Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
My jsme s přístupem moc spokojeni v Reprofitu. Nikdy nás do ničeho nenutili i když pro nás asi jiná možnost než ivf nebude, takže nemám pocit, že by z lidí jen tahali peníze. Taky jsem byla více než půl roku bez ovulace. Doktor na mě kašlal, vystřídala jsem 3 gynekology a nikdo mi nedokázal říct co mi je. Proto jsem zavolala do Reprofitu a začala tam chodit „na klasickou gynekologii“. Jen jsem řekla, že asi problém máme, ale nemám doporučení od gynekologa. Po první návštěvě jsem měla diagnózu
PCOS
Návštěva kliniky hned neznamená IVF
. Udelaji vyšetření, stanoví diagnózu a zkouší nejprve řešit. Až pokud se nepodaří, přistupuje se k dalším řešením. Taky doporučuji Reprofit. Jsou úžasní ![]()
Ahoj, ja se snazila 6 elt byla jsem v gyncentru - tam jen tahaji prachy, pakv eurofertil - taky des, a ted chodim do reprofit a super - kasne ciste prostredi, mily personal doktori sestry, a hlavne po 6letech mam na testu konecne dve carky.
Prosím, a nemáte někdo zkušenost s Ostravskou Repromedou? Byla jsem na vstupní konzultaci a paní doktorka Tokareva na mě udělala moc dobrý dojem.
Za mě určítě NE Gyncentrum v Ostravě. Teď kvůli nim ležīm v nemocnici a zjišťují jestli, když mám u nim zmražené embria mužů přejít jinde.
Doktor předepisuje nehorázne množství léků a přitom každý měsíc měnil léčbu tak mam doma plno neotevřeych krabiček.
Po zaplacení domluvené částky za ivf po mě chtěli ještě nemalý doplatek, že mi zmrazili víc embrii přestože jsem říkala že chci nanejvyše 3. ZmrazilI 6 a pak chtěli 8 tisíc. Sestra se jen zeptala jestli hotově nebo kartou.
V okamžiku kdy jsem vše zaplatíla se přístup doktora změnil. Po 9 měsících pravidelných návštěv, kontrol a odběru vajíček se mě zeptal jestli mám pravidelný cyklus s oba vejcovody.
Podle něho jsem nemohla už normalně otěhotnět a dva měsíce po odběru vajíček mi vyšel pozitivní test. A on me okamžitému poslal do nemocnice ze je to mimodelozni a ať si rovnou nechat vzít oba vejcovody. V nemocnici má mě koukali jak na bacíla.
Teď tu lezim třetí den a doktor konečné něco uviděl na ultrazvuku a že je to na dobrém mistě
Doktora v Ostravě bych nejraději nakopala do toho jeho přirozenÍ…
Vejka 123 to je úplně neuvěřitelné co se v tomto lékařskem odvětví děje. Jednu dobu jsem si nepřipadala ani jako u lékařů, ale spíš jako u nějakých inseminatorů zvěře. Žádná vyšetření, jen oplodňovaní. Vyjde nevyjde uvidí se. Místo aby prvně vyšetřili proč to nejde, tak plýtvají drahocene pokusy a hlavně ty nervy. ![]()
Ahoj, kam v Ostravě jít na IVF? a po jaké době jste šli? Já nemám ovu a nevím, zda moje doktorka to nějak vyřeší, takže už pocitam s tou horší variantou, ze půjdu na IVF…nevím totiž, zda se s tím, aby žena začala ovulovat dá něco dělat…