IVF v roce 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
633
2.5.15 21:45
@Luciasek-86 píše:
Ahoj holky, chci se vas zeptat na vas nazor. Zatim plne nekojime, Klarka na to jeste nema dost sil. Takze odstrikavam mlicko a dokrmujeme. Doktori nad nuti dokrmovat strikackou, pry lahvicky muzou znicit spravny saci reflex. Co si o tom myslite? Tou strikackou je to hrozny, bojim se, abych ji neudavila a ani ji se to nelibi. Navic toho do ni nedostanu potrebne mnozstvi, vzdycky musi pomoct sestricky. Takze doma stejne nejspis najedeme na flasku :nevim:

ahojky, my jsme taky dokrmovaly ze začátku stříkačkou a bylo to bez problémů..ale dá se i přes takovou „hadičku připevněnou na stříkačce“ která se dává k bradavce a malá jak saje z prsa, tahá si to z té hadičky sama :)Ale jak říkám, ze stříkačky bez problémů..kolikrát si to malá ze stříkačky taky vytáhla sama, skoro jsem nemusela tlačit na stříkačku :)

• načítám...
633
2.5.15 21:50
@marketa.pipa píše:
Ještě mě napadlo mám prcka budit přes den na jídlo? a když má hlavičku stále na jedné straně mám se snažit aby jí dával i na druhou stranu nebo je ještě brzy?

nám řekli přes den na jídlo budit nejdýl po 4 hodinách, přes noc nemusíme budit. Co se týká hlavičky…střídej strany, jinak ji bude mít šišatou…já jsem dávala ručník tak, aby ju neotočila :)

• načítám...
633
2.5.15 21:57

Ahoj holky a já mám taky dotaz…jak uspáváte děti večer?? Mně malá sama v postýlce neusne, dycky ju musím chovat, než skoro spinká. V noci v pohodě, to usne sama, ale večer to první usínání neee…

• načítám...
5108
2.5.15 23:04

@letnička77 já ji položím na bok, mezi ruce ji strčím žužlu a přes oči dàm šudlenu (kapesník) a ona spí, dělám to i přes den, ona už ví že jde spàt jen ji dám šudlenu, měla sem tak naučenou i Terku, někdy si to porovnà sama

• načítám...
1191
3.5.15 07:16

@letnička77 Ahojky :-) mne to prave po te hadicce zvracela. Ale dneska uz jsem do ni konecne dostala celou davku sama, tak to nakonec nejak pujde. Jinak uz mame 2120, tak uz se to snad blizi k odjezdu domu :-)

• načítám...
1191
3.5.15 07:16

@letnička77 A ted kojis normalne?

• načítám...
694
3.5.15 09:06

@letnička77 strcim do postylky, dam a plinku. zapnu medvidka usinacka a dam na bok.Jako malinka byla do 5 min
tuha.Ted uz to je malej kraken.Tak ze dame lahev z kasi a pak jeste tak 10 minut cestuje po postylce a vzteka se.Ale chovat jsem nikdy nemusela.

• načítám...
694
3.5.15 09:09

@marketa.pipa pres den budit jak bylo uz napsano po 4 hodinach, ja bych budila malinky miminko mozna i po trech. a v noci pokud dobre pribyva, tak nemusis.Ale pokud ne, tak se ma taky budit.

• načítám...
633
3.5.15 10:39

@Luciasek-86 juju, kojím normálně :)

• načítám...
633
3.5.15 10:40

@alexa37 no přes den právě usne s plenkou látkovou..hraje si s ní a usne..takže dneska večer bude první zkouška :)

• načítám...
633
3.5.15 10:43

@barusssska vyzkoušíme..naučit se to musí :)

• načítám...
6639
3.5.15 11:00

@letnička77 tak když se podaří že mi přes den usne tak se většinou vzbudí do těch 4 hodin tak budit nemusím

• načítám...
6639
3.5.15 11:01

@barusssska tak on pěkně nabírá a přes den nebudím a na noc se budí sám po těch 3 hodinách

• načítám...
6639
3.5.15 11:08

Holky dáváte často prcky do těch vibračních lehátek? mě tam vždycky malej usne a je to dobré.

• načítám...
4235
3.5.15 11:19
@Pady2 píše:
@monika m Ahoj, ne s yorkem, ale u našich jsem měla chrta - greye(oni mají dlouhé krky), a ten měl housera do krku tak 4× do roka, většinou musel dostat prášek, aby mu to povolilo, a jako prevenci pak hlavně v chladném období nosil nákčník - takovou pletenou rourku. Nemohl ani vylézt na gauč, když měl hlavu dolů, ale prášek zabral. O operaci jsem neuvažovali…blokovalo se mu to na přechodu krku a zad, mezi lopatkma a výš.

Diky. Ten nas uz je nastesti dnes ok. Myslim, ze mu pomohl klid a teplý obklad. Na sedačku ma uz sam vyskakovat zákaz! Bojím se, aby se mu to nezhorsilo, ikdyz nam nas zákaz stejne ignoruje :cert:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+