Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@1985bara no mě připadá že snad ještě nic nevnímá
a dá se nějak poznat že to vnímá?
Tak jsem to konecne dostala. poprve od porodu. Pristi tyden mam jit na kontrolu na gyndu.bala jsem se vyvolavacky a uz neni potreba ![]()
@1985bara a jak dlouho jsi krvácela po případně špinila po porodu?
@monika m celostní mediciny, prosím tě jak to mám chápat?
co to je?
@marketa.pipa mel by se uklidnit kdyz place. Tyhle sumy vnimal v brisku takze by to melo pusobit. Ja to pouzila asi 2× pak nebylo potreba
@adrusenkaaa Těch 100% bych brala s rezervou:D To zavání zázrakem. Hele, já je neznám, jen jsem an ně dostala doporučení, ale vážně o tom uvažuju, že bych se tam po lázních objednala. protože kdo ví, kdy se dostanu k Hnízdovi---
@marketa.pipa píše:
@1985bara a jak dlouho jsi krvácela po případně špinila po porodu?
Necelych 14 dni
@adrusenkaaa Tak jsem se tam teď dočetla, že používají Oberon - myslím, že o tom nedávno byla reportáž, že je to podvod ![]()
@Pady2 budu o tom přemyšlet, ale další věc je kolik peněz to bude stat že. ![]()
@adrusenkaaa JJ, nejlevnější je ten tip od Monči. Hnízdo je drahej, ale já chci vědět pravdu, i když ji tuším:D A on dokáže nastavit zrcadlo a zjistit, proč se nedaří, jak ten člověk žije a tak. Ale protože byl hodně v TV, tak je to teď móda a je těžké se k němu dostat…
@Pady2 jak jako zrcadlo. třeba že tam příjdu neřeknu mu co mě trápí a on to sám zjistí podle toho zrcadla? třeba, nejde Vám otěhotnět, jelikož to máte psychického rázu. pokud se neuvolníte a nebudete na to myslet, tak se vám to podaři. Něco takového?
@1985bara píše:
Tak jsem to konecne dostala. poprve od porodu. Pristi tyden mam jit na kontrolu na gyndu.bala jsem se vyvolavacky a uz neni potreba
holka zdravá ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď