IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1279
4.9.06 20:02

Takže šesterčátka nehrozí??? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
4.9.06 20:07

no poprvé jsme si tam nechali dát jen dvě … a nyní manžel říká, že taky jen dvě, že víc nezvládneme, ale já vím, že co mi dají a co bude dobře vyvíjející tak beru a nechám to zcela na doktorech…jak jsem byla poprvé v Ostravě, tak mi dali fotečku mých rýhujících se vajíček, které mi daly do bříška…dělají to i ve Fertimedu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
4.9.06 20:11

Evi, myslím že ne, aspoň jsem teda o tom neslyšela.
Jo, a právě jsem se rozhodla, že do testu ve Fertimedu nevydržím, že to fakt není v mých silách, a že asi příští pondělí nebo úterý testuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
4.9.06 20:13

Perloo - nestraš :lol: :lol: :lol:
6 bych asi nezvládla, ale ty 2 jsou optimum. :lol: :lol:
S tím testíkem těsně před mrchou se musím připojit. Pokaždé když to už nevydržím a dělám testík, tak za chvilku přijde.
Tentokrát jsem si pořídila zase pár testíků, ale nebudu dřív testovat než 18 - jinak by tam byl Pregnyl, který píchám poslední tento pátek :( No ale už se těším až to vyzkouším.

Evino, neboj za chvilku se s náma do toho dostaneš. a metřík ti jde velice dobře. Mě to trvalo cca 2 dny :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
4.9.06 20:15

Vladi, myslíš 18 od ET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
4.9.06 20:20

Ahojky Perloo,

18 dne od ET jdu na krev (což bude 19.9) a testík budu dělat 18.9. - mě se tam ta čísla nějak pořád motají :lol: :lol:

Ráda bych to sice zjistila co nejdříve, ale radši počkám. Ten výsledek ať je radši jasný //. :lol:
Ty už to budeš mít o něco dřív a já se potom jenom svezu po těhu vlně. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
4.9.06 20:20

Vladi, omlouvám se, teď jsem se trošku ztratila, ale už jsem v obraze :oops: :wink: . Ty myslíš 18. v Po a nebylas na ET, ale KET. Už mám jasno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
4.9.06 20:22

Vladi, a myslíš že když budu testovat 14 dní od Et tak mi to může ovlivnit injekce nebo Utroš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
4.9.06 20:30

Perloo, podle toho jaké injekce máš? Jestli Pregnyl? tak ti to ovlivní test. Co se týče utroše, tak ten testík neovlivní :lol: :lol:
Při Ketíku mám jiné léky než při IVF, při IVF jsem testovala 13 den. 14 den po ET je určitě v pohodě. Tak držím palce ať to brzo hlásíš //.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
4.9.06 20:32

myslím holky, že ten test si snad dělá každá z nás, která doufá ve dvě čárky každý měsíc…měly bysme dostat v lékárně na testy množstevní slevu. já to mám jako vyvolávač menzes…udělám test a do 24 hodin je to tam…možná, že v sobě máme nějaké čidlo, které nás donutí test udělat…i když tělo ví, že už je to tady…taková psychická poslední šance…chi chi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
4.9.06 20:34

Ne, já měla naposledy minulé úterý Agolutin (myslím) a od středy Utroš.
Vladi díky, tobě taky držím palečky, všem držím palečky. No jó, kéž by se to tu už rozjelo, že?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
4.9.06 20:37

Evi, tak mám pocit, že to opravdu máme všechny stejně!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
4.9.06 20:45

vlcice77

Ahojky Perlo psala jsem ti sz,ale nevím jestli ti došla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
4.9.06 20:48

Vlčice, omlouvám se, nevšimla jsem si :oops: :oops: :oops: ! ¨Hned ti odepíšu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
4.9.06 20:57

co to je KET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová