Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ježiši,ja by jsem byla ta nejštastnější na světě,určitě to znáš
.Brala jsem pregnyl a bravel,změnili mi to,tak doufám že tentokrát se mimiš zakousl. ![]()
Mišpulko, kdy budeš testovat? Já měla ducháčka na testu 9DPO.Ale sílila až déle. Tak co?
No na krev mám jít 17.8.,ale testík si raději dělat nebudu......pokud to vydržím ![]()
Ahoj Amálko,tak včera jsem si udělala testík a byl tam uplně malilinkatý náznak druhé čárečky.Dnes je to 10den po zavedení a ja jsem dostala menzes… ![]()
Ještě ve skrytu duše doufám že by to mohlo vyjít…
no moc ne,ale ja to mam vždicky slabší,ale bolí mě kříže a břicho,tak je to asi v čudu…
Ještě neházej flintu do žita, buď v klidu, šetři se, test za dva dny udělej znova. Moc bych ti přála, aby to vyšlo.
Mě se to povedlo až na 4. pokus a to s dárcovským spermatem.
Držím pěsti ![]()
No ja když to tak vemu,tak jsem vlastně byla potřetí.U prvního IVF mi zustaly ještě 4 zmražené,ale ty se taky nechytly.Ted je to vlasně do třetice…,ale flintu jsem ještě do žita nehodila.V neděli udělám ještě jeden testík a uvidím co se oběví,pak si pujdu pro sperma asi k sousedovi ![]()
Ahoj Mišpulko, drřžím palce .Flintu do žita neházej, já odmenstruovala taky ,ale embryjko se udrželo.
Mišpulko a víš, že je to MS? Já přesně dva týdny po OPU taky začala krvácet, špinit, ale mimísek se udržel.Držím moc moc palečky.
Děkuji za utišující zprávu
Bylo by to fajn,ale přesně takhle je mívám,navíc by jsem je zítra normálně měla podle datumu dostat…
Mišpulko já to taky měla podle datumu dostat. Naví i při MS, pokud je více embryjek může odejít jen jedno
Ahoj Ráďo,to je moc fajn zpráva,no někdy se fakt zázraky dějí
![]()
Oh ,tak to jsem nevěděla a vůbec mi to nedošlo že opravdu může odejít jen jedno a zbytek tam zůstat.
Mišpulko já po oplodnění taky krvácela a docela hodně, měla jsem i křeče, takže jsem to vzdala, přestala na to myslet a za deset dní jsem koukala jako puk na pozitivní test ![]()