Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@adrusenkaaa Ahoj, to centrum celostní medicíny: http://hnizdo-zdravi.eu/ - nejznámější z nich je ten Hnízdo, po negativním testu jsem se tam registrovala, a le přede mnou je 800 lidí…
a kamarádka mi dala od své cvičitelky Jógy tento kontakt: http://sujok-biljakova.cz/…_Su-Jok.html
@Alexandraf Krásný klučík moc gratuluji
ať ti dlá jen samou radost
![]()
@Tinkka
Ze zacatku jsem mliko nemela, hned me stresovali, ze budeme dokrmovat, ze malej nepribira a tak
byla jsem z toho na prasky
celej den jsem probulela. Mliko se mi zacalo delat asi ve ctvrtek a ted ho mam tolik, ze nevim co s nim ![]()
Takze se kdyztak nenervuj, kdyby jsi hned mliko nemela, po CS je to normalni
![]()
Jizva je jeste citliva, jeste musim davat pozor co a jak delam, ale uz je to parada.To ze zacatku je to hodne bolestivy, ale to zmaknes
nejhorsi jsou ty 2 dny ![]()
Ve stredu me cekaji stehy a kontrola, tak uvidime ![]()
A budes mit celkovou?
@Alexandraf To se tak krasne cte, nadhera!
Velikanska gratulace a moc si to vse uzivejte!
Jak se po cisari citis? Zatim mi taky hrozi, pokud se malej neumoudri, je v pricne poloze. Hodne zdravicka vam vsem. ![]()
@Alexandraf A Ty jsi celkovou mela? A jak dlouho jste byli v nemocnici, tyden?
Holky mě už asi fakt jebne!
minulou středu jsme byly s NM v Gennetu a bavili jsme se, kolik že budeme chtít zavést embryí a jaké bylo moje překvapení, že máme ty poslední dvě zamražená společně!!! Což znamená rozmrazit obě, obě zavést a to je poslední pokus definitivně. Dalších 100 na dárkyni už mít fakt asi nebudeme.
Nikdy jsem si nepřipadala tak zoufale. Zapomněli nám to říct, měli se nás prý zeptat jak to chceme. Další věc je, že na tom jsme prostě s NM nebyly domluvené.
Dá se nějak bránit??? Že by mi aspon něco vynahradili, finančně. Nechali jsme tam 100 tisíc, hysteroskopii zvrzali, moje ivf, ted tohle… ![]()
@ta Mišel
Ted uz je mi fajn. Jen jsem takova jakoby prejeta z ty narkozy.
A nejhorsi jsou ty hormony, zlaty tehotenstvi
![]()
Jj mela jsem celkovou, kvuli tomu, jaky to byl fofr, aby malyho vyndali ![]()
@monika m píše:
@karolka.1 2 měsíce utečou ani nebudeš vědět jakjá se toho úplně děsím, jak ty dva měsíce, co jsem doma utekly. Mám pocit, že jsem vůbec nic nestihla
hele nevím, jak to chodí s darovanými vajičky, ale není nějaká šance mít další pokus, ikdyž má už 4 ivfka? Přeci jen normálně, pokud bys měla vlastní vajička, tak ženy využívají třeba nativ nebo minimálku. Prostě nějaká možnost je, ale s darcem tedy fakt nevím…
hlavní je, že jste to nezvdali…každej takovou sílu nemá…No pauzu si asi dáme, ale ne že bych chtěla. Jen prostě už nemůžu být v téhle práci a musím si najít něco jiného. No a asi by bylo blbý hned po zkušebce nebo dokonce ve zkušebce chodit na Kety. Kdo ví, jak dlouho taky můžuž novou práce hledat. Klidne i půl roku, ne-li rok. Tentokrát chci opravdu vybírat.
Ikdyž včera jsme se o tom doma bavili, a já jsem manželovi říkala, jestli nám to za to stojí furt na někoho brát ohledy, jestli se na to nevykašlem a nepůjdem do ketka i ve zkušebce. Jen bych si asi nevzala žádné volno a řekla, že jdu na nějakou preventivku nebo tak…
No a pokud bych novou práci nemohla dlouho najít, tak bych to možná obdobně udělala v té stavající. PRostě bych šefce už nic neřekla, pak bych ji prostě postavila před hotovou věc, kdyby to náhodou vyšlo. Ona mě stresuje po celou dobu, tak co bych se s ní mazlila…
Nu a nějaké 3. IVF je hooooodně v nedohlednu. Asi na něj už dokonce nikdy nepujdeme, když už manžel nechce. NAvíc za ty prachy, co jsme už do toho dali, bychom si koupili auto
Já už na nějaké IVFka popravdě tedy taky nemám ani pomyšlení. Aktuálně jsem tolik vyčerpaná, že se mi na to vůbec nechce myslet…
@Alexandraf píše:
@ta Mišel
Ted uz je mi fajn. Jen jsem takova jakoby prejeta z ty narkozy.
A nejhorsi jsou ty hormony, zlaty tehotenstvi![]()
Jj mela jsem celkovou, kvuli tomu, jaky to byl fofr, aby malyho vyndali
koukám další mimák na světě
gratuluji
![]()
@Ecil dodatečně přejeme krásnou a pohodovou dovolenku
Omlouvám se, ale teprve dočítám ![]()
@Alexandraf Diky za info. Zni to celkem pozitivne, coz jsem rada. Proste to zmakneme a bude to fajn. Radeji bych celkovou, necitim se natolik psychicky dat pri vedomi celou operaci, manzel u toho byt nechce a navic to pichani do patere se me taky nezamlouva. Uvidim co me rekne anesteziolog, ale spis se priklanim k celkove…Tak at se Vam dari!
@Alexandraf Diky za info. Zni to celkem pozitivne, coz jsem rada. Proste to zmakneme a bude to fajn. Radeji bych celkovou, necitim se natolik psychicky dat pri vedomi celou operaci, manzel u toho byt nechce a navic to pichani do patere se me taky nezamlouva. Uvidim co me rekne anesteziolog, ale spis se priklanim k celkove…Tak at se Vam dari!
@Alexandraf brouček je kouzelný, opravdu se vám moc podařil
. Hlavně že vše dobře dopadlo a už jste rodinka…užívejte si to ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď