IVF s darovanými vajíčky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
85
15.5.10 16:03

Díky Marti!!Taky jsem nervozní,už aby bylo ponělí.Ach jo,to budou nervy,až do 9 měsíce :-) .Určitě dám hned v pondělí vedět,co a jak.Snad to bude v pořádku,za ty roku už mám nárok nééé :wink: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.5.10 17:41

Holky Jil a Marti tak vám držím moc pěsti abyste to dotáhly až do konce a těšily se jak já z miminka. Já to beru jako malý zázrak:-).
Jil brala jsem utrogenstan a estrofem do 12tt.

• Citovat
  • Upravit
85
15.5.10 18:28
Anonymní píše:
Holky Jil a Marti tak vám držím moc pěsti abyste to dotáhly až do konce a těšily se jak já z miminka. Já to beru jako malý zázrak:-).
Jil brala jsem utrogenstan a estrofem do 12tt.

Anonýmku moc děkuju!!Snad to zvládnu :palec: .Taky beru utroš,estrofen a ještě prednison.12tt to vydržím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
15.5.10 20:15

JilSender, nervy to teda jsou a budou asi celý těhotenství. A ty šílený nevolnosti a zvracení jsou úmorný. Přeji ti, abys to těnotenství snášela líp než já. Ještě týden a mám za sebou 12 týdnů, ty jsou prý nejrizikovější. Já beru estrofem a duphaston, ale mám co dělat, abych ty prášky v sobě aspoň pár hodin udržela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
17.5.10 10:20

Holky,všem Vám moc gratuluju a držím palečky.Díky za tohle téma,taky mám předčasnou menopauzu a jsem adeptka na darovaný vajíčka.Letos mi bude 33 a jelikož přítel chce ještě tak rok počkat,než půjdeme na um.opl.,začala jsem chytat nerva jak už jsem stará,jak to nestihnu atd. :roll: A ted kouká,nebo vlastně čtu,že Vám je i 37,dokonce 38,tak jste mě holky pozitivně naladily,že ještě nějaký ten čas mám - DIKY :mrgreen: Přeju krásné těhotenství a zdravá miminka :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
17.5.10 11:58
marti.74 píše:
JilSender, nervy to teda jsou a budou asi celý těhotenství. A ty šílený nevolnosti a zvracení jsou úmorný. Přeji ti, abys to těnotenství snášela líp než já. Ještě týden a mám za sebou 12 týdnů, ty jsou prý nejrizikovější. Já beru estrofem a duphaston, ale mám co dělat, abych ty prášky v sobě aspoň pár hodin udržela.

Marti,tak to je super,že už končíš,12 týden.No já čekám na HCG,ale ještě dvě hodiny…se snad nedočkám :-( .Snad zvracet nebudu,když jo tak to přežiju,za to štěstí pak,to stojí :-) .Držím ti moooc palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
17.5.10 12:01
VERŮNEK píše:
Holky,všem Vám moc gratuluju a držím palečky.Díky za tohle téma,taky mám předčasnou menopauzu a jsem adeptka na darovaný vajíčka.Letos mi bude 33 a jelikož přítel chce ještě tak rok počkat,než půjdeme na um.opl.,začala jsem chytat nerva jak už jsem stará,jak to nestihnu atd. :roll: A ted kouká,nebo vlastně čtu,že Vám je i 37,dokonce 38,tak jste mě holky pozitivně naladily,že ještě nějaký ten čas mám - DIKY :mrgreen: Přeju krásné těhotenství a zdravá miminka :-P

Veru,určitě bych nečekala!!!!Já bych měla mímo dřív,ale roky utíkaly a mooooc.Ono to nebude tak jednoduché :-( .Za rok,to může být dražší,nebo se něco změní…přemýšlej o tom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1825
17.5.10 13:56

Ahojky,tak ty nervy ohledněvysledku krve znam.Přesně vím Jiil,jak ti je,je to na palici.Dvě hodiny mi připadaly jako dva dny!!!!!Jinak ohledně mimiča,ve 33 letech bach taky nečekala.Mě je taky 33 a už se bojim,že je taky pozdě.Kdyby jsme ted nesbírali každou korunku,tak už jsme tam byly.Ale na druhou stranu,me dr.říka,že jsem ještě pořad mlada,tedy relativně k uspěšnosti.Ale zrčitě je to káždého rozhodnutí,a pokud si chce dát ještě nejaky čas,je to jen na něm.Jill,myslím na tebe!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
17.5.10 15:27

Tak zlatíčka moje,je to POZITIVNÍ!!!!HCG je skoro 250 :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.5.10 15:34

Jil veliká gratulace!!! Mám radost:-)) a držím pěsti dál.

• Citovat
  • Upravit
1825
17.5.10 15:51

No tak to je super!!!!!Obrovska gratulace :hug: :potlesk: :potlesk: :hug: Závidím a moc,ale taky samozdřejmě moc přeju!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
17.5.10 16:41
Anonymní píše:
Jil veliká gratulace!!! Mám radost:-)) a držím pěsti dál.

Díky moc,jsi zlatá :hug: .Snad tu dlouhou cestu zvládnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
17.5.10 16:43
chrpa píše:
No tak to je super!!!!!Obrovska gratulace :hug: :potlesk: :potlesk: :hug: Závidím a moc,ale taky samozdřejmě moc přeju!!!!!

Chrpičko díky,taky jsem vždy záviděla…brzo se dočkáš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
18.5.10 07:37

ahoj holky,zaujala mě vaše diskuze,samozřejmě že gratuluju k vysledkum pozitivnim,,,ja taky měla darovana vajička,čekala jsme na ne pul roku,a pote co jsem přivedla darkyni,tak sem se dočkala,my mame problem,že jsme oba dva přenašeči cysticke fybrozy :cry: prvni ivf,jsme meli my dva,a pak se na t opřišlo ,že jsme přenašeči,takže v březnu et dvou embroušku,,pak byl nalez gestačního váčku,ale tím to skončilo,tka se odkvacelo a udelana ma 3 laparskopie,a ted sem 5 den po vložení 3 embroušku KET sme meli zamrazeny,tak čekam a trnu na př,tyden,,takže všem hodně štestí přeji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1825
18.5.10 09:26

ahoj verko,tak držím moc palečky a doufam,že bude zase nejaky další uspěch!! :-) Ty první IVF jsi měla taky darovana vajíčka,nebo je to druhy pokus s darovanymi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí