PCO a Clostilbegyt

4764
5.8.10 14:05

PCO a Clostilbegyt

Ahoj holky, potřebuju radu ohledně léku clostilbegyt, nedávno mi byl zjištěno pco dle UTZ a HP. Od září budu užívat tento lék, chci se zeptat jestli je tu někdo kdo měl taky PCO a pomohl mu Clostilbegyt. Děkuji moc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1666
5.8.10 15:05

Ahoj, taky mám PCO, zjistili mi to 10.9.09,pak jsem užívala clos.několik dní a narostly mi 2 parádní vajíčka tak jsem byla na inseminaci-25.9.09 a v květnu se nám narodil Kubík:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4764
5.8.10 15:53

MOC děkuji za odpověd :-) hned mi to zvedlo náladu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2481
6.8.10 07:42

ahoj, taky mám PCO, ale než jsem si vydupala laparku, tak jsem na clostilbegyt nereagovala, dělaly se mi spíše cysty :zed: , OVU jsem měla max. 1-2× za celou dobu braní clostilu, což bylo 7 měsíců :pocitac: … Záleží, v jakém stavu se tvoje vaječníky nachází. Byla jsem i na IUI, ale také nic :nevim:. Vydupala jsem si laparku a druhý měsíc po jsem otěhotněla :dance: , teď jsem v 6 měsíci. Nedařilo se nám 1 a 1/2 roku :cry: .. vždy záleží na konkrétní situaci, nedá se to paušalizovat. Držím palce, aby se to vydařilo i tobě :kytka: . Kdybys něco chtěla vědět, napiš. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4764
6.8.10 08:40

Ahoj Luci, nezbývá mi nic jiného než čekat na září… V jakém stavu ty vaječníky mám vubec netušim, vim jen to, že ty cysty mam na obou stranách, v unoru tam ještě nebyly, nebo aspon bývalý doktor je neviděl, říkal mi, že jsem naprosto ok, pak jsem změnila lékaře a v červnu už jsem tam měla perlový náhrdelník, pak mi brali krev a pco se potvrdilo, nabídli mi léčbu bud HA brát v kuse, nebo clostil… Jelikož mi je 25 a po miminku toužim moc tak sem neváhala…Ted čekáme ještě na sperm. partnera a další cyklus clostík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1797
6.8.10 08:47

Taky PCO a Clostilbegyt nám pomohl na poslední možný cyklus léčby s ním :srdce: držím vám palec!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
6.8.10 08:53

Ahoojky Neluško :-)
Zjistili mi taky PCO a k tomu ještě moc špatný spg. Zkusili mi i přesto nasadit clostík a druhý cyklus se zadařilo :-) Moc ti držím palečky, aby vám to vyšlo!!!! :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.8.10 11:45

Ahoj holky, já asi některé nové uživatelky clostíku nepotěším, bo mi po první stimulaci pan doktor řekl, že nevidí žádnou reakci vaječníků. Že se to občas stává, že někdo nereaguje na orálně podávané hormony; tak mi tento cyklus nasadil rovnou Merional, který si píchám sama do břicha, a reakci uvidíme v pondělí. No, to jsem zvědavá, jestli bude nějaká změna. Zatím cítím jen občasný bublavý pocit v podbřišku, a spíš to přisuzuju střevním pochodům, než růstu folíků… :think: Jinak jsem zkoušela bylinky jako kontryhel, drmek a kořen Maca, ale po týdnu jsem toho radši nechala, aby nebyly nějaké kontraindikace s těmi hormony. Tož uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4764
6.8.10 12:43

ahoj divoženko,já jsem vždycky na všechny hormony reagovala dobře, jak na injekci agolutinu vždy do 5dnů ms přišla tak i na duphaston ms přišla do 3 dnů, já bych bez hormonů ani MS jinak nedostavala, ted už budeme těhotnit takže doufam že mi clostil pomůže. Jinak užívám gynex 5kapek ráno a večer pul hodiny po jidle. A ted jsem si nově koupila na doporučení švagrové MACU od dr.Popova-je to čistý výtažek, obsahuje to všechny vitaminy co jsou pro tělo před i v období těhu potřebné.Je lepší než třeba uměle vytvořené vitami třeba calibrumbabyplan… Tak at se ti brzy zadaří a já už se nemůžu dočkat září!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.8.10 13:37

Óóó díky za přání,a ať vám to září vyjde! Já mám ms jen díky Utrogestanu, zobu ho horem dolem už pomalu druhým rokem…Agolutin mi zatím píchli jen jednou, to jsem jednou zkusila vysadit Utroš a hned šup!cysta. Jenže to jsem v té době nevěděla, že mám PCO, doktorka to taky nepoznala, museli mi to říct až v Caru. A taky jsem nebrala žádné bylinky, těm bych aj věřila, aj si je sama zbírám, ale zatím jsem neměla možnost je brát delší dobu - když do mě cpou hormony doktoři, nebudu proti nim cpát bylinky, které některé léky potlačí a jiné naopak. Nadělala bych si tím víc škody, než užitku. Zatím to pobíhání po doktorech beru jako zkušenost, všechno je pro mě nové, tož doufám, že než mě to bavit přestane, tak se přesunu mezi šťastné těhule.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4764
6.8.10 13:59

Jsi moravanda vid? :-) Já mám tetu v Olomouci, když jsem byla malá tak jsem jezdila za ní do Křelova.. líbí se mi ten kraj tam.. :-) Bylinky ti určo neuškodí ba naopak, pokud se berou hormony tak ti pomáhají zbavit se vedlejších účinků a podpořit to všechno, taky jsem měla strach abych něco nepokazila, ale neboj nemůžeš si uškodit, já si říkám, že ikdyby mi to mělo malilinečko pomoct ty bylinky tak mě to za to stojí, tento měsíc jsem měla MS díky gynexu i o den dříve :palec: Přesně tak, taky jsem v tom nová.. do CARU ještě nechodím, zatím uvidím zda mě dokáže pomoct moje Dr. Můžu se zeptat kolik ti je let? Mě bude ted 25 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.8.10 14:17

Tož kurňa, jak jsi poznala, že su z Moravy? A já si táák dávala pozor, aby mňa nikdo nepoznál… :lol: Nedávno mi bylo 26, a snažíme se od ledna 2009. A Olomoučáci jsou líní Hanáci, tu u nás na Zlínsku je to samý aktivní Valach. Ono je tu pořekadlo - než se Hanák z boku na bok obrátí, Valach čtrnáct kotrmelců udělá…A mají tam krásně, prevíti, aj orloj mají; my zlíňáci jim závidíme staré secesní baráčky a oni nám čisté město. :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4764
6.8.10 15:06

Jééé :lol: no to si piš že sem to poznala :lol: a ve Zlíně mám taky tetu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
9.8.10 10:15

Ahoj Neloušku,já beru clostik už sedmý měsíc,vždy se tam minimálně jedno vajíčko vytvoří, ale k těhotenství zatím nedošlo :cry: v červnu jsem byla na laparce,kde mi udělali driling na vaječníkách a teď vlastně jedu první měsíc po laparce,vajíčka tam byla dvě pěkná,tak uvidíme jestli se konečně zahnízdí či ne… Jinak se snažíme od ledna 2009,PCO mi zjistili až v CARu na konci minulého roku… přeji brzké těhotnění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luiginka
13.8.10 11:05

ahojte, mne zistil gynekolog pco pred 5 rokmi. brala som diane. po diane sa dostali vajecniky na normalnu velkost ale asi po pol roku od vysadenia sa vsetko vratilo. :-) no co uz. teraz beriem duphaston asi pol roka a clostilbegyt treti mesiac jednu tabletu od 5tt 5 dni. kazdy mesiac chodim na ultrazvuk. zatial sa mojim vajecnikom nechce. doktor stale hovori, ze mam byt trpezliva, ze to netreba unahlit, ze si ani neviem predstavit co by sa stalo keby ma prestimuloval. este mesiac mam vydrzat a zvysi mi davku na 2 a ked nic tak na 3tabl. tak uvidime :-) no a este som zabudla endokrynoligicka mi predpisala euthyrox. chcem sa opytat gynekolog mi stale hovori, ze by som mala schudnut take 3-4 kila, ze to pomoze, ale odkedy beriem clostil a euthyrox pri vsetkej mojej snahe a pri dodrziavani 90dnovej tie kila proste nejdu dole.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex