Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@tweetee když jsem kojila taky tak měl snad každou hodinu hlad tak dostával, jen v porodnici pořád do nás hustili at jim dáváme až za ty tři hodiny
Ted zas do mě hustí že když dávám UM tak tam musí být prostě 3 hodinová pauza a přes to vlak nejede.
@marketa.pipa V porodnici to do nás hustili taky. No a na kontrole mi pak doktorka řekla, že mu nemám dávat každou hodinu nebo hodinu a pl. Bohatě mu prý stačí tak za 2,5h - 3h. Zkouším to dodržovat, ale někdy to nejde. Mlíka mám dost.Jen má pprostě asi hlad.
@marketa.pipa tak jako zkusit nastavit rezim muzes, cim driv tim lip, ale je to mimco to ti proste usne kdykoliv kdy se mu bude chtit
, ja nastesti tohle resit nemusela, jonas vedel od zacatku kdy je noc a kdy den,,, hlavne v noci kdyz se ti vzbudi bud v pritmi a nemluv na nej, tak to delam ja,,nakrmim, odkrkneme, dame malou pusinku a sup do postylky, funguje to tak uz od porodky
@monika m Díky moni snad už konečně budu mít štěstí
![]()
Holky jak jsem tu načetla otěhulí každá jen se musí vydržet
je to strašně těžké
už máme jen na jednu minimálku
![]()
@marketa.pipa Někdy je to prblém. Hodně se s manželem snažíme na něj mluvit a přilákat jeho pozornost. Někdy se to povede jindy ne. Pak už to prostě nevydržíme a já mu dám najíst. Jak píše Barča, taky kojím v noci vpřítmí, krknout a hned do postýlky. Naštěstíspinká dobře, někdy dá i 5 - 5 h v kuse.
@marketa.pipa ja bych teda to umely dodrzovala, sestrenka ji davala driv nez po 3 hodinach a uplne ji skazila zazivani. a to ze chce jist muze byt boleni, protoze kdyz je boli bricho tak chteji jist, maji pocit hladu. U kojeni je to jedno, tam se muze kdyz si rekne.
@1985bara tak to ti závidím ten můj pacholek neví co je noc
je pravda že dělám chybu že krmím u světla tak se asi tím probudí ![]()
@tweetee tak u nás byl rekord asi 3 hodiny spánku a pak jen bulí a chce jíst
@barusssska já bych ráda dodržovala a jak to mám udělat když je pak nepříčetný a honí si prsty do pusinky a když mu dám prst tak by ho sál až snad do rána, ale dudlík nechce, prostě má hlad ![]()
@monika m To já právě nevím, zda si tím třeba neporohoším, když si ji změním, chci si zavolat a zeptat se. nevím, proč všechny pojistovny nemají stejné
@monika m To já právě nevím, zda si tím třeba neporohoším, když si ji změním, chci si zavolat a zeptat se. nevím, proč všechny pojistovny nemají stejné to proplácení těch zákroků. Všechno si zjistím, a uvidím. Já si říkám nikam nespěchat a neunáhlovat se. Podle mě je blbost, když nevyjde ivf, jít do toho hned. Víšjak máš jenom 4 pokusy, takže by jsi měl žena odpočinout aspon ty tři měsíce. Dneska je mi dobře, už na to tolik nemyslím, doufám, že to už přejde a nebude se to střídat.
Chci si udělat radost a koupit si mobil, tak uvidíme. Ale zjistila jsem, že opravdu v nouzi poznáš přítele, moje mamka a jedna kamaradka co to ví, se ukazaly, opravdu mi pomohly, tím, že mamka se stavuje pořád za mnou povída si se mnou o tom a ještě lepší je, že mi rodiče přispějou nějaké penízky na další cyklus, je to od ních moc pěkné. a kamarádka se pořád zajímá a má pro mě pochopení, jelikož ona si prošla to samé, snažili se několik let o miminko, a ve 35 letech otěhotněla a dneska je super máma.
i můj chlap se ukazal, to jak mě utěšuje, a má sílů to zase projít znova kvůli mě. ![]()
@marketa.pipa U nás byl rekord 6 h, to jsme se s manželem úplně lekli, zda vůbec žije. Naštěstí máme ten monitor dechu.
@marketa.pipa ja taky kojila taky co 2 hodiny, ale s tim UM je to osemetny.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď