Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Martina225 píše:
Já věřím, že to bude v pohodě a za chvíli se na nás bude malá Natálka chechtat z fotek
@Tinkka Děkuju, něco mám a něco se koupit chystám. Ty čtverečky na ten pupík, to budou nějaké gázové, něco jako obinadlové ne? Doufám, že stačí říct, že chci čtverečky k tomu lihu. Mám tu spoustu kosmetiky, ale nebude problém, aby to spotřebovala maminka. ![]()
Jak se dneska cítíš? A co to spaní? U mě docela dobrý. Budím se několikrát za noc na záchod a ráno tak po čtvrtý straším. Už to beru jako úspěch ![]()
@monika m Mohla bych se zeptat jen ze zvědavosti na to pohlaví embryek? Já jsem myslela, že to nesmí říkat - faktem je, že mě ani nenapadlo se ptát…
…
@Martina225 Ja rekla ctverecky k tomu lihu na cisteni pupiku a dala me toto, nemelo by to poustet chloupky, tak uvidime. Zajimave je, ze ted spim nejlepe za cele tehu a citim se fakt dobre. Jako jo, bricho tizi a pronese se, ale neni to nic hrozneho, jinak me nic neboli, akorat ty kopance od male, ty jsou vyzivne
A co Ty? Brisko netvrdne? Ja bych byla tehotna klidne jeste pul roku
![]()
@Kati002 sama by to asi dr taky neřekla, musela jsrm se zeptat ![]()
Meli jsme 1 kluka a 5 holek(ted uz tedy 4)
Taky jsi mela vyšetření? Jak jste dopadli?
Příspěvek upraven 30.04.15 v 08:44
@Tinkka
to já teď taky, ale myslám, že v létě až budou 30° vedra a břicha budou ještě větší, tak budeme mluvit jinak… ![]()
@monika m Nene nás už žádné vyšetření nečeká..jak jsem psala, bylo to jen ze zvědavosti. My jsme měli velké štěstí, před rokem 1. IVF, z 6 embryí se vyvíjelo jen jedno a máme 4,5 měsíční holčičku… ![]()
Ahoooooooooooj holky
bobánci mají 4buňky
transfer bude zítra
PK se v gennetu platí fakt až 4-6den
tak dnesky vygruntuju večer lechce popařím a zítra hurá do gennetu
![]()
@hačilka super zprávy
hezky se na zítra vyspi a potom si udělej pár dni pohodu, nesi se nemusí ležet (podle nás tady), ale zase nijak extrémní zátěži bych se nevystavovala
@Ecil píše:
Krasoň hezky rosteta chvíli odžene Barču, ta měla včera 4800 g.
za poslední dva týdny nabral přes půl kila. včera do sebe zase natlačil za den skoro 900ml, nevim kam to dává. takže vás určo brzo doženem. musim říct, že probaští a prokadí měsíčně majlant ![]()
Holky dík
jsem se vystresla
cukala mi bradavka jak jsem ji zmáčkla tak vyteklo trošičku tekutiny
co jsem dobrala dostimex tak byl klid mám hrůzu že mi vylétl prolaktin, přemýšlím že si ještě zobnu dostimex
co myslíte mám
mám hrůzu že se zase vše pos.re
dostimex se po ET nesmí brát
![]()
@hačilka budu na tebe moc myslet, hlavně, aby ti to vyšlo
Neboj nic se nepos.re…Ty jsi měla minimálku? že? prám se páč o ni taky přemýšlím. Jsem mladá ve starém těle
a moje vajucha jsou nic moc..jak řekl dr. proboha vždyť těm vašim vajíčkům je 40 let, co by jste chtěla ![]()
Ještě dumu nad darovanýma vajuchama, bohužel dumu jen já. Manžel nechce ani slyšet…ale nebudu se rozepisovat.
Chtěla jsem ti popřát opravdu hodně štěstí tfuj, tfuj, tfuj
@monika m aha, tak to mě nenapadlo, tyhle možnosti. A tohle vyšetření trvá jen pár dni že? protože vím, nevím které jestli pgs pgd se pak vkládájí embrya až další cyklus, ale tobě ho daly hned. Tak proč se doktoři teda před et nepodívají na sliznici? Mě se nikdo nedíval, jak vypadá moje sliznice.
já jsem revirní pojistovna, ta to neproplácí, doktor říkal, že mám do konce 6. měsíce přejít na jinou pojistovnu, a nejdříve v lednu by jme mohly do toho jít. Tak uvidím.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď