IVF v roce 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1191
2.5.15 09:54

@Tinkka Ja ji neco z te strikacky dam, ale nikdy to do ni nenacpu vsechno, takze ji to musi vnutit sestricky. Je to asi o cviku, tak doufam, ze nam to pujde. Mlika mam dost, tak bych urcite chtela kojit. Malinka je, vsak je o 6 tydnu driv, tak mame co dohanet. Pousti od 2200, kdyz to mimco dobre prospiva, tak snad to bude i n

• načítám...
6639
2.5.15 09:58

@Lasislava1 já mám pohanka kokos a zatím dobré

• načítám...
6639
2.5.15 09:58

Ještě mě napadlo mám prcka budit přes den na jídlo? a když má hlavičku stále na jedné straně mám se snažit aby jí dával i na druhou stranu nebo je ještě brzy?

• načítám...
7151
2.5.15 10:15

Ad matrace-ja mam kokos molitan kokos a nevim, zda neporidim nej. tuhou jen molitan. Kdyz jsem sundala ten potah, tak ty vrstvy jsou tam volne na sobe tj.ze jde ten plat kokosu vyndat treba. Mate to taky tak? Prijde me to divne. No a o pohance jsem cetla nejakou diskusi, ze tam byli nejaci brouci, tak na zaklade teto diskuse jsem ji nekupovala. Ale mohla to byt jen nejaka docasna vada, nevim :cert:

• načítám...
4235
2.5.15 10:46
@adrusenkaaa píše:
Holky jak dopadla michelle777???

Taky jsem ji tu uz pred par dny schánela

@hačilka píše:
Holky už jsem 3v1 embrouškové byli krásní jeden už měl 10buněk 1k a druhý 8buněk 1 mesela jsem podepsat reverz protože jsem po těch 2císařích a oba vypadali pěkně ale co to bych se divila kdyby se chytli oba :lol: :lol: píchli mi prgnil a ještě píchám 4a8 prý to pomůže implantaci :lol: :lol:

Drzim ti moc palce.kveten je lásky cas tak to jistě dopadne

@adrusenkaaa píše:
@monika m Já ještě uvidím s tou pojistovnou, 205 je průmyslová pojistovna. Včera byla u mě mamka, a říkala, že nám na další ivf přispěje, je to od rodičů moc pěkné. Tak jsem tedka v pasti, zda jít ještě tento rok, a navíc mám 5000 tisíc slevu v Car, která je platná půl roku. Tak se musíme rozmyslet, zda to podstopit, ještě tento rok. Je to těžké rozhodování. A jak se jinak cítíš? Já nevím proč, ale dneska do mě jde zase deprese. Včera jak tu za mnou byla kamaradka a mamka, tak mi bylo fajn. Ale asi to je tím, že dneska půjdu do práce. :poblion: Pořád se jakoby nemůžu smířit s tím, že to nevyšlo, prostě touha po dítěti je hrozně silná. Víšjak já přemyšlím? Prostě už at je spren, a uvidí se, zda jdeme do ivf, prostě bych nejraději přeskočila 3-4 měsíce. To je uvažování, já prostě tedka nežiju já přežívám. :?

Uvidis no. Max jeste pul roku se rozmyslet. Mezi tim navic stihnes i 2-3 iui, kdyz budes chtít :) treba pak uz nebude ani co resit :)
Ale pojišťovnu, kdyz změníš tak tim nic nezažis ne?;)
Smutek se bude střídat. Mam to taky. Chce to cas

Ja mela naopak vcera super den. Manza se mi rozhodl zlepšit náladu. Tsk jsme objíždění chaty. Jedna byla fakt krásná tsk míč doufam. Ale myslim, ze z toho zas Vycouva jsk ho znám.

Jinsk pes si uz počtvrté v životě hnul krkem. Je to hruza ho sledovat jak ho to boli a nemuze se hnout. Ani jist nechtěl. Dnes uz nastesti lepsi, ale začínám se bát, ze uz to ma ponekolikate. Aby nemusel na operaci. Nemáte s tim zkušenost? Je to york, 7 let

• načítám...
6770
2.5.15 10:51

@monika m Ahoj, ne s yorkem, ale u našich jsem měla chrta - greye(oni mají dlouhé krky), a ten měl housera do krku tak 4× do roka, většinou musel dostat prášek, aby mu to povolilo, a jako prevenci pak hlavně v chladném období nosil nákčník - takovou pletenou rourku. Nemohl ani vylézt na gauč, když měl hlavu dolů, ale prášek zabral. O operaci jsem neuvažovali…blokovalo se mu to na přechodu krku a zad, mezi lopatkma a výš.

• načítám...
10554
2.5.15 11:03

@marketa.pipa nikdy jsem tabulkove nedodrzovala. Vzdy dostane pokud ma hlad boleni briska nemel nikdy o to horsi jak se rika. Proste mu dej to co si preje.ty jsi mama a dej na sve pocity.ted yo spolu mate proste jako pokus omyl nuuu

• načítám...
10554
2.5.15 11:07
@marketa.pipa píše:
Ještě mě napadlo mám prcka budit přes den na jídlo? a když má hlavičku stále na jedné straně mám se snažit aby jí dával i na druhou stranu nebo je ještě brzy?

Pokud prospiva tak na jidlo nebud.taky jsem to nedelala a urcite se snaz polohovat uz ted.ja to delala od porodky.po kazdem jidle na jinnou stranu.musi si zvyknout jinak vas cekaji horsi chvile nez polohovani a to cviceni vojtovky a to by bylo vice place

• načítám...
7151
2.5.15 11:10
@1985bara píše:
@marketa.pipa nikdy jsem tabulkove nedodrzovala. Vzdy dostane pokud ma hlad boleni briska nemel nikdy o to horsi jak se rika. Proste mu dej to co si preje.ty jsi mama a dej na sve pocity.ted yo spolu mate proste jako pokus omyl nuuu

Naprosty souhlas! Na tabulky se vyprdni, ma hlad tak mu dej najist, prece ho nenechas brecet hlady, ne :mrgreen: Kazde dite je jine, takze to nejde tabulkovat a pausalizovat. Dite bude spokojene a Ty taky, drzim palce!

• načítám...
10554
2.5.15 11:11

@Lasislava1 ja mam jen obyc molitanovou a muzu rict ze je ok, za ty skoro tri mesice neni ani prolezena, proste nic :lol:

• načítám...
7151
2.5.15 11:13

@1985bara Polohujes ho na bok s valeckama nebo jak? Atj.kv.te hlavicce?

• načítám...
843
2.5.15 11:14

@marketa.pipa Hele ten můj pacholek má taky pořád hlad a to kojím. Snažím se držet aspo%n 2,5 h ale někdy to nejde, když řve hlady tak prostě nevydržím a dám mu dříve. Netloustne to ne, ale přijde mi, že se hodně vytáhl do délky.

• načítám...
10554
2.5.15 11:22
@Tinkka píše:
@1985bara Polohujes ho na bok s valeckama nebo jak? Atj.kv.te hlavicce?

Bez valecku.za zada mu dam deku aby se neprekulil.ale on to rychle pochopil. Jinak je to kvuli zplosteni hlagicky a taky aby nemel zkracene vazy potom. To se pak chodi na rehabilitace

• načítám...
6639
2.5.15 12:31

@1985bara Ok tak nebudu budit, jen mě napadlo že když v noci ponocuje, že mu dám přes den trochu režim at se zabaví a v noci spí :D Jinak na ty strany budu dávat :palec:

• načítám...
6639
2.5.15 12:33

@Tinkka tak podle tabulek ani nejedeme :lol: jen mě občas zaskočí že si klidně řekne o jídlo po hodině a to měl třeba předtím velkou porci, jen mu třeba nechci tím nějak ublížit, on rád ublinkává.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+