IVF jaro 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
511
20.6.15 21:23

@Ginuš díky. A určitě držíme palce i tobě. :kytka:
Ještě že tyhle diskuze existují. Můžeme si tu poradit, postesknout si, podpořit se i povzbudit a empaticky se vcítit, když to nevychází podle představ. :)
To za časů našich babiček nebývalo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
20.6.15 21:46

@Ginuš: taky to nemas lehke…u nas nejspis bude taky nejaky problem, treti zavedeni :zed: a nejspis s vysledkem /, nekdy premyslim, kolik muze snest clovek bolesti a nezblaznit se :oops:
@aliko: ja ti nevim, jak to ty nase babicky zvladaly, nejspis dostaly nalepku divna a spis si vypomohly „jinde“ 8o neslo s tim, tak zkusili s jinym. Manzel uz mi predtim rikal, ze treba je nasim osudem dat nekomu jinemu domov, proste nas to tak svedlo. O adopci uvazujeme, ale uvidime, co bude. Pri nejmensim na me cekaji snehulaci ( tak doufam, ze alespon jeden roztaje bez problemu)

Holky, at vam to vyjde!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
21.6.15 05:56

Dobré ranko Vám všem přeji :-)
Já už několik dní vstávám po 5té hod. děs běs Zkoušela jsem jít spát okolo půlnoci a stejně v 5.15 vzhuru - včera jsem zkusila neusnout se přes den a výsledek dnes v 5.12 :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
511
21.6.15 06:53

Dobré ráno taky přeji holky.
Tak teplota začíná klesat 36,9 což ale pořád není na začátek ms, bolesti v noci zase, k tomu špinění a test nějaký divný :nevim:
Nemáte někdo zkušenost s Gravitestem? Je možné, že by měli ty papírky nějak zmetkovité? Včerejší negativní jsem nevyhodila, dneska zase jen jedna / a manžel na to kouká a říká - kde se to má zabarvovat? Tady pod tou folií něco je a na tom včerejším taky, ale slabší… 8o
Jakoby ten druhý proužek byl o dost níže než obvykle. Nevím, ještě jsem se s tím nikdy nesetkala. :nevim:
Raději tomu ale moc nedávám a začínám se pomalu smiřovat s neúspěchem. :(

@prcek76 taky vstávám nějak brzy, říkám si, že u mě to jsou nervy na pochodu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
511
21.6.15 07:09

@Myška87 na co ty hned nemyslíš :lol: myslela jsem, že neměly možnosti diskuze a ne na „sousedskou výpomoc“ ;)
Ale jinak máš pravdu :)
S tou adopcí to vidím stejně. S manželem jsme se do toho už i vrhli. Docela mi to pomáhá zachovat si zdravý rozum při pokusech ivf. Po tomhle třetím ivf to balíme. Už na to nemám nervy a manžel asi taky ne :(
Ještě nás navnadili, že by tentokrát mohl být i nějaký nanuk… že se jich více vyvíjí, sice zpomaleně, ale dobře…, ale nakonec zase žádný nanuk nezůstal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
21.6.15 07:15

Ahoj @aliko já zkušenosti s Gravitestem nemám ale tady na stránkách jsem našla zkušenosti a 63% těhulek ho nedoporučuje :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1725
21.6.15 08:48

@prcek76 @aliko @Myška87 @Ginuš holky, moc Vám držím palce, at to vše je jen dobré znamení a fazolky se drží… ranní ptáčata jste :mrgreen:
gravitesty a mammatesty jsem také ozkoušela…gravitest u mě v pořádku a mammatesty fakt ne…občas hodí ducha…
pošlu vám co mi udělal mamák a mě to akorát rozhodilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
21.6.15 09:16

@aliko tak babičky asi ani neměly čas truchlit a přemýšlet a na druhou stranu v té době nebylo tolik problémů s početím. Ale chápu jak to myslíš, já nemít emimino, tak bych to nezvládla :zed:. Tolik holek mi tu pomohlo… Jinak s testem asi moc neporadím, testovala jsem 4× v životě a vždy jsem byla těhu :nevim:

@Myška87 a máš udělanou genetiku, imuno, štítnou žlázu - prostě taková ta vyšetření když se nedaří? Kamarádce zjistili alergii na spermie - bohužel po 3tím IVF :zed: ale ze 4IVF má holčičku :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
21.6.15 09:21

@Vena123 duch tam je, to máš pravdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
21.6.15 10:03

@Vena123: no, tó verim, ze dusik rozhodi :hug: je to hrozne, myslela jsem, ze testy maji byt od toho, abys mela vysledky a ne hlavu jak strep. Na kazdy test nejdes nejake negativni hodnoceni, treba digi testy-dlouho ukazuji negativnost, mama vrhaji duchy, nemame to lehke :cert:
@aliko: zkuste vydrzet a netestujte. Ja jsem diky smutneni s testy prestala. Se spinenim je to na houby, ale @H.Stepinka spinila a drobecka tam ma :hug: to je dobre, ze ji tu mame :mavam:
@prcek76: ty jsi uplne ranni ptace :lol: pry 5:15, to mam jeste pulnoc, i kdyz dnes se mi spalo zle
@pcd, @aguti : jak se mate maminky? Vse v poradku? V ramci moznosti?
@Ginuš: prave, ze toho mame dost :oops: doktor prvne zjistoval, pak bylo IVF. genetiku mame oba, imuno v Podoli, test na trombofilie, hysteroskopii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
21.6.15 10:09

@Myška87 tak v imuno by na to přišli.. Jinak mi taky máme všechna vyšetření, genetika bez problémů a pak při IVF s PGS zjistili, že miminka mají špatnou genetiku - chromozomy :nevim: ale hlavně, že se na to přišlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
21.6.15 15:32

@Ginuš: a co se s tim da delat? Musi vsechny drobecky vysetrit a najit sampiona?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
21.6.15 15:46

@Myška87 pojišťovna hradí vyšetření 8 embryjek. Je to hodně drahé. Takže se vybralo 8 super nejlepších a ty se testovaly. U jednoho se bohužel odebralo málo vzorku a tak nešel testovat, takže ze 7mi kousků jsem měla 4 zdravá embryjka. Jedno nepřežilo rozmrazování, druhé mám zavedené a 2 mrazáčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
21.6.15 16:07

@Ginuš Ahoj Ginuš, ty jsi další velmi statečná holčina, strašně moc vás všechny obdivuji za tu neúnavnou snahu stát se maminkou. Já si prošla ten hormonový maratón teď poprvé a jsem z něho hotová, vy to zvládáte už tolik let. Musí se štěstíčko obrátit ve váš prospěch, to by na světě nebyla žádná spravedlnost. Opravdu vám to všem, a sobě tedy taky :jazyk: moc moc přeji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
21.6.15 16:09

@Myška87 My byly Myško vkládat stejně ne? 12.6.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí