Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
no poprvé jsme si tam nechali dát jen dvě … a nyní manžel říká, že taky jen dvě, že víc nezvládneme, ale já vím, že co mi dají a co bude dobře vyvíjející tak beru a nechám to zcela na doktorech…jak jsem byla poprvé v Ostravě, tak mi dali fotečku mých rýhujících se vajíček, které mi daly do bříška…dělají to i ve Fertimedu?
Evi, myslím že ne, aspoň jsem teda o tom neslyšela.
Jo, a právě jsem se rozhodla, že do testu ve Fertimedu nevydržím, že to fakt není v mých silách, a že asi příští pondělí nebo úterý testuju.
Perloo - nestraš
![]()
6 bych asi nezvládla, ale ty 2 jsou optimum.
![]()
S tím testíkem těsně před mrchou se musím připojit. Pokaždé když to už nevydržím a dělám testík, tak za chvilku přijde.
Tentokrát jsem si pořídila zase pár testíků, ale nebudu dřív testovat než 18 - jinak by tam byl Pregnyl, který píchám poslední tento pátek
No ale už se těším až to vyzkouším.
Evino, neboj za chvilku se s náma do toho dostaneš. a metřík ti jde velice dobře. Mě to trvalo cca 2 dny
![]()
Ahojky Perloo,
18 dne od ET jdu na krev (což bude 19.9) a testík budu dělat 18.9. - mě se tam ta čísla nějak pořád motají
![]()
Ráda bych to sice zjistila co nejdříve, ale radši počkám. Ten výsledek ať je radši jasný //. ![]()
Ty už to budeš mít o něco dřív a já se potom jenom svezu po těhu vlně.
![]()
Vladi, omlouvám se, teď jsem se trošku ztratila, ale už jsem v obraze
. Ty myslíš 18. v Po a nebylas na ET, ale KET. Už mám jasno ![]()
Vladi, a myslíš že když budu testovat 14 dní od Et tak mi to může ovlivnit injekce nebo Utroš?
Perloo, podle toho jaké injekce máš? Jestli Pregnyl? tak ti to ovlivní test. Co se týče utroše, tak ten testík neovlivní
![]()
Při Ketíku mám jiné léky než při IVF, při IVF jsem testovala 13 den. 14 den po ET je určitě v pohodě. Tak držím palce ať to brzo hlásíš //.
myslím holky, že ten test si snad dělá každá z nás, která doufá ve dvě čárky každý měsíc…měly bysme dostat v lékárně na testy množstevní slevu. já to mám jako vyvolávač menzes…udělám test a do 24 hodin je to tam…možná, že v sobě máme nějaké čidlo, které nás donutí test udělat…i když tělo ví, že už je to tady…taková psychická poslední šance…chi chi
Ne, já měla naposledy minulé úterý Agolutin (myslím) a od středy Utroš.
Vladi díky, tobě taky držím palečky, všem držím palečky. No jó, kéž by se to tu už rozjelo, že?!
Ahojky Perlo psala jsem ti sz,ale nevím jestli ti došla