Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ahoj chrpa.prvni ivf bylo normalne s mymi vajíčky a až pote přišli nějake dodatečne testy z genetiky a tam bylo to že jsme přenašeči,,takže až druhe bylo s darovanyma,měli jsem 5 vajíček..tři sme zamrazili a ted je vlastne od čtvrtka mam u sebe.
Aha.Tak přeji,at tam u tebe zustanou celych dalších devět měsícu!
Koukam,že všude davají tři embtyjka,tak doufam,že mého dr.taky přemluvím ![]()
JilSender, připojuji se k velké gratulaci a moc držím palce.
Kdy jdeš na první ultrazvuk?
no dekuji,chrpa,ale mi teda nechteli dat ani při drehm ivf 3 embrijka,,a až ted to bylo z tech zmraženych..říkala že u toho zamraženeho je poloviční šance na početí,než u ET ,,tak že se toho počtu ani nemusíme bat…tak ktest budu dělat př.středu,dříve to nema cenu,nebo spíš bojim se,,,
jinak holky,já už čekam na mimi 10 let,,prvni dav roky po doktrech,pak jsem to vzdali a ted od roku 08 zase doktoři,se mi zda že to všechno strašne trva,roky mi přibývají,,,a je toho moc všeho,čím si každa musíme prochazet,,,ale aspon jedno mimi,,,co bych ja za to dala ![]()
Verůnku, také bych na nic nečekala a zkusila to co nejdříve. Nevíš co může být za rok, mohou se změnit zákony a hlavně jak už tady bylo řečeno může to být podstatně dražší.
no marti,ja teda nevím na kolik to vyšlo vás,,,ale když ja počítam penize,tak kloni v březnu prvni ivf a pak od zaří příprava estrofenem 6×1 d oletošního března,,to mi vždy c o6 tydnu vysadili na par dnu,,tak letos další ivf,a ted ten KET ,tak nas to i slekama a ultrazvukama a tím všim přišlo na + - 70 tisicis kaček,,,a ot je furt něco dobry den 60 kaček kontrola,,usltrazvuk200kila,leky krabaka jedna 105 kaček,a ale co bych teda nedala za to ,,,když dítko je pro mě vším,,,,,dala bych vše ,hlavně aby bylo
Verko, nás tři pokusy ivf vyšly také na zhruba 70 tisíc. Dva byly s vlastními vajíčky a třetí s darovanými. A to k tomu nepočítám ostatní náklady s tím spojené, jako třeba benzín, drobnější výdaje za léky atd.
Ahoj holky, tak se hezky rozrůstáme:-)).
Verko, moc držím pěsti ať to vyjde. Zvláštní jak dávají 3 embryjka, u nás tedy maximálně dvě. No nás všechny IVF, IUI a pak to darované dohromady stálo taky něco kolem 90.000 Kč, ale jak píšeš dali jsme to rádi protože se nám nakonec sen splnil.
Tak se holky držte a průbežně informujte.
Ahoj, snad nebude vadit, že vám sem lezu
Obdivuju vás, jak jste strašně silné..! A strašně moc vám všem držím palce, abyste se dočkaly svého vytouženého pokladu!!!
![]()
a ja se holky dívam že už ste všechny asi těhulinky
tak snad se od vás nakazím a př,tyden snade konečně najdu tu vytouženou dalnici na testíku,,,
verka77 píše:
ahoj holky,zaujala mě vaše diskuze,samozřejmě že gratuluju k vysledkum pozitivnim,,,ja taky měla darovana vajička,čekala jsme na ne pul roku,a pote co jsem přivedla darkyni,tak sem se dočkala,my mame problem,že jsme oba dva přenašeči cysticke fybrozyprvni ivf,jsme meli my dva,a pak se na t opřišlo ,že jsme přenašeči,takže v březnu et dvou embroušku,,pak byl nalez gestačního váčku,ale tím to skončilo,tka se odkvacelo a udelana ma 3 laparskopie,a ted sem 5 den po vložení 3 embroušku KET sme meli zamrazeny,tak čekam a trnu na př,tyden,,takže všem hodně štestí přeji
Ahojky Verko,to mi je fakt líto!!!Jsem se,docela vyplašila,to čekání je hrůza,to jsem teprve na začátku
.Můžu se zeptat,kolik ti je let a kolik si měla HCG?
verka77 píše:
ahoj chrpa.prvni ivf bylo normalne s mymi vajíčky a až pote přišli nějake dodatečne testy z genetiky a tam bylo to že jsme přenašeči,,takže až druhe bylo s darovanyma,měli jsem 5 vajíček..tři sme zamrazili a ted je vlastne od čtvrtka mam u sebe.
Jo jinak samodřejmě,držím moooc palce ![]()
marti.74 píše:
JilSender, připojuji se k velké gratulaci a moc držím palce.Kdy jdeš na první ultrazvuk?
Díky
.V pátek 28.5.,už ted se klepu ![]()
PetiteFillette píše:
Ahoj, snad nebude vadit, že vám sem lezuObdivuju vás, jak jste strašně silné..! A strašně moc vám všem držím palce, abyste se dočkaly svého vytouženého pokladu!!!
![]()
Petite mooooc děkujem
,snad se sen,stane skutečností ![]()