Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Díky Marti!!Taky jsem nervozní,už aby bylo ponělí.Ach jo,to budou nervy,až do 9 měsíce
.Určitě dám hned v pondělí vedět,co a jak.Snad to bude v pořádku,za ty roku už mám nárok nééé
![]()
Holky Jil a Marti tak vám držím moc pěsti abyste to dotáhly až do konce a těšily se jak já z miminka. Já to beru jako malý zázrak:-).
Jil brala jsem utrogenstan a estrofem do 12tt.
Anonymní píše:
Holky Jil a Marti tak vám držím moc pěsti abyste to dotáhly až do konce a těšily se jak já z miminka. Já to beru jako malý zázrak:-).
Jil brala jsem utrogenstan a estrofem do 12tt.
Anonýmku moc děkuju!!Snad to zvládnu
.Taky beru utroš,estrofen a ještě prednison.12tt to vydržím ![]()
JilSender, nervy to teda jsou a budou asi celý těhotenství. A ty šílený nevolnosti a zvracení jsou úmorný. Přeji ti, abys to těnotenství snášela líp než já. Ještě týden a mám za sebou 12 týdnů, ty jsou prý nejrizikovější. Já beru estrofem a duphaston, ale mám co dělat, abych ty prášky v sobě aspoň pár hodin udržela.
Holky,všem Vám moc gratuluju a držím palečky.Díky za tohle téma,taky mám předčasnou menopauzu a jsem adeptka na darovaný vajíčka.Letos mi bude 33 a jelikož přítel chce ještě tak rok počkat,než půjdeme na um.opl.,začala jsem chytat nerva jak už jsem stará,jak to nestihnu atd.
A ted kouká,nebo vlastně čtu,že Vám je i 37,dokonce 38,tak jste mě holky pozitivně naladily,že ještě nějaký ten čas mám - DIKY
Přeju krásné těhotenství a zdravá miminka ![]()
marti.74 píše:
JilSender, nervy to teda jsou a budou asi celý těhotenství. A ty šílený nevolnosti a zvracení jsou úmorný. Přeji ti, abys to těnotenství snášela líp než já. Ještě týden a mám za sebou 12 týdnů, ty jsou prý nejrizikovější. Já beru estrofem a duphaston, ale mám co dělat, abych ty prášky v sobě aspoň pár hodin udržela.
Marti,tak to je super,že už končíš,12 týden.No já čekám na HCG,ale ještě dvě hodiny…se snad nedočkám
.Snad zvracet nebudu,když jo tak to přežiju,za to štěstí pak,to stojí
.Držím ti moooc palečky ![]()
VERŮNEK píše:
Holky,všem Vám moc gratuluju a držím palečky.Díky za tohle téma,taky mám předčasnou menopauzu a jsem adeptka na darovaný vajíčka.Letos mi bude 33 a jelikož přítel chce ještě tak rok počkat,než půjdeme na um.opl.,začala jsem chytat nerva jak už jsem stará,jak to nestihnu atd.A ted kouká,nebo vlastně čtu,že Vám je i 37,dokonce 38,tak jste mě holky pozitivně naladily,že ještě nějaký ten čas mám - DIKY
Přeju krásné těhotenství a zdravá miminka
Veru,určitě bych nečekala!!!!Já bych měla mímo dřív,ale roky utíkaly a mooooc.Ono to nebude tak jednoduché
.Za rok,to může být dražší,nebo se něco změní…přemýšlej o tom.
Ahojky,tak ty nervy ohledněvysledku krve znam.Přesně vím Jiil,jak ti je,je to na palici.Dvě hodiny mi připadaly jako dva dny!!!!!Jinak ohledně mimiča,ve 33 letech bach taky nečekala.Mě je taky 33 a už se bojim,že je taky pozdě.Kdyby jsme ted nesbírali každou korunku,tak už jsme tam byly.Ale na druhou stranu,me dr.říka,že jsem ještě pořad mlada,tedy relativně k uspěšnosti.Ale zrčitě je to káždého rozhodnutí,a pokud si chce dát ještě nejaky čas,je to jen na něm.Jill,myslím na tebe!!!!!
No tak to je super!!!!!Obrovska gratulace
Závidím a moc,ale taky samozdřejmě moc přeju!!!!!
Anonymní píše:
Jil veliká gratulace!!! Mám radost:-)) a držím pěsti dál.
Díky moc,jsi zlatá
.Snad tu dlouhou cestu zvládnu
chrpa píše:
No tak to je super!!!!!Obrovska gratulace![]()
![]()
![]()
Závidím a moc,ale taky samozdřejmě moc přeju!!!!!
Chrpičko díky,taky jsem vždy záviděla…brzo se dočkáš ![]()
ahoj holky,zaujala mě vaše diskuze,samozřejmě že gratuluju k vysledkum pozitivnim,,,ja taky měla darovana vajička,čekala jsme na ne pul roku,a pote co jsem přivedla darkyni,tak sem se dočkala,my mame problem,že jsme oba dva přenašeči cysticke fybrozy
prvni ivf,jsme meli my dva,a pak se na t opřišlo ,že jsme přenašeči,takže v březnu et dvou embroušku,,pak byl nalez gestačního váčku,ale tím to skončilo,tka se odkvacelo a udelana ma 3 laparskopie,a ted sem 5 den po vložení 3 embroušku KET sme meli zamrazeny,tak čekam a trnu na př,tyden,,takže všem hodně štestí přeji
ahoj verko,tak držím moc palečky a doufam,že bude zase nejaky další uspěch!!
Ty první IVF jsi měla taky darovana vajíčka,nebo je to druhy pokus s darovanymi?