IVF podruhé potíže

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9.8.10 14:07

Ježiši,ja by jsem byla ta nejštastnější na světě,určitě to znáš :wink: .Brala jsem pregnyl a bravel,změnili mi to,tak doufám že tentokrát se mimiš zakousl. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
9.8.10 15:25

Mišpulko, kdy budeš testovat? Já měla ducháčka na testu 9DPO.Ale sílila až déle. Tak co?

• Citovat
  • Upravit
9.8.10 15:29

No na krev mám jít 17.8.,ale testík si raději dělat nebudu......pokud to vydržím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.8.10 12:56

Ahoj Amálko,tak včera jsem si udělala testík a byl tam uplně malilinkatý náznak druhé čárečky.Dnes je to 10den po zavedení a ja jsem dostala menzes… :cry:
Ještě ve skrytu duše doufám že by to mohlo vyjít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8460
13.8.10 14:18

Mišpulko a krvácíš hodně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.8.10 14:38

no moc ne,ale ja to mam vždicky slabší,ale bolí mě kříže a břicho,tak je to asi v čudu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8460
13.8.10 15:06

Ještě neházej flintu do žita, buď v klidu, šetři se, test za dva dny udělej znova. Moc bych ti přála, aby to vyšlo.
Mě se to povedlo až na 4. pokus a to s dárcovským spermatem.
Držím pěsti :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.8.10 15:17

No ja když to tak vemu,tak jsem vlastně byla potřetí.U prvního IVF mi zustaly ještě 4 zmražené,ale ty se taky nechytly.Ted je to vlasně do třetice…,ale flintu jsem ještě do žita nehodila.V neděli udělám ještě jeden testík a uvidím co se oběví,pak si pujdu pro sperma asi k sousedovi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
13.8.10 15:33

Ahoj Mišpulko, drřžím palce .Flintu do žita neházej, já odmenstruovala taky ,ale embryjko se udrželo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
13.8.10 15:37

Mišpulko a víš, že je to MS? Já přesně dva týdny po OPU taky začala krvácet, špinit, ale mimísek se udržel.Držím moc moc palečky.

• Citovat
  • Upravit
13.8.10 15:58

Děkuji za utišující zprávu :wink: Bylo by to fajn,ale přesně takhle je mívám,navíc by jsem je zítra normálně měla podle datumu dostat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
13.8.10 16:00

Mišpulko já to taky měla podle datumu dostat. Naví i při MS, pokud je více embryjek může odejít jen jedno

• Citovat
  • Upravit
13.8.10 16:03

Ahoj Ráďo,to je moc fajn zpráva,no někdy se fakt zázraky dějí :potlesk: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.8.10 16:05

Oh ,tak to jsem nevěděla a vůbec mi to nedošlo že opravdu může odejít jen jedno a zbytek tam zůstat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8460
13.8.10 17:25

Mišpulko já po oplodnění taky krvácela a docela hodně, měla jsem i křeče, takže jsem to vzdala, přestala na to myslet a za deset dní jsem koukala jako puk na pozitivní test :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí