IVF v roce 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
10554
6.5.15 11:03
@slunce.v.duši píše:
všechno máme, všechno děláme :pankac:…ale holt má svou pravidelnou ranní dvouhodinku slávy a to nepomáhá nic. :nevim:

jeeee, ale to znam, jonas to tedy nemel nejak ze by jecel, ale neprijemnej byl kazdy podvecer od cca17-19

• načítám...
6639
6.5.15 11:24

@alexa37 tak to ti závidím mě nespí skoro vůbec a když už tak jak říkáš ty tak na půl hodky a pak zas řve :nevim: a v postýlce mi nechce být, teda já ho mám ted v košíku, postýlku jsem chtěla vytáhnout až mu bude košík těsný. Já si nic ani doma udělat nic nemůžu, musím ho pořád chovat a chodit okolo něj aby pořád neřval a utěšovat ho :zed: chlap je pořád v práci tak pomoc je minimální :roll:

• načítám...
6639
6.5.15 11:26

@slunce.v.duši jééé to teda nezávidím tu koliku, jen se modlím aby nás to taky nepřemohlo :roll: říká se že kluci na to trpí :zed: a ty si taky pěkně užíváš :(

• načítám...
6639
6.5.15 11:26

@1985bara jak se vůbec projevuje ta kolika?

• načítám...
6.5.15 11:27

@marketa.pipa vítej v klubu nespavců :pankac:

• načítám...
6.5.15 11:29
@marketa.pipa píše:
@slunce.v.duši jééé to teda nezávidím tu koliku, jen se modlím aby nás to taky nepřemohlo :roll: říká se že kluci na to trpí :zed: a ty si taky pěkně užíváš :(

jooo máme to vtipný. chlap se děsí, abych nešla náhodou do špitálu. no aspon bych se vyspala :pankac:
ale co mam prášky na bolest, tak to celkem už jde.

• načítám...
10554
6.5.15 11:36

@marketa.pipa my jsme meli jen slabe, pomahalo pritahovani nozicek,, mimco ve vetsinou krouti, ze nemuze prdet a boli ho brisko, je nevrle a place a neni k utiseni

• načítám...
6639
6.5.15 11:38

@slunce.v.duši no jsem zvědavá jestli to někdy skončí, jen by mě zajímalo jak každý říká že se to po 6 nedělí spraví jestli na tom něco bude :nevim: No ten špitál by byl dobrý na spánek :pankac: ale aby ti tam náhodou ještě nedali prcka sebou :mrgreen:

• načítám...
5108
6.5.15 11:39

@marketa.pipa taky řvávala, ale nechala jsem ji si pořvat, nevyřvala si a i ted někdy zkouší, tak trošku povolím, ale ne zas moc at neskáču jak píská, jinak byla taky v košíku, ale už tam měla málo místa a jak rozhatzovala ručičkama tak tak už bylo třeba víc prostoru, v postýlce víc vidí, ale přes den v ní nechce být, musí pořád mít něčí pozornost, mám v obyváku cestovní a v ložnici dřevěnou, nejraději je ale v tom vibračním lehátku, pěkně vidí a já si ji můžu jednoduše přenášet

• načítám...
6639
6.5.15 11:39

@1985bara tak ten náš pacholek se taky někdy kroutí a natahuje, tak si taky říkám že ho trápí prdíky, ale zase dost prdí normálně :think: a někdy se takhle kroutí po jídle ale nechápu proč :think:

• načítám...
5108
6.5.15 11:41

@slunce.v.duši tak to ti holka nezávidím :( třeba to bude dobré, já volala mamce sanitku v lednu kvůli ledvinové kolice a měla kamínek, v noci zažila hrůzu, ale druhý den po kameni ani památka, tak to třeba taky dobře dopadne

• načítám...
6.5.15 11:44
@1985bara píše:
jeeee, ale to znam, jonas to tedy nemel nejak ze by jecel, ale neprijemnej byl kazdy podvecer od cca17-19

náš tedy ječí, ale spíš jen ráno cca mezi 7-9, to mu nejde prdět, chce spát a je pak přetažený. nechápu to. protože pak se zase normálně rozprdí :nevim: nepomáhá ani rourka, protože se kroutí a je v křeči, takže si jí tam nenechá zasunout. dneska sme to nějak dobře zvládli, zato včera to bylo výživný. ale to byl podrážděný i díky dusnýmu počasí.

• načítám...
10554
6.5.15 11:52

@slunce.v.duši jo jonas taky normalne prdel, ale proste v tu hodinu to bylo nejhorsi, nevim, ale nastesti to mame za sebou a netrvalo to dlouho :-)

@marketa.pipa píše:
@1985bara tak ten náš pacholek se taky někdy kroutí a natahuje, tak si taky říkám že ho trápí prdíky, ale zase dost prdí normálně :think: a někdy se takhle kroutí po jídle ale nechápu proč :think:

proste jsou to miminka :-),,,jinak zkus cvicit s nozickama, nam to fakt pomohlo, pockej az si zacne pritahovat a zvedat nozicky sam, bude vic rozpohybovanej a uz se to uklidni

• načítám...
7048
6.5.15 12:00

@slunce.v.duši Matko vydrž :hug: :hug: :hug: v pubertě na to budeš vzpomínat jako na ráj :mrgreen: :mrgreen: ne :lol: mezidobí je super :hug: :hug:
Tak ať jste brzy v pořádku :palec: :palec: :palec:

• načítám...
7151
6.5.15 12:12

Holky, tak dneska me Dr.na kontrole fakt nepotesil! Vse ok, ALE madam se otocila hlavou dolu ve 38tt, jako chapete to? Po 2mesicich KP! Ja ale nechci rodit prirozene, mam to napsane kv.tem ocim, ale KP byl jasnej cs, bez debat. A ted se obavam jak to dopadne. No jako jsem z toho vysokovana a ted zase nevim co bude a co je lepsi. Jsem pripravena celou dobu na cs. Chci predejit vsem komplikacim prir. porodu a ze jich neni malo a ted tohle, ach jo :cert: :zed: :zed:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+