Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jé, ahoj Leni, dlouho jsi tu nebyla, předpokládám, že je vše ok! ![]()
Teda Macku
za chvíli z tebe bude profík! Pomalu můžeš začít brouzdat i po jiných serverech, kde se dají udělat metříky, postup je všude stejný jako na TickerFaktory, a hledat ten NEJ. (Teda já tak úchylná jsem, každou chvíli někde něco vytvářím, zatím se mi nejvíc zamlouvá ten co mám). Už ti tam chybí jen fotka nebo obrázek - neboj, to už je mnohem jednodušší než celej metřík dohromady! ![]()
Bonie, polehávání myslím na výsledek vliv nemá. Jsou holky, co ležely celé dva týdny a nic, jsou pak takový co neležely vůbec a jsou těhu. Já bych volila kompromis - 2-3 dny polehávat, pak už normoš - teda kromě toho štípání dříví a podobně! ![]()
Holky,díky,mám tam grafy jen kvůli Vám!!!!To CD je podle mě den cyklu,ne? ![]()
Jinak si myslím,že úplné ležení je zbytečné,ale takové to „šetření se“ je nejlepší.Sama přemýšlím o tom,jestli pak půjdu hned na neschopenku nebo budu chodit do práce než udělám test.Už jsme to tady taky rozebírali,jak to udělat v práci,jestli to říct předem/ale co je komu do toho/.Na druhou stranu je mi to trochu blbý,ze dne na den oznámit,že jdu domů a čekám,jestli budu nebo nebudu těhotná a pak se /nedejbože/ vrátit po 14 dnech?
Prostě tohle musím vyřešit,aspoň do té doby,než začnu píchat injekce ![]()
Holky tak jsem si ti o té Ostravě všechno podrobně pročetla a jsem z toho dost zklamaná
. Jak někdo může ještě vydělávat na neštěstí druhých?
ale to je asi v dnešní době normální. A jak je to z placením v Olomouci, kolik se doplácí - jsem moc zvědavá ale hraje to podstatnou roli. Díky Marcela
Merysz - já osobně mám Ostravu o hodně blíže než Olomouc, ten mám tak 3× dál, ale přesto jsem si vybrala Olomouc. A to právě proto, že o Ostravě jsem neslyšela nic dobrého, dokonce i můj gynekolog mi doporučil Fertimed Olomouc. Je to soukromá klinika a hrozně se mi tam líbí jejich přístup. Jsou tam všichni hrozně moc hodní, sestřičky i lékaři, takže máš pocit, že jim opravdu na tobě záleží, a ne jen na tom, kolik na tobě vydělají.
Marcelko, nevím co přesně chceš vědět ohledně toho doplácení, záleží i na tom, jakou máš pojišťovnu. Koukni kdyžtak na jejich stránky www.fertimed.cz . Co se týká IVF, taky záleží, co si „objednáš“ Samotné IVF ti platí pojišťovna, ty doplácíš za tzv. nadstandarty, jako je např. ICSI, AH, PK. My tohle měli, tak nás to vyšlo něco kolem 13. tis. Ale měla jsem na stimulaci léky hrazené pojišťovnou, tam si taky můžeš vybrat nadstandart a doplatit si kolem 5. tis. Kdybys ještě něco potřebovala vědět, klidně se ptej ![]()
Ahoj Perli,jak ses vyspinkala? ![]()
Díky moc za trpělivost a jistě vidíš,co jsem dokázala!!!
Macku , nemáš vůbec zač, já to říkala, že jsi šikulka! ![]()
Schrupla jsem si krásně, teď jsem se ještě k tomu hezky nacpala a je mi dobře
! A co ty, jsi teď v práci?
Perli,jsem v práci a neba mě to tady,ještě,že mám internet! ![]()
Vždycky,když někdo jde,tak dělám,že pracuju
jsem děsně nenápadná.
Tak ty jsi nakrmila mimísky,jo?A co jste měli dobrého? ![]()
Holky,kouříte některá? ![]()
Já jsem trošku kouřila,spíš ale když jsme někam šli,doma tak jednu dvě večer na balkoně.A teď už nekouřím vůbec. ![]()
Jo jo, doufám že jim chutnalo
. Měla jsem špagety s takovou omáčku něco na způsob číny (zelenina, maso, párek, kečup..). Mňam, tohle fakt miluju.
Já jsem od 1.7.06 na pracáku, dala jsem výpověď, ale jak jsem tam ještě dělala, taky jsem mívala dny, kdy se mi absolutně nechtělo na nic sáhnout, akorát že u nás to nebylo tak jednoduché nic nedělat. Šéfka totiž dost kontrolovala, potvora
! Ale taky jsem občas brouzdala na netu a dělala že dělám.
![]()
Ahojky holky!
Všechny vás moc zdravím a přeji pěkný den!!!
Jsem tu dnes poprvé, na stránky jsem se sice chodila dívat již delší dobu, ale až dnes jsem se odhodlala napsat…
S manželem jsme se snažili o miminko 3roky, když se stále nevedlo, navštívili jsme lékaře a podstoupili veškerá vyšetření, byly mi zjištěny částečně neprůchodné vejcovody a manželovi horší spermiogram. Loni v říjnu jsme byli na 1IVF-ISCI - povedlo se to, těhotenský test byl pozitivní,ale po týdnu jsem začala krvácet a musela do nemocnice. V květnu další pokus (KET) - ten se nepovedl. Nyní se chystáme na 2IVF-ISCI. Včera jsme začaly se stimulací (dlouhý proces), dostala jsem nosní sprej Synarel, za 14 dní na kontrolu a pak podle výsledků nás čekají injekce. Doufám,že se to povede.
Jsem moc ráda za tyto stránky, kde si člověk přečte nejrůznější rady a nápady, ale hlavně pozná, že na to není sám.
Díky moc za vaše příspěvky, přeji vám,ať se všechny brzy dočkáte mimi a těm,co už se to povedlo,ať vše dobře dopadne a mimi roste jak z vody.Ahojky Lenďule
![]()
Ahoj holky, moc vas zdravim, preji pevne nervy do testu ( a hlavne Perli netestuj driv!!!§) a vitam Lenduli.DRzim palce i Vladce a ostatnim
Barbanku, posilam pusu Tadikovi, Leni mate krasny pokijicek pro Sofinku. Ja jdu zitra na UZ, taks e ozvu, co noveho. Zatim pa a krasny den( testoviny jsme mela k obedu:-)
Ahoj Lenďule,vítej mezi námi.Už máš toho taky za sebou hodně,jak čtu.Tady je to fajn,opravdu super na psychiku. ![]()
Ahoj holky!!!!
Tak mam za sebou vcerejsi punkci.Mame 12 kvalitnich vajicek a zitra jedu na KO tak uvidime co a jak.Brisko bolelo ukrutne asi hodku a pak to uz bylo jen jepsi a lepsi.Ani jsem si nenechala injekci proti bolesti.Ale porad spinim,ale to je asi normalni ne???
K te Ostrave,tak kdyz jsme byli na 1 pohovor u Doc.Sobka(ktery tam mimochodem 2krat tydne dojizdi do Gyncentrum)tak jsem se ho ptala jestli teda muzu na ty ult. chodit do Ostravy at nemusim takou streku do OLomouce tak nam jasne dal najevo,ze je lepsi at jezdim tady,tasm bych za vse platila a navic nemaji s pojistovnami smlouvu.Pred rokem tu byli diskuze na tema Gyncentrum a jen 1 byl pozitivni a ta zenska tam uz chodila 3 roky.
Jo a vcera jak se cekala nez si nas Sobek zavola tak tam byla holcinau neho a jak vysla ven tak z radosti vykrikla,ze ma v brisku 2 mimisky ![]()