Léčitelka Eva Jáchymov

Anonymní
21.6.19 15:03

Léčitelka Eva Jáchymov

Ahoj, po našem prvním nevydařeném IVF jsem se rozhodla vyzkoušet sílu internetu a zkusit získat kontakt na léčitelku z Jáchymova.

Dozvěděla jsem se o ni od jedné slečny z blogu, která nechce předat kontakt dál. Podle jejích slov Jáchymov není tak velký a stačí pohledat :nevim: Já se teda snažila a nic. Každopádně jim po nějaké době marného snažení pomohla k miminku.

Vzhledem k tomu, že nám medicína asi nepomůže a na další pokus se momentálně nechystáme (je mi 21 a pojišťovna nepřispěje ani tˇuk :cert: ), rozhodla jsem se čekání vyplnit něčím alternativním.

Pokud by tedy prosím někdo z Vás znal kohokoliv z Jáchymova, byl u paní Evy nebo měl kontakt na jiného „léčitele“ budu moc ráda. Mometálně jsem ve fázi, kdy se nebudu bránit vůbec ničemu.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2552
21.6.19 15:26
@Anonymní píše:
Ahoj, po našem prvním nevydařeném IVF jsem se rozhodla vyzkoušet sílu internetu a zkusit získat kontakt na léčitelku z Jáchymova.

Dozvěděla jsem se o ni od jedné slečny z blogu, která nechce předat kontakt dál. Podle jejích slov Jáchymov není tak velký a stačí pohledat :nevim: Já se teda snažila a nic. Každopádně jim po nějaké době marného snažení pomohla k miminku.

Vzhledem k tomu, že nám medicína asi nepomůže a na další pokus se momentálně nechystáme (je mi 21 a pojišťovna nepřispěje ani tˇuk :cert: ), rozhodla jsem se čekání vyplnit něčím alternativním.

Pokud by tedy prosím někdo z Vás znal kohokoliv z Jáchymova, byl u paní Evy nebo měl kontakt na jiného „léčitele“ budu moc ráda. Mometálně jsem ve fázi, kdy se nebudu bránit vůbec ničemu.

a můžu se zeptat z jakého důvodu jste podstupovali IVF??? A proč vám pojišťovna nepřispěla?? Pojišťovny totiž přispívají do 38 nebo 39 let ženy. Hlavně musíéte být v psychickém klidu a neupínat se na těhotenství. Všechno je to o hlavě :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
21.6.19 15:31

P. Hakl pátek u Poděbrad, nevím jestli to ještě dělá, byl velmi úspěšný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
21.6.19 15:34

S kontaktem nepomůžu, ale co tak třeba vyzkoušet hormonální jogu, cvičení dle Mojžíšove atd. Nic tím nezkazíš a třeba to pomůže (pokud není problém jen u partnera).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.19 15:54

Pojišťovna přispívá od 22 do 39 let. Pořád se diskutuje o tom, že se bude posouvat věk nahoru, ale nikdo nemyslí na mladší. Ale asi jsem výjimka a v dnešní době se těhotenství a mateřství spíše posouvá. Jsem dva roky vdaná, máme dům, manžel má velmi dobrou práci a proto jsme se rozhodli, že není na co čekat. Jinak já mám PCOS a manžel 0 morfologii spermií - ostatní hodnoty spermiogramu jsou nadprůměrné. Jinak jsme oba v pořádku a mladí :think: Zkoušela jsem už akupunkturu, bylinky, doktora Paszandu (homeopat) a na Mojžíšovou jen čekám až se uvolní místo a budu moct s rehabilitacemi začít.

• Citovat
  • Upravit
2552
21.6.19 16:10
@Anonymní píše:
Pojišťovna přispívá od 22 do 39 let. Pořád se diskutuje o tom, že se bude posouvat věk nahoru, ale nikdo nemyslí na mladší. Ale asi jsem výjimka a v dnešní době se těhotenství a mateřství spíše posouvá. Jsem dva roky vdaná, máme dům, manžel má velmi dobrou práci a proto jsme se rozhodli, že není na co čekat. Jinak já mám PCOS a manžel 0 morfologii spermií - ostatní hodnoty spermiogramu jsou nadprůměrné. Jinak jsme oba v pořádku a mladí :think: Zkoušela jsem už akupunkturu, bylinky, doktora Paszandu (homeopat) a na Mojžíšovou jen čekám až se uvolní místo a budu moct s rehabilitacemi začít.

aha tak to mě mrzí, ale tak vydrž rok a pak běztě dotoho. Můj muž má taky mizerný smermiogram. Jsme sice starší (já 30 on 36) ale zadařilo se hned na první pokus i když do stádia blastocysty (kvalitní embryo vhodné k transferu) dospělo jen jedno. Podstoupila jsem na začátku prosince 2018 ET a nyní odpočítávám dny do porodu. Neztrácejte naději ta nikdy neumírá :hug: :hug: doufám že vše dobře dopadne :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
21.6.19 16:10
@Anonymní píše:
Pojišťovna přispívá od 22 do 39 let. Pořád se diskutuje o tom, že se bude posouvat věk nahoru, ale nikdo nemyslí na mladší. Ale asi jsem výjimka a v dnešní době se těhotenství a mateřství spíše posouvá. Jsem dva roky vdaná, máme dům, manžel má velmi dobrou práci a proto jsme se rozhodli, že není na co čekat. Jinak já mám PCOS a manžel 0 morfologii spermií - ostatní hodnoty spermiogramu jsou nadprůměrné. Jinak jsme oba v pořádku a mladí :think: Zkoušela jsem už akupunkturu, bylinky, doktora Paszandu (homeopat) a na Mojžíšovou jen čekám až se uvolní místo a budu moct s rehabilitacemi začít.

Ale s nulovou morfologii partnera můžeš cvičit a lít do sebe bylinky co hrdlo ráčí a efekt to mít nebude. Ale aspoň si na ten rok zaměstnáš hlavu, než bude moci proběhnout pojišťovnou hrazené ivf. Holky si tu hodně chválí hormonální jógu, zkusila bych tu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.19 16:30

@Pavculinka tak to moc gratuluji :srdce: :srdce: My jsme 1. IVF zkusili jen s minimální stimulací - jednak jsme si celý pokus tedy hrdili sami a taky se předpokládalo, že já s PCOS budu mít i tak vajíček na rozdávání. Nakonec dozrály jen dva folikuly, po punkci se podařilo získat dvě vajícka, obě se oplodnila. Jedno bohužel po PK zůstalo jako 8 buněčné a druhé nakonec k překvapení všem blastocysta. Ráno před transferem nám řekli, že je to pořád morula a než jsme došli na sál už byla blastocysta 8o :lol: V úterý jdu na krevní testy, ale dnes 11. den po ET test negativní, takže se spíše smiřujeme s tím, že to nevyšlo a vymýšlíme jiné řešení. Ale je pravda, že naděje umírá poslední :hug:

• Citovat
  • Upravit
2552
21.6.19 16:36
@Anonymní píše:
@Pavculinka tak to moc gratuluji :srdce: :srdce: My jsme 1. IVF zkusili jen s minimální stimulací - jednak jsme si celý pokus tedy hrdili sami a taky se předpokládalo, že já s PCOS budu mít i tak vajíček na rozdávání. Nakonec dozrály jen dva folikuly, po punkci se podařilo získat dvě vajícka, obě se oplodnila. Jedno bohužel po PK zůstalo jako 8 buněčné a druhé nakonec k překvapení všem blastocysta. Ráno před transferem nám řekli, že je to pořád morula a než jsme došli na sál už byla blastocysta 8o :lol: V úterý jdu na krevní testy, ale dnes 11. den po ET test negativní, takže se spíše smiřujeme s tím, že to nevyšlo a vymýšlíme jiné řešení. Ale je pravda, že naděje umírá poslední :hug:

a třeba z krve HCG potvrdí něco jiného :hug: test nemusí být průkazný. Záleží s jakou citlivostí jste si koupila :hug: ale je fakt že já jsem testovala až 17 den po ET - podle instrukce kliniky :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.19 16:37

@Tichošlápek To ano, ale i v CARu nás stále povzbuzují v dalších iui a ani nás netlačili do ivf. Podle nich to v našem případě i s tou nulou má smysl :nevim:…No, po 2 letech snažení by už tady asi nějaký výsledek byl, proto jsme se rozhodli i bez pojišťovny jít do ivf. Třeba se stane zázrak a zrovna ta jóga nám pomůže. Děkuji za doporučení :srdce:

• Citovat
  • Upravit
2751
24.6.19 10:25

Také jsem to na blogu u Anie četla a bohužel ani já jsem kontakt nenašla :? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
12.8.20 08:40
@Anonymní píše:

Dobrý den, podařilo se vám kontakt sehnat a jestli ano, byla léčba úspěšná? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.8.20 08:56
@LucieSvig
@LucieSvig píše:
Dobrý den, podařilo se vám kontakt sehnat a jestli ano, byla léčba úspěšná? Děkuji

Pěkný den, kontakt jsem nesehnala, žádnou léčbu nepodstoupila a i přesto mám momentálně skoro tří měsíčního syna. Jak já jsem nesnášela větu - musíš na to přestat myslet…ale paradoxně to jediné pomohlo. Držím palce :srdce:

• Citovat
  • Upravit
16
12.8.20 18:49
@Anonymní píše:
@LucieSvigPěkný den, kontakt jsem nesehnala, žádnou léčbu nepodstoupila a i přesto mám momentálně skoro tří měsíčního syna. Jak já jsem nesnášela větu - musíš na to přestat myslet…ale paradoxně to jediné pomohlo. Držím palce :srdce:

To je super, že se vám povedlo bez lečby. Gratuluji! Sháním pro moji sestřičku, bohužel nemá takové štěstí jako ostatní maminky. Před rokem přišla o dvojčatka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí