IVF / ICSI - prubeh

Napsat příspěvek
Velikost písma:
114
11.12.16 13:14

@Devuska moc gratuluju k tehotenstvi :srdce: a dekuju za info… ja mam nastesti kancelarskou praci, takze kdyz prijdu o pul hodky dyl, je to v podstate jedno… takze te to vyslo na poprve… to je super a kolik te je? Ja se prave bojim jak pises z toho, ze clovek neni „ve vlastni kuzi“, ze je urcite narocne pracovat atd… ale ted do prace chodis normalne vid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
11.12.16 13:22

@mp25 Je mi 29 a problem byl jen u manzela. I tak jsme meli strasne stesti. Takovej nas malej zazrak :srdce: Do prace jsem se vratila jeste pred pozitivnim testem a byla tam mesic a pul. Pak jsem sla z vice duvodu na neschopenku, ale samotne tehotenstvi probiha bez problemu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.12.16 13:24

@mp25 Já měla krátký protokol, do centra jsem šla několikrát - vstupní prohlídka, konzultace, asi 2-3× prohlídka před odebráním (= OPU). Pár dní mě bolelo břicho, ale nic tragického a jo, byla jsem celkem nafouklá. Ale to po pár dnech taky přešlo, kvůli IVF jsem rozhodně nepřibrala. Pokaždé mi sami nabízeli neschopenku a určitě doporučovali klid. A upřímně, fyzická bolest není nic proti tomu, co mi to dělalo s psychikou. Rovněž jsme měli metodu ICSI a prodlouženou kultivaci. První čerstvý ET nevyšel, ale vyšel hned 1. KET. Takže jsem otěhotněla prakticky napodruhé v rámci 1. pojišťovnou hrazeného pokusu. Zatím vše v pořádku. Měli jsme fakt štěstí v porovnání s ostatními.
Jinak každé centrum má jinak zavedenou léčbu, každá žena reaguje jinak - jiné problémy, jiný věk, jiné návyky atd., takže se to nedá paušalizovat.

Omluva za anonym, nechci aby si kamarádky můj nick spojily s IVF.

• Citovat
  • Upravit
114
11.12.16 13:28

@Devuska - tak to je super, no u nas taky problem u manzela - ja jsem zatim v pohode, ale prave doufam, ze az prijde 35, ze se to nejak nezhorsi… moc gratuluju a dekuju za zpravicky!!! :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
11.12.16 13:30

Anonym - v pohode, moc dekuju za zpravu… a mohla jsi normalne i pres tu psychiku fungovat v praci? a kolik te je? moc gratuluju k tehotenstvi! :srdce: Z te psychiky mam taky dost obavy… abych mohla relativne normalne fungovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí