Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky!
mám předepsaný Dostinex na snížení hladiny prolaktinu. Jedu za chvíli na několik měsíců do zahraničí, jenže nestíhám zajet k doktorovi pro další recept a hlavně to mám dost daleko. Chtěla jsem se proto zeptat, jestli někdo nemáte navíc pár tabletek, které jste nedobraly a nevadilo by vám se jich nějak levně zbavit. Byla bych moc byla vděčná. ![]()
Když tak napiště zprávu.
Díky za odpovědi,
Marty
@Marty89 píše:
Ahoj holky!
mám předepsaný Dostinex na snížení hladiny prolaktinu. Jedu za chvíli na několik měsíců do zahraničí, jenže nestíhám zajet k doktorovi pro další recept a hlavně to mám dost daleko. Chtěla jsem se proto zeptat, jestli někdo nemáte navíc pár tabletek, které jste nedobraly a nevadilo by vám se jich nějak levně zbavit. Byla bych moc byla vděčná.
Když tak napište zprávu.
typická báchorka…nechystáš se spíš náhodou zastavovat laktaci na vlastní pěst? ![]()
Dostinexu mám doma čtyři krabičky a jen imbecil by ten hnus bral dobrovolně ![]()
typická báchorka…nechystáš se spíš náhodou zastavovat laktaci na vlastní pěst?
Dostinexu mám doma čtyři krabičky a jen imbecil by ten hnus bral dobrovolně
No co ti na tohle mám říct?
V jedné větě položíž otázku a ve druhé si na ni sama odpovíš. Asi mě budeš muset znáš líp než já.
@Marty89 píše:
Ahoj holky!
mám předepsaný Dostinex na snížení hladiny prolaktinu. Jedu za chvíli na několik měsíců do zahraničí, jenže nestíhám zajet k doktorovi pro další recept a hlavně to mám dost daleko. Chtěla jsem se proto zeptat, jestli někdo nemáte navíc pár tabletek, které jste nedobraly a nevadilo by vám se jich nějak levně zbavit. Byla bych moc byla vděčná.
Když tak napiště zprávu.Díky za odpovědi,
Marty
Tohle jsou kecy. Pokud uz lek beres, tudiz ti ho lekar uz napsal drive, nemel by byt problem dr zavolat o erecept..