Ivf jaký je postup?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1253
31.12.19 13:25

@Delie93 Já myslím, ze to byla nejdříve otevřená “pobočka” Reprofitu, který je v Brně. Muselo se dojíždět na nějaké zakroky do Brna, ale poté se přejmenovali, nabrali více lékařů a nyní je to IVF Clinic. Šéfuje tam Machač, který původně působil v Reprofitu Brno a odjížděl i do Ol.
V Olomouci si myslím je CAR ve fakultce, pak IVF Clinic a pak Fertimed.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
1.1.20 09:03

@olomoučanda tak to moc děkuji za informaci. Chci tam volat hned 6.1 tak snad se dovolam a hlavně tam kde chci :D ano Nějaký lékař Machac tam je, protože si ho lidi hodně chválí plus ještě jednu paní doktorku. A do toho Brna se prej na zákroky jezdí ještě ještě teď. Já jsem z Bohumína, takže to budu mít celkem od ruky, ale to mi nijak nevadí. Máme tady v Ostravě taky nějaké kliniky, ale nečetla jsem, že by tu byla úplná chvála a teď je tu otevřená nová.. Mě přijde že je tu toho hafo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1253
1.1.20 10:09

@Delie93 Má zákroky do Brna uz se nejezdi par let, pokud vim. Ted v prosinci navíc proběhla další rekonstrukce, nějaké rozšíření. A co se tyce Ostravy, tak byla - není to tak dávno - otevřen pobočka IVF Clinic. Jinak, za mě, já tuto kliniku muzu s čistým svědomím doporučit. Ale je pravda, ze srovnání s jinou klinikou nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
2.1.20 07:46

Ahojte holky…mám dotaz, snad mi někdo poradí :( od 28.12 sem začla stimulovat. Chodím k Dr. Textlovi..beru 2× denně duphaston…30.12 sem dle kalendáře měla ovulaci…od včerejška je mi zle od žaludku( po sněžení jídla a vypití alkoholu ),úplně stejně mi bylo zle když sem byla dvakrát těhotná ( neúspěšně ) odedneska chodím častěji čůrat a bolí mne podbrisek.. Přece dva dny po ovu nemůžu mít žádné příznaky 😃 má někdo zkušenosti že by to dělali ty prášky? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.