IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69
3.9.06 21:34

perli já myslím, že to na 1OOO % nevydržím :D já si plané sliby nedávám. ale mám to stejnak, jak jsi psala kdesi ty, jak si udělám test, přijde druhý den mrcha. to je jak na truc :D :D ale vem si, že toho 15tého to bude 15 dní a jestli do té doby ještě mrcha nepřijde (u mně teda určitě přijde :evil: :evil: :evil: ) tak je 90% jistota, že jsi v tom, tak co si neudělat už veselejší víkend ne? :P :P :P :P se budeš nervovat další víkend, jak vyjde krev. pro mne ta krev stejně není jistota, že je vše ok, zažila jsem to taky už jednou a bylo to mimoděložní :evil: takže bych chtěla mít aspoň na chvilinečku radost ze dvou čárek. jestli teda někdy budou :? no hele já tě chci vidět :D :D :D
papapa Bonie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
3.9.06 21:41

No to já se chci taky vidět :lol: :lol: :lol: ! Dobrá, udělám si malý ústupek. Pokud MS do 15. nepřijde, v sobotu 16. dělám test. To by podle mě už byla fakt velikananánská šance, že se objeví //.

Tak ty máš za sebou mimoděložní? To je mi líto. Já mám za sebou spontální potrat, zamlké těhu, tohle by mi ještě chybělo :? . Je fakt, že to je věc, které se příšerně bojím.

Tak se Bonie měj krásně, můj chlap mě táhne od PC do postýlky :lol: , takže jsem donucena to vypnout :lol: . Zase se tu ukaž, podám zprávy od Péti :wink: !!! Dobrou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
4.9.06 09:52

Ahojky Perlo, Bonie
já mám testovat až v pondělí 18 a pokud to uspíším tak asi jenom o den. Dřív to u mě nemá cenu. Píchám pregnyl a nechci mít falešné naděje - asi to znáte. Na krev jedu až v úterý - tak nevím jak to vydržím. Na výsledky krve se u nás v car čeká asi hoďku.

Jinak se snažím se nijak nepozorovat a brát to pozitivně. celkem mi to jde. Cítím se naprosto normálně a zatím se taky tak nějak válím a skoro nic nedělám. :lol: pro mě je nejdůležitější že se nemusím stresovat v práci, takže v tuto chvíli věřím, že to vyjde. :lol: Podle mě nezáleží jestli máte A, nebo D - u nás v car to ani takto nerozlišují.

Držív všem palečky a brzy //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
4.9.06 10:47

Ahoj, tak to píšu už po čtvrté -vždy mi to neodeslalo!!!
Takže Perlo, Vladko, bonie - gratuluju a držím palce. Ať se mimísci koukaj pořádně zavrtat a držej jako klíšťata.(zrovna dneska jsem si jedno klíště vyndala, a taky pěkně drželo - neřád jeden).
Máte jich tolik, že je velká šance, tak doufám, že konečně rozjedete tu vlnu…
Jinak, já si dělala test 14.den po ET (v út ET a v út za 14dní test). Dřív se mi ani nechtělo! Ale ten, kdo si dělal testy dřív, už to tam měl někdy kolem 9-10 dne (Lena a spol). Ale vydržte aspo%ň tech 11!
Zatím pa, jdu něco dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
4.9.06 11:42

ahoj holky, vsechny vas zdravim!
teda Barbanku, to uz je kluk jak buk! je fakt krasnyyyyyy!!!!! :)
Vladko, Perlo, Bonie, drzim palecky!!!!!! ja teda netestovala, ale kdyztak to zkuste vydrzet co nejdyl… uz se na vas tesim tehulky!
a samozdrejme vitam novacka Evinu…
Smoulan, vsechno v poradku???? pozdravuj malosky! a uz vite co cekate? uz by to melo jit zjistit ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
4.9.06 11:44

Ahoj holky,teda vy jste to rozjely,ztrácím přehled,kdo na co jdete,ale všem držím palečky,ať to vyjde :lol:

Evčo,tak zítra tě čeká odběr,viď?Budu na tebe myslet,aby to bylo v pořádku a ty mi pak aspoň řekneš,co mě bude čekat 8O

všem hezký den Macek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
4.9.06 12:14

Evčo, Macku, Vás teďka čeká punkce - tak držím palce. A nebojte nic to není.

Hlavně pohodu a klid.

Míšo, a jak se daří tobě a mimískům? Co pak provádíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
4.9.06 12:28

ahoj Vladko, my se mame dobre, skoro furt odpocivame, manzel nas hlida, ma furt strach…
obcas nejaka navsteva… zitra jedem k jedne pani co ma pulrocni dvojcata, tak se tesim!
a jak ty???? doufam ze odpocivas a nechavas se opecovavat!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
4.9.06 12:35

Ahojky kočandy!!!
S tím testováním - já pořád nevím. Hrozně se toho bojím. Ale na druhou stranu, když pomyslím, že bych už za týden mohla vědět výsledek… Když testovat nebudu, dozvím se to až za 14 dní!!! Uáááá, já to fakt nevydržím!!!!!!!

Hoky, co jdete na punkci, moc držím palečky!!! A nám budoucím testovatelkám takýýý!!!

Těhulinky naše, opatrujte se a maminky vy taky i svoje mimísky!!! Jste naše inspirace!!!

Miško, Vladi, doufám že odpočíváte!!! Já jo, a to skoro pod psychickým i fyzickým nátlakem mého chlapa!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
4.9.06 12:57

Holky,několikrát jste tu zmiňovali,že když uděláte test,že pak druhý den dostanete menstr.Mám to samé!!!Už tři roky,co se snažíme o mimi. :(
Tento týden jdu do Caru pro injekce a pak už jen to čekání,až to dostanu a začnu.Znáte to,když to jednou už toužíte dostat,tak to trvá a trvá…
Už teď vím,že až budu po transferu,že to taky nevydržím,neudělat test,prostě to nejde.Jestli mám být upřímná,tak já ho po dobu tří let dělám každý měsíc!!!Ale říkám to jen Vám,protože to by nikdo jiný nepochopil :lol:
Tak Vás,kočičky,chápu,že už byste nejradši testovaly.Musí to být nejdelších 14 dní v životě.
Tak pevný nervy,pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
4.9.06 13:01

Macku, ahoj. Kdybys věděla jak moc chápu to tvé každoměsíční testování!!! Taky je to tři roky, co se snažíme. Je to síla. Chvílemi má člověk pocit, že už na to fakt nemá síly. A že by se už na všechno nejraději vy… Jenomže pak vidím miminko a jsem zas zpátky ve hře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
4.9.06 13:40

ahojky holkyyyyy,
zdravím Vás všechny ! nechápu, jak zvládáte reagovat jedna na druhou, asi si děláte poznámky nebo co :P :P :P :P :P tak jsem to ledva stihla vše jen od včerejšího večera pročíst a už nevím kdo co… :P :P :P
K tomu menzesu po testu, já myslím, že to je taky asi psychika co? si řeknu „hm není tam druhá / tak to nejsem těhule“ a mozek jak na povel spustí mrchu. :evil: :evil: No to je jako když někomu řeknou, „prostě přirozeně neotěhotníte“ a šup, kočka otěhotní !!! no něco na tom bude 8O Perli vždyť to říkám, že nakonec myšlenkovými pochody dojdeš k tomu, že test po 10 dnech je ideální :D :D :D a víš ty co, jestli má ta mrcha opravdu dorazit, tak aspoň se nebudu trápit další týden, to už si ho můžu užívat jinak a ne se válet v posteli jak tuleň :D :D :D
Jedna prosbička, mohly by jste mi některá poradit, kde mám vložit v NASTAVENI odkaz na ten metr co máte každá pod texty (myslím kolik dní do CARu, do ET atd?) mě tam zůstává pořád jen ta htm adresa.
přeju všem moc hezký den
 Bonie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
4.9.06 13:44

Ahoj Bonie!!!
Jak máš v tom podpisu ten odkaz, musíš ho dát do 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
4.9.06 13:46

Jo a s tím testováním, no jo, vidělas mě jednou pár minut, a přesto mě máš prokouklou :wink: :lol: :lol: :lol: !!!
Co se týká přehledu kdo co, no já ze začátku taky byla ze všeho mimo, ale časem se do toho dostaneš. Musíš nás víc poznat, a to už si pak snadno zapamatuješ kdo co.
A pro úplně nejlepší orientaci máme seznámek. Já ti ho tu dám, snad se nebude Andri zlobit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
4.9.06 13:48

Jojo,to už bylo peněz za těhotenské testy :(

Bonie,já si s tím taky nevím rady-jak se to dělá.Už jsem se tady taky ptala,ale nikdo mi neporadil :?

Tak moc prosím,třeba Perlu,pomůžeš nám s tím grafem,co máte pod textem?Prosím o vysvětlení jako pro debila.díky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová