Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Myška87 Asi nestihne testování
Já měla depku šílenou včera skoro furt brečela a byla protivná sama sobě…Pak jsem odpo vypadla s kamarádkou na procházku
@Myška87 já normálně piju tak 2-2,5l ale poslední dobou jsem zjistila že i 3 až 4l zvládnu hravě ![]()
@Myška87 - díky moc, ale je to naštěstí až příští sobotu. Jelikož už dva dny po špinění ani památka jsme se rozhodli nechat náš plán tak jak je a když tak prostě po obřadu se najím a zdrhnu se válet.
![]()
ve čtvrtek mám UTZ, nevěřím, že by mohlo už být něco vidět. Byla bych klidnější, kdyby už tam něco bylo. Já teda od začátku chodím 4× v noci čůrat a přez den jsem jak průtokovej ohřívač. Vůbec nemám na jídlo pomyšlení, není mi špatně nejsem unavená, jen mám břicho jako balon a bolí mě v podbřišku, a prsa.
@blowball - jsem také napnutá… strašně bych vám to ženy přála // všem čekatelkám… věřím že červen bude úrodnej..
těch 14 dní je hroznejch jinak ten můj mě pořád překvapuje… přej to naše těhotenství ještě tak nějak nebere dokud za náma nebude to nekritičtější období… moudrý muž ![]()
Děcka tak když čtu vaše příznaky, tak to já jsem úplně bezpříznaková.. mě kdyby to neřekli tak bych mi snad bylo divný jen to, že furt musím v noci na záchod.
. Pořád se musím dívat na ten test, že se mi to nezdálo… ![]()
@H.Stepinka já mám ve čtvrtek kontrolu na gyn. asi odběr krve vůbec netuším co mně čeká…
Na UTZ by už mohl něco vidět ![]()
@ prcek76: ja teda popijim mene
vidis, to jsou zmeny
@H.Stepinka: ja myslela, ze zitra
vidis, bez priznaku a drobecek je v brusku, kazda to mame jinak. Nekdo nic, nekdo vse
at ti bez problemove tehotenstvi vydrzi ![]()
@Myška87 píše:
@prcek76: ja teda popijim menevidis, to jsou zmeny
@H.Stepinka: ja myslela, ze zitravidis, bez priznaku a drobecek je v brusku, kazda to mame jinak. Nekdo nic, nekdo vse
at ti bez problemove tehotenstvi vydrzi
@prcek76: ja mam mit kontrolu ve stredu
snad se nerozkrvacim… ![]()
Holky, tak test bílý prozatím.
Včera mě děsně, ale fakt děsně bolela hlava, ani prášek jsem si na to nedala - ptž co když, že? V noci bolesti jako před ms a ráno baz. teplota 37,1. Jsem 12tý den od opu a 8 od et. Takže víra a naděje přetrvávají…
Ahoj @aliko aspoň víš že se neukáže pregnylák a už se ukáže jen drobek // baz. teplota je dobré znamení
držím vše co mám ![]()
@aliko to máš pravdu já budu testit až po víkendu a bojim bojim ![]()
@aliko CAR Apolinář - neuniklo
bylo to na doporučení od mého gyn.taky už nejsem žádná mladice
v září mi bude 38
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď