IVF v roce 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
4235
29.4.15 19:47
@kytka077 píše:
Moni ja platila teda 17, brali mi tri folikuly bez anestezie, byly z toho dve vajicka a dalo se to vydrzet. Jako zadna hitparada, ale slo to. Pak jsem mela isci a prodlouzenou kultivaci. Me to delali v Podoli…

jo podolí je státní. Je levnější jako Apolinář…
no myslím, že lae těch našich 20 nebude konečná částka :)

jinak do Podolí jsem chodila a nikdy víc :mrgreen:

Ale, že to máš bez anestezie. Jsi dobrá…ani náhodou

• načítám...
4235
29.4.15 19:49

Tak jsme holky dneska oslavili s manželem ty jeho narozky. No co Vám můžu říct. Místo pozitivního těhu testu dostane sluchátka :zed:

• načítám...
4120
29.4.15 20:31

@slunce.v.duši Super, Krason je navic sikula! :potlesk:

• načítám...
4120
29.4.15 20:34

@Tinkka Gratuluji ke kontrole! :kytka: Jak se mala bude jmenovat? Mne to nejak vypadlo. My mame zitra ten velky utz, tak jsem moc zvedava, jak rosteme.

• načítám...
4120
29.4.15 20:37

@1985bara @slunce.v.duši @Tinkka Dik, holky, za info, jsem si podle vas napsala seznam do lekarny. Zrovna dnes jsem si to chtela hledat. :D Jinak zitra jedem objednat kocar.

• načítám...
6639
29.4.15 20:44

Asi je zas něco na měsíci, ten náš pacholek zas nechce spát :zed:

• načítám...
7048
29.4.15 20:53

@Jindřiš Tak to máš fajn že máš cetrotide já měla bobky aby mi nepopraskali folíky :mrgreen: :mrgreen:
@slunce.v.duši koukám že máš pěkného drakouše :lol: :lol:

• načítám...
10683
29.4.15 21:05

@hačilka jsem zvedava kolik jich budu pichat, doma mam jednu a je to bez par korun tisicovka, jsem zvedava na kolik se minimalka vysplha.

• načítám...
247
29.4.15 21:26

@Tinkka Ahoj díky za optání. Na KO teďka chodíme každé pondělí. Odhad váhy bohužel nevím. Chodím jen na monitory a utz už nám nedělají…Jinak jsem otevřená na špičku prstu a malá je hlavičkou tam kde má. Už se nám to pěkně krátí, viď ;)

• načítám...
22446
29.4.15 22:09
@marketa.pipa píše:
@Ecil tak já se snažím dávat alespoň ty dvě hodiny aby tam byl nějaký rozestup, ale někdy mi připadá že by jedl i dřív. Všude říkají že při UM se musí alespoň 3 hodiny dávat rozestup, že to pak netráví, no nevim :nevim:

Bára tráví úplně v pohodě, nezvrací, kadí sama bez problémů. Je na Nutrilonu Profutura, předtím jsem měla Hipp a ten jí neseděl.

• načítám...
843
29.4.15 22:14

@marketa.pipa To jsme na tom stejně. Nakrmila jsem ho ve 19,15 a do půl desátý čumákoval. Pak tedy dostal znova a už konečně spí. :)

• načítám...
22446
29.4.15 22:14
@1985bara píše:
@slunce.v.duši jsme na tom stejne s tim chovanim, jozin je takova samostatna jednotka, jen trosku pochovat a pak se krouti jak zizala :-), chudaci znamy na navstevach atd - ty radi chovaji :-D, ale jozin si s nima nejvice pokeca kdyz lezi na podlozce :-D

U nás je to to samé, kroutí se jak had a chce položit :lol:

• načítám...
22446
29.4.15 22:18
@lastova píše:
@slunce.v.duši Díky za rady. My právě bydlíme na vesnici. Já mám zatím koupený bepanthen, uchošťoury a odsávačku nudlí. Asi koupím jen ten líh a ty čtverečky z buničiny. Zbytek až podle potřeby..

Já mám na zadek Bepanthen a jinak konsmetiku od Biodermy (tekuté mýdlo, hydratační krém na tělo a na obličej dávám krém - prevence atopického ekzému. Nemá nikde nic, není opruzená, osypaná, neloupe se… Měla jsem na tuhle kosmetiku dobré reference a musím jen potvrdit.

• načítám...
22446
29.4.15 22:21
@Tinkka píše:
Holky, dnes na kontrole vse ok, odhad 3000g a mala stale KP. Na konzultaci v porodnici me rekl Dr.,ze planujou cs od ukonceneho 39tt(myslela jsem, ze od 38tt). Takze tam jdu 13.5.a tam se to teprve naplanuje. Tak hlavne vydrzet do te doby 2v1,ze! Ale jsem zatim uzavrena, nezkracena tak snad to dame!

Paráda, že je malá v pořádku. Jinak ano, plánuje se od ukončeného 39.týdne, já ho měla 39+5.

• načítám...
22446
29.4.15 22:23
@kytka077 píše:
Holky mate uz nektera dudlik? Ja ho dneska zkusila na chvilku male dat. Ona sala pres 20minut a pak uz nepila a jen zuzlala a kdyz nemela bradavku, malem si poslednich oar dni snedla obe ruce… Neni to moc brzo?

Já měla dudlík už v porodnici :nevim:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí