IVF s darovanými vajíčky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
91
8.5.10 13:44

Byl to pokus ještě hrazený pojišťovnou. Zaváděli mi embrya ve stádiu blastocysty a bylo to pátý den po oplodnění. Je to takzvaná prodloužená kultivace a ještě provedli asistovaný hatching, to znamená že před transferem naruší obal embrya, aby se lépe uchytilo. Nevím přesně kdy mi začalo být špatně, ale lehké nevolnosti jsem měla už asi krátce po transferu. Test jsem si dělala 14 dní po transferu a v té době už mi bylo docela dost nevolno. Taky jsem v té době před testem měla stejné pocity a příznaky jako když mám dostat menstruaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
8.5.10 15:22

Marti,tak jsem měla prodlouženou,ale OPU bylo v pátek a pondělí zaváděli.Prý je mimoušů,líp v přirozeném prostředí.Já právě měla 4,5 a 6 buněčné,tak nevím :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
8.5.10 16:43

JilSender, jestli jsi měla v pátek odběr a v pondělí transfer tak to nebyla prodloužená kultivace, to by museli být ve zkumavce aspoň pět dnů a po pěti dnech se vybírají ty nejlépe se vyvíjející k transferu. Po těch pěti dnech jsou to už blastocysty. To se ale dělá jen pokud je větší počet dobrých embryí. Když jsem byla na 1.ivf tak jsem měla jen dvě embrya a to jsem měla také odběr v pátek a v pondělí transfer. Nemělo cenu je nechávat ve zkumavce déle, protože v děloze jim je opravdu lépe. Takhle mi to bylo tehdy vysvětleno. Musíš věřit, že to dobře dopadne a nenervuj se zbytečným testováním dříve než ti doporučili v CARu. Obvykle se testuje až po 14 dnech po transferu. Držím ti palce ať se to podaří :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
8.5.10 17:06

Marti prodlouženou kultivaci,berou od třetího dne.Tak že jsem jí měla a neměla.Prachy jsem zaplatila.....ach jooo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
8.5.10 17:24

JilSender, já jsem ji poprvé taky zaplatila i když nebyla. Při druhém ivf nevznikla žádná embrya a oni měli tu drzost, že mi nafakturovali prodlouženou kultivaci i asistovaný hatching. Ani k jednomu logicky dojít nemohlo. To už jsem ale byla správně naštvaná a ozvala jsem se a oni mi odečetli z faktury 6500 Kč. Když se člověk neozve a jen platí, tak má smůlu. Oni spoléhají na to, že tomu moc nerozumíme a že jsme ochotny pro otěhotnění udělat a zaplatit cokoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1825
8.5.10 18:25

Teda holky,to je hrozny!!! :cert: Ja si tedy nemohu stežovat,vždy jsem zaplatila za to,co jsem měla.Ještě mi vysvětlí,co platit mam a co ne.Ale pokud by se mi stalo,že by mi napočítali něco co mi neprováděli,asi bych přemyšlela o změně Caru.A to mi ještě muj dr.pomáha,abych platila co nejméně.No prostě asi je to o lidech hlavně!!!Ale člověk si říka,co by pro mimi neudělal,že? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
8.5.10 19:07

Neboj Marti,tak se zeptám.Když to vyjde,tak ať si to nechají,ale když néé tak chci peníze…nekradu!!!Už takhle jsou to dardy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
14.5.10 09:55

Tak Chrpičko,hlásím že jsem dělala test a je pozitivní!!!Zázraky se fakt dějí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.5.10 10:51

Jil já moc gratuluji a držím pěsti:-)).

• Citovat
  • Upravit
85
14.5.10 11:53

Anonýmku díky,je to krásnej pocit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.5.10 13:04

No ten já znám, lítala jsem po bytě jak šílenááá:-)). A kdy jdeš na gyndu?

• Citovat
  • Upravit
85
14.5.10 13:36

V pondělí jdu na krev.Nejdřív jsem myslela,že se v životě nedočkám čárky a ted se trochu bojím,na krev.Snad to bude v pořádku!Nechci se moc radovat,ALE COPAK TO JDE???Kdo to nezažil,nemůže pochopit!Co jsi brala za léky ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1825
14.5.10 20:16

Moooooc gratuluji!!!!!!!! :pankac: :potlesk: :dance: Clověku se zase naleje poz.krev do žil!!!!!Tak snad se taky dočkam :zed: Je vidět,že uspěšnost je fakt velka a to mě moc potěšilo.Všechno bude O.K.,neboj,ted se uvidí kolik se jich chytlo vid?Takže ještě jednou:Velká gratulace :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
14.5.10 20:39
chrpa píše:
Moooooc gratuluji!!!!!!!! :pankac: :potlesk: :dance: Clověku se zase naleje poz.krev do žil!!!!!Tak snad se taky dočkam :zed: Je vidět,že uspěšnost je fakt velka a to mě moc potěšilo.Všechno bude O.K.,neboj,ted se uvidí kolik se jich chytlo vid?Takže ještě jednou:Velká gratulace :kytka:

Chrpičko díky,uvidíš že to půjde!!! :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
15.5.10 15:44

JilSender, taky ti moc gratuluju a přeju ať je vše OK. Já když jsem viděla poprvé na testu dvě čárky, tak jsem tomu nejdřív nemohla uvěřit a pak už jsem jen bála, aby tam pak na ultrazvuku našli nějaké ty prcky se srdeční akcí. A ten srach mám teď před každým ultrazvukem. Můj gynekolog mi řekl, že teď budu žít od ultrazvuku k ultrazvuku, obzvláště když čekám dvojčata. Jsem zvědavá, jakou nadílku tam máš ty, tak dej pak vědět. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí