IVF v roce 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
4235
30.4.15 22:10

Holky ja jsem poslední dny vecer tsk strašne unavená, to je fakt mazec. Se chci videt az budu chodit zase do prace :zed:

• načítám...
7151
30.4.15 22:12

@MartiJára Gratuluji ke kontrole :kytka: Holky drzi vahovy soulad :mrgreen: Ja se citim vyborne, kupodivu..dobre spim, hodne jim a porad bych neco delala :mrgreen: :P Termin cs se dozvim az 13.5. A ve stredu jdu na monitor :mavam:

• načítám...
4120
30.4.15 22:29

@Tinkka @MartiJára @Smajlinka123 Dekuju, holky, zkusim zitra ty cviky pochopit a vyzkouset. :hug: Hlavne ten od Marti moc nechapu. :mrgreen: Mne dost vydesilo, jak me upozornoval Dr. na pripadnej rychlej transport do nemocnice. Snad to nebude treba, bud se Tobik soupne, nebo vyjde planovana sekce. @Ecil Uzijte si dovcu! Barca bude mala velka cestovatelka. :palec:

• načítám...
4120
30.4.15 22:32

@Smajlinka123 Gratuluju ke kontrole. :kytka: To je zvlastni. Ale TP mame momentalne dke utz stejny. Tak jsem zvedava, jak to bude doopravdy. :pankac: Ti prcci jsou pankaci uz v brise.

• načítám...
4120
30.4.15 22:36

@Tinkka Ja mam dojem, ze Tobiasek je takhle snad celou dobu. :think: No chlap proste. :lol:

• načítám...
1018
30.4.15 22:49

@ta Mišel Díky, taky gratulace, hlavně, že jsou mlaďoši zdraví, žejo. :pankac: Oni si ten termín nějak určí. :mrgreen:

• načítám...
7151
30.4.15 23:06

@Smajlinka123 Gratuluji k malemu obrikovi :kytka: To je sila o 3tydny napred, ale tak jsou to odhady, navic muze pak zpomalit a tim se to vyrovna..ja mam malou dle Dr. celou dobu o tyden napred, ale kdovi jak to je doopravdy. Ja bych chtela 4kg miminko, tak uvidime jestli to klapne :mrgreen: :mavam:

• načítám...
1.5.15 07:55

@Smajlinka123 tak pokud to dr. neřeší, tak snad je to v pořádku. Ono stačí, aby posunul o pár mm UTZ a hned to udělá nějaký ten den navíc a ve finále když poměří všechny části těla, tak je to i týden, dva. Jak píše Tinkaa je to jen odhad ;) ale chápu tě, já se taky začínám děsit, kolik bude vážit ten můj valibuk, když už teď má 1kg :D
@ta Mišel neboj, Tobik se umoudří a všechno půjde jak po másle ;)

• načítám...
4120
1.5.15 08:04

@verunka slunicko :hug: Vcera jsem se mu snazila promlouvat do duse a mel nezvykle aktivni noc, tak treba se pochlapi. ;)

• načítám...
1.5.15 08:17

@ta Mišel :mrgreen: já mu taky pořád domlouvám, já totiž nechci císaře :( Já se ho hrozně bojím :oops:

• načítám...
1.5.15 09:02

@marketa.pipa pipuško a zkusila si ten granulovaný čaj sunárek? holky ho tu mají, tak sem ho taky koupila a mladej mi dneska vyžahnul na ex hned 50ml a ještě se dorazil 110ml mlíka. on je chuťově lepší než sáčkový, je něčim přislaďený. akorát ho musíme mít vlažný, studený mi ho včera pít nechtěl.

• načítám...
7151
1.5.15 09:37

Holky, uspech, konecne mame detskou doktorku(na konci 37tt uz bylo vazne na case, ze jo) Dost lekaru uz nenabiralo a ty co ano, tak nemeli dobre reference. Dr.je mila, klidna, vypada rozume. Jen tema c.1 bylo, zda neodmitame ockovani! Ze odmitace nebere, ze delaji problemy atd. Tak ja jsem jen pro to povinne a tot vse. Debatu jsem radeji nerozvijela! :P

• načítám...
10554
1.5.15 10:03
@Tinkka píše:
Holky, uspech, konecne mame detskou doktorku(na konci 37tt uz bylo vazne na case, ze jo) Dost lekaru uz nenabiralo a ty co ano, tak nemeli dobre reference. Dr.je mila, klidna, vypada rozume. Jen tema c.1 bylo, zda neodmitame ockovani! Ze odmitace nebere, ze delaji problemy atd. Tak ja jsem jen pro to povinne a tot vse. Debatu jsem radeji nerozvijela! :P

taky jsem jen pro povinne :-), ale muj dr s tim problem nema…ale jinak je to otres s doktorama,,,ja jsem nastesti u dr ktery mel jeste me jako dite :-)

• načítám...
10554
1.5.15 10:04
@slunce.v.duši píše:
@marketa.pipa pipuško a zkusila si ten granulovaný čaj sunárek? holky ho tu mají, tak sem ho taky koupila a mladej mi dneska vyžahnul na ex hned 50ml a ještě se dorazil 110ml mlíka. on je chuťově lepší než sáčkový, je něčim přislaďený. akorát ho musíme mít vlažný, studený mi ho včera pít nechtěl.

jj granulovany jsou sladoucky, tak proto jim jedou,, my mame jeste extra s laktozou takze ten mu jede taky, jinak ostatni plive

• načítám...
4574
1.5.15 10:26
@Ecil píše:
Gratuluji k úsěčným kontrolám, prcci hezky rostou :kytka: Nestíhám reagovat na všechny, doteď jsem balila a jsem ok. Ráno vstáváme brzo, už se té cesty děsím. Ale současně se hrozně těším. :dance:

Krásnou dovolenou a těším se na nové fotky. Včera jsem nakoukla a malá krásně roste :palec:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+