IVF podruhé potíže

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5.8.10 19:43

IVF podruhé potíže

Dobrý den děvčata,můžete mi prosím někdo poradit!!Jsem momentálně 3 den po 2 IVF a potřebovala by jsem poradit.První dva dny jsem byla v klidu,nešpinila,neměla žádné výtoky,hleny atd..Dnes je tomu ale jinak…Vypadl ze mě větší hlen ale jinak nešpiním a jsem z toho mimo.Nevím zda panikařit,nebo být v klidu a nestresovat se.Byly mi zavedeny 3 vajíčka,tak opravdu nevím jestli mi tam ještě 2 zustaly ,nebo je to zase všechno v čudu.Děkuji za odpověď Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Caty
5.8.10 19:50

Míšo, jednak držím palečky aby to vyšlo a jednak se nestresuj a hlavně mi nenadávej za mou radu :mrgreen:
Po IVF můžeš špinit, slabě krvácet a i přes to není nic ztraceno. Já po IVF špinila i slabě krvácela a koukej na metřík, už nám je skoro pět měsíců 8-o
Hlen nic neznamená. a špinění může být, źe sliznice, po zákroku nebo se ně´jaké embryjko neuchytilo, ale zůstala ještě ostatní- Tak neboj. Držím palečky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
8460
5.8.10 19:57

Ahoj Míšo, hlavně klid, nestresuj se :srdce:
Jsi po stimulaci, výtok, či hlen je určitě normální. Věř těm svým miminkům že to zvládnou a hezky se do tebe zakousnou. Moc ti držím pěsti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.8.10 19:57

Děkuji,jsi moc hodná,už ted jsem klidnější.Miminko máš moc hezké,tak doufám že taky jednou vystavím od mého drobka fotku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.8.10 20:06

Ahoj Amálko,prosím mohla by jsi mi ještě prozradit ,zda ti tvůj doktor po zavedení vajíček ukázal na ultrazvuku jen jedno i když jsi jich měla zavedených více?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
5.8.10 20:20

Mispulko, ono záleží kam ta vajíčka v té děloze jakoby vplují a jsou tak strašně malinká, že stačí mm a vidět být nemusí. On spíš ukáže jakoby tou pipetkou??? kde asi jsou. Mně dávali dvě a viděla jsem taky´jen jedno myslím. A děkuji za pochvalu miminka, neboj, taky si tady za necelých 9 měsíců to svoje vystavíš.
:huban:

• Citovat
  • Upravit
5.8.10 20:28

Díky za odpověď,mě totiž v ten moment ani nenapadlo se doktora zeptat kde jsou ty další dvě.Jak mi ho ukazoval,tak řekl … a tady ho mame (to vajíčko) a to bylo vše.O zbytku se ani nezmínil :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
5.8.10 20:40

To oni jen tak jakoze ukazuji, ze tam jsou ty mimisi, vis? Neboj, tři ti určitě dali Mišulko.

• Citovat
  • Upravit
5.8.10 20:42

:lol: jen aby si je nenechali :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
5.8.10 20:50

Mišpulko a co by s nima dělali? Neboj, nenechají si je. Já se tedy raději nezaobírala tím co se děje s ostatníma oplodněnýma vajíčkama, protože by mi to bylo líto, ale určitě si je nenechali. Neboj.

• Citovat
  • Upravit
5.8.10 21:06

To jsem myslela ve srandě :wink: ,určitě by jim k ničemu nebyly.Ted jsem si četla diskuzi ostatních a je mi fakt dost líto těch všech holek co se tak urputně snaží a pořád nic.Jsou to děsné problémy,ale určitě se to nám všem dřív nebo později jednou podaří.Musíme v to věřit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
5.8.10 21:42

Mišpulko u nás v Olmiku na UTZ ukazují bublinky,jsou krásně vidět.Je to vlastně bublina vzduchu,embryo,bublina,embryo,bublina.Takže při ET 2 embryí ukážou,že jsou v děloze 3 bublinky a je to taková jejich kontrola,že jsou kde mají být.Že žádné nezůstalo v set na ET,to kontroluje embryolog,takže neboj :hug: Všechno je určo tam kde má být

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8460
8.8.10 13:39

Mišpulko, při transferu bylo na ultrazvuku vždy vidět jen jak ta tekutina s oplodněnými vajíčky je v pravena do dělohy, objevil se na obrazovce bílý flíček :-D
Moc ti miminko přeji, držím pěsti, ten pocit mít ho v bříšku je nepopsatelně krásný. Hlavně to nikdy nevzdávej a nepochybuj, šetři se a těš se na testík. Doufám že dáš vědět :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.8.10 17:06

Jo jo,byla tam bílá tečka co ukazoval :-D ,přesně tak.Určitě se ozvu jak jsem dopadla,třeba i někomu poradím s mými zážitky.Testík bych už nejraději dělala teď,ale vím že je to zatím zbytečné :lol: .Zatím pa Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8460
8.8.10 18:11

Určitě si píchala Pregnyl a ten by ti teď udělal testík pozitivní. já měla // 13 dní po oplození a to byl fakt duch, ale pak už každým dnem druhá čárka sílila :palec: Tak tfuj tfuj tfuj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí