IVF jaro 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
249
19.6.15 21:12

@Myška87 Asi nestihne testování :( Já měla depku šílenou včera skoro furt brečela a byla protivná sama sobě…Pak jsem odpo vypadla s kamarádkou na procházku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
19.6.15 21:14

@Myška87 já normálně piju tak 2-2,5l ale poslední dobou jsem zjistila že i 3 až 4l zvládnu hravě 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
19.6.15 21:16

@Myška87 - díky moc, ale je to naštěstí až příští sobotu. Jelikož už dva dny po špinění ani památka jsme se rozhodli nechat náš plán tak jak je a když tak prostě po obřadu se najím a zdrhnu se válet. :lol: :lol:
ve čtvrtek mám UTZ, nevěřím, že by mohlo už být něco vidět. Byla bych klidnější, kdyby už tam něco bylo. Já teda od začátku chodím 4× v noci čůrat a přez den jsem jak průtokovej ohřívač. Vůbec nemám na jídlo pomyšlení, není mi špatně nejsem unavená, jen mám břicho jako balon a bolí mě v podbřišku, a prsa.
@blowball - jsem také napnutá… strašně bych vám to ženy přála // všem čekatelkám… věřím že červen bude úrodnej.. :srdce: těch 14 dní je hroznejch jinak ten můj mě pořád překvapuje… přej to naše těhotenství ještě tak nějak nebere dokud za náma nebude to nekritičtější období… moudrý muž :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
19.6.15 21:21

Děcka tak když čtu vaše příznaky, tak to já jsem úplně bezpříznaková.. mě kdyby to neřekli tak bych mi snad bylo divný jen to, že furt musím v noci na záchod. :nevim:. Pořád se musím dívat na ten test, že se mi to nezdálo… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
19.6.15 21:26

@H.Stepinka já mám ve čtvrtek kontrolu na gyn. asi odběr krve vůbec netuším co mně čeká…
Na UTZ by už mohl něco vidět :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
19.6.15 21:27

@ prcek76: ja teda popijim mene :) vidis, to jsou zmeny
@H.Stepinka: ja myslela, ze zitra :lol: vidis, bez priznaku a drobecek je v brusku, kazda to mame jinak. Nekdo nic, nekdo vse :hug: at ti bez problemove tehotenstvi vydrzi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
19.6.15 21:29
@Myška87 píše:
@prcek76: ja teda popijim mene :) vidis, to jsou zmeny
@H.Stepinka: ja myslela, ze zitra :lol: vidis, bez priznaku a drobecek je v brusku, kazda to mame jinak. Nekdo nic, nekdo vse :hug: at ti bez problemove tehotenstvi vydrzi :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
19.6.15 21:30

@prcek76: ja mam mit kontrolu ve stredu :hug: snad se nerozkrvacim… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
19.6.15 21:32

@Myška87 - bude vše v pořádku a drobek se drží :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
511
20.6.15 07:23

Holky, tak test bílý prozatím. :( Včera mě děsně, ale fakt děsně bolela hlava, ani prášek jsem si na to nedala - ptž co když, že? V noci bolesti jako před ms a ráno baz. teplota 37,1. Jsem 12tý den od opu a 8 od et. Takže víra a naděje přetrvávají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
20.6.15 07:36

Ahoj @aliko aspoň víš že se neukáže pregnylák a už se ukáže jen drobek // baz. teplota je dobré znamení :kytka: držím vše co mám :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
511
20.6.15 08:12

@prcek76 díky moc. To čekání je na nervy. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
20.6.15 08:20

@aliko to máš pravdu já budu testit až po víkendu a bojim bojim :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
511
20.6.15 10:14

@prcek76 kdy jsi byla na et? Asi mi to nějak uniklo. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
20.6.15 10:22

@aliko CAR Apolinář - neuniklo :mrgreen: bylo to na doporučení od mého gyn.taky už nejsem žádná mladice :mrgreen: v září mi bude 38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí