IVF v 25letech :-/

Napsat příspěvek
Velikost písma:
182
7.2.14 08:48

Jako reakce, že nemáme kam spěchat, že jsme mladí ať se snažíme… Dámy, já nevím jestli jste to nepřeskočili, ale psala jsem, že to prostě na přirozené početí není a kdyby jsme se jen snažili, tak se snažíme tak do padesáti než odpadnem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.2.14 08:48

@Damee klid.. já si v porodnici taky připadala strašně mladá - všem ženským bylo min 30, já 22 :mrgreen: :lol: dneska hold lidi na děti myslí později a pak teprve zjišťují, že ono to asi nepůjde a na poslední chvíli se snaží :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
7.2.14 08:50

@Damee to já si právě myslím, že pokud to opravdu nejde tak není na co čekat, prostě už jste se rozhodli a je to hlavně a zcela na vás ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
7.2.14 08:50

@Kikuška90

Přesně!! :D Pecka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
7.2.14 08:51
@martina.se píše:
@Damee klid.. já si v porodnici taky připadala strašně mladá - všem ženským bylo min 30, já 22 :mrgreen: :lol: dneska hold lidi na děti myslí později a pak teprve zjišťují, že ono to asi nepůjde a na poslední chvíli se snaží :think:

Njn, to je prostě doba, když nejsi 30ti letá prvorodička, tak se na Tebe blbě dívají :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
7.2.14 08:53
@Damee píše:
Jako reakce, že nemáme kam spěchat, že jsme mladí ať se snažíme… Dámy, já nevím jestli jste to nepřeskočili, ale psala jsem, že to prostě na přirozené početí není a kdyby jsme se jen snažili, tak se snažíme tak do padesáti než odpadnem :D

Jako zaplať pánbůh, že šel „pro klid při dalším snažení“ na ten spermiogram…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
7.2.14 08:54

IVF jsem šla ve ti letech, rodila jsme ve :-) Pokud chcete miminko - nečekejte :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
7.2.14 08:54
@Damee píše:
Jako zaplať pánbůh, že šel „pro klid při dalším snažení“ na ten spermiogram…

A ty jsi v pořádku??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.2.14 08:55
@Damee píše:
Njn, to je prostě doba, když nejsi 30ti letá prvorodička, tak se na Tebe blbě dívají :D
:mrgreen: tak nějak.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
7.2.14 08:55

@Kate888 Njn, ale prostě ten náš spermiogram není o zdravé výživě :)) A co by Tě zajímalo? Máme za sebou akorát první konzultaci a dva spermiogramy… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
7.2.14 08:56

Poprvé jsme IVF rozjeli v 25letech a první dceru jsem rodila ve 30.Druhá dcera se mnám narodila ve 34letech. Hlavně si nemysli že když půjdete do IVF, že otěhotníš hned po první návštěvě u dr.Je to běh na dlouhou trať.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68965
7.2.14 08:56

V CARu jsme se poprve ocitli v mych 26, u nas teda nic zavazneho nenasli, takze prvni IVF ve 28, no, rodila jsem par mesicu pred 32. Letos je mi o dva roky vic a za tech 9 let, co se nechranime, jsem prirozene // na testu nevidela ani jednou. Zpocatku jsem byvala v CARu mladice, ted uz je to jenom horsi a horsi, ale diky tomu, ze jsme to zacali resit vcas, me aspon netrapilo, ze se mi cas povazlive krati. Pokud je takovy spermiogram opakovane a vy si jste jisti, ze dite opravdu chcete (v 25 neni brzy), muzete si spis gratulovat, ze se problem odhalil takhle vcas, on je to nekdy opravdu beh na dlouhou trat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.14 08:57

@Damee my se snazili 2roky, nic zjistil se špatný spermiogram a sli jsme do caru, kde jsme měli naplánováno nejdříve iui a pak ivf, když se nepovede…no a naštěstí se iui hned povedlo, jinak by me to taky čekalo, me je 25 a manželovi 27…dnes je to úplné normalni bohužel, a fakt se neboj do toho jít, čím jsi mladší, tím mas vetší šance, ze se zadari, tak vzhůru do toho a držím palce
PS:jinak manžel díky spatnymu spermiu přestal pit, kouřit a mel vitamin e, já prez rok GS mamavit a listovny a nic…a to mel spermií lehce podprumer, zkuste iui a uvidíte..čím dřív začnes tím lip.
Hodné stesti :kytka:

• Citovat
  • Upravit
182
7.2.14 08:58

@Kikuška90 Podle gynekoložky jo, oba vejcovody atd v pořádku a děložní sliznice pěkně navysoko, jak to mají embryjka ráda :D Uvidíme, že z těch včerejších krevních testů něco nevypadne :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.14 08:59

No ja bych taky na nic necekala… Ne htela bych mit dite az ve 30ti, kdy je pravdepodobnost vsech nemoci u deti o dost vyssi nez ve 20ti treba… :) a hlavne kdyz vam to nejde, a ani jit nemuze, tak urcite neni na co cekat… Moje teta se snazila asi 5 let a nic.. Pak sli na umely a za rok byli kluci na svete ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.