metříku, zadala jsem připojit podpis tak to snad pojede…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
4.9.06 18:44

zkouška metříku, zadala jsem připojit podpis tak to snad pojede…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
4.9.06 18:58

Evi, ten odkaz ještě musíš dát do bez mezer!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
4.9.06 19:00
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
4.9.06 19:38

Holky, tak to je prča. Pokud plánujete některá šesterčata, tak i pro takové jsou vozítka 8O :lol: :

http://www.dvojcata.kat.cz/Kocarky2/17.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
4.9.06 19:50

tak to zkouším a dík za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
4.9.06 19:52

Evi supéééér! Šikulka! A nemáš vůbec za co!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
4.9.06 19:54

jeje..už to je…díky…ty kočárky jsou super, ale mi by se nejvíce zamlouvala dvojčátka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová