Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Alexandraf a ještě se chci zeptat, co to bylo za test? Sem o tom nikdy neslyšela ![]()
@hačilka jeee…koukám, že už zase čekáme, tak držím všechno co mám, už to prostě musí vyjít ![]()
@Tinkka z toho píchnutí do zad, bych strach neměla, opravdu to není nic hrozného.
Zažila jsem sama 2× a viděla jich spoustu. A má to opravdu výhodu v tom, že hned uvidíš miminko a zbytek operace ti stejně bude ukradený.
Navíc je to dobré i kvůli pooperačním bolestem…určitě by jsi to zvládla. Já v celkové narkóze vidím spoustu rizik ![]()
@Leňásek27 Dekuju
S je tohle znám, taky porad docitam a reaguji se zpožděním.
@hačilka a co ty? nějak nestíhám číst, ale pokud vím, tak jsi byla na minimálce, že?
@Leňásek27 Díky kočko s ničím jiným už nepočítám
![]()
@Ecil Ty jsi na dovolený no paráda já už ani nedočítám
hezky si to s Baruškou užijte
![]()
@Leňásek27 Jj,z pichnuti strach fakt nemam, ale z poskozeni michy, infekce, krvaceni atp.to jsou mozna rizika…navic 24h lezet jak prkno taky zadna slava. Po ca muzu vstat o hodne drive. Leky na bolest me muzou dat hned taky..vse ma sve pro a proti. A pokud to nesnasim dobre psychicky, tak to asi taky nebude moc ok pro operaci, abych jim tam celou dobu hystericky rvala atd.
Nazory se opet ruzni, jako u vseho. Manzel, kdyz sel na operaci s nohou, tak mu spinal Dr. vylozene nedoporucil, mami znama sestra,kt.dela na gynde take ne..a ted si vyber, ze ![]()
@Tinkka já byla u CS při vědomí a nelituji, hned uslyšíš jak prcek pláče, je to nepopsatelný zážitek, já měla taky strach, litovala jsem, že sem neřekla, že chci spát jak sem ležela na stole, ale jsekm ráda, že sem byla při vědomí, nic nebolí, to se bát nemusíš a aspoň nebudeš vyspávat narkózu, já sem vždy jak po flámu
@alexa37 Ja vim, ze Ty a Ecil jste to mely v pohode, to je parada
Uvidim, jak se doml. s anesteziologem. Je pravda, ze mam obavy at tak ci onak, no. Jsem takovej straspytlik v tomhletom ![]()
@Tinkka já se taky strašně bála, měla sem prcku staženou strachy s toho jaké to bude, ale dnes kdybych měla jít znova tak bych to jinak nechtěla, když Elišku vytáhli tak jak sem ji slyšela křičet tak se brečela radostí, navíc pouštěli supr písničky a i to mě rozbrečelo, byl to moc pěkný zážitek plný těch nej emocí
@Tinkka Hele já můžu porovnat oba císaře a za mě epidurál jo
je to nádherné když prcka hned vidíš
po celkové jsem byla zmatená pamatovala jsem si že mě probrali před sálem a říkali že je to holka ale než mi ji donesli
abych ji poprvé viděla byla doba
a navíc jsem parádně zvracela
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď