Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jé holky, vy se máte, že už máte mimísky v bříšku
Mě se pořád nedostavila MS a to už jsem byla minulý týden v úterý na jedné vyvolávačce a v pátek ve Fertimedu mi dali dvojitou dávku a dnes je pondělí a pořád nic
Ale mám pro mě dobrou zprávu, protože mě kontrolovala paní doktorka a říkala, že nemám cysty a všechno je v pořádku, takže nemusím čekat na další MS a můžu si už v tomto cyklu od druhého dne píchat Puregon. Takže už to mám taky za pár, hurá
, tedy jen co mi ta mrška zpožděná dorazí ![]()
Takže holky, co máte po transferu, držím palečky. Chodím vás tady pravidelně kontrolovat a doufám, že brzy všechny nahlásíte //
Macku , bezva, tak pokračujem:
nahoře tady v emiminu je NASTAVENÍ. Klikni na to, najdi si podpis a do té kolonky klikni, CTRL+V (tím se zkopíruje ten kód). Pak klikni na odeslat (dole) a hotovo. Pak se tu zpátky vrať a zkontrolujem jak se to povedlo
.
Rendy , ahojky!!! To je jak naschvál, ta MS, že?! Ale neboj, dočkáš se! No je fakt že ten čas teď vůbec neutíká, viď?!
BONIE,tak kdybys měla čtyři,tak já si jedno vezmu,jo? ![]()
Perli,to už jsem udělala a nezobrazuje se mi nic!!!!
Macku, napiš mi tady do textu co přesně máš v té kolonce PODPIS.
ahoj holky, teda já zírám jaký máte přehled…já jsem vše podstoupila před pěti lety a nepamatuji si z toho vůbec nic, jen že jsem si stříkala sprey, píchala injekce a pak zavaděla kuličku do pochvy a měla břicho jak nejmíň v šestém měsíci a pak byla zklamaná a psychicky podlomená…budu potřebovat vaše rady…doufám, že mi poradíte…od kterého dne cyklu jste se začaly stimulovat? je to asi individální, že?…jinak vám všem přeji ať to vyjde!!!! ![]()
Ahojky Evino,
určitě Ti rádi poradíme a pomůžeme ale hlavně podpoříme.
S tím metříkem se zkus podívat na předchozí stránku Perlaa to tam myslím pěkně popisovala.
Macku, ještě je v tom nastavení „vždy připojit můj podpis“, tam musíš zaškrtnout ANO ![]()
Snad už se ti to povede! ![]()
Macku, Evi, mě vůbec nenapadá, kde může být ta zrada, že se vám nezobrazuje metřík. Opravdu ten kód máte v podpisu (nastevení - podpis)?
Evi, co se týká stimulace, je to opravdu individuální. Já např. Začala od 1.DC sprej, potom jsem k tomu od 10.DC přidala injekce Fostimon na 10 dnů. No a pak už jenom punkce a transfer
.
Holkýýýý, vím že se neustále opakuju, ale fakt nám všem hrozně moc držím pěsti!!! To by byla tak neskutečná nádhera, kdyby se to opravdu podařilo tentokrát všem!!!!
Mě už ten Utroš fakt se.. Asi ho začnu polykat. Byla jsem teď na WC a mám pocit, že byl celej na toaleťáku. Myslíte že nevadí když změním v průběhu způsob užití? No nemělo by, ne? Pokud už není pozdě…
Perli já bych ten způsob užití neměnila, říkal sobek, že je to zbytečně záhul na játra a žaludek a ty jsi ještě takový chvistek drobný já nevím. myslím, když poležíš hoďku po zavedení, tak to musí pomáhat. já to tak dělám i když taky mě to už párkrát napadlo. no zrovna před chvílí jsem zuřila, šla jsem vyprovodit kamarádku ven, vzala jsem psíka aspoň vyvenčit no a jak jsem s ní šla, tak jsem měla vážně pocit, že mrcha je tu na 1000 %, tak jsem hned vrazila po návratu na záchod a ejhle Utroš.
tak zase pořád lepší utroš než mrcha
ale sobek nebyl první od koho jsem to slyšela, že je to lepší přes ten spodek. No však uvidíš.
Macku, kdyby se chytly 4, tak by je neměl stejnak kdo vychovat, páč bych se radostí zbláznila
a když tak teď přemýšlím, jsou vůbec kočárky pro čtyřčata? už jsem si vybrala ten vínové barvy co posílala Perlička asi tři strany dozadu ty obrázky
![]()
Evi neboj, já jsem si připadala při prvním IVF tady na těch diskusích, že potřebuju slovník
![]()
Perli !!! teď jsem si všimla toho tvého POZDĚ !!! já ti dám pozdě
co to je? večerní schíza ???
![]()