IVF v roce 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
7151
6.5.15 13:32

@1985bara ocni vadu mam zavaznou, mam napsanou indikaci od ocniho..Do porodnice jdu za tyden. S tim KP to bylo uplne 100procentni..vis jak..

• načítám...
633
6.5.15 13:42

@slunce.v.duši vydrrrž…kolem 3.měsíce to malého přejde :hug:

• načítám...
10554
6.5.15 13:45
@Tinkka píše:
@1985bara ocni vadu mam zavaznou, mam napsanou indikaci od ocniho..Do porodnice jdu za tyden. S tim KP to bylo uplne 100procentni..vis jak..

tak to bys ten cs mela mit pokud to mas od ocare potvrzene, to bych se s nima i hadala,,, budu drzet palce at si to vybojujes :*

• načítám...
Jana Vajnerová
6.5.15 14:02

Ahoj holky, omlouvám se že jsem tady delší dobu nebyla, ale znáte to. Ty začátky jsou vždy hrozné…
Chci se s vámi poradit. Hodně nás trápí bříško. Snažím se cvičit, dávat Espumisan před jídlem. Koupila jsem i mastičku na pupík…
ale stále bolesti přetrvávají. Slyšela jsem že by mohlo pomoci vibrační lehátko. Co myslíte? Mohlo by pomoci??

• Upravit
633
6.5.15 14:06

@Jana Vajnerová ahojky, taky nás hodně trápilo, dáváme espumisan a probiotické kapky BioGaia. Upravilo se to ale až teď, kdy má malá necelé 3 měsíce. To s vibračním lehátkem nevím.

• načítám...
7151
6.5.15 14:08

@1985bara Díky,mam to od něj napsané, tak snad jo. Ale znáš to, záleží na porodníkovi, bla, bla, bla…To mě řekl můj gyndař. Ale říkal, že pozitivní je, at bude pařirozenej nebo CS, že je hlavičkou dolů…i pro ten CS je to lepší prý…logicky…tak uvidíme…

• načítám...
10554
6.5.15 14:12

@Jana Vajnerová nejsem si jista ze by az tak pomahalo, znam holky, ktere ho maji a stejne je to trapi, pokud mas nekoho kdo by ti ho treba na dva dny pujcil tak bych ho urco vyzkousela, ale jinak davat hodne na brisko, oni se pak krasne vyprdi

• načítám...
Jana Vajnerová
6.5.15 14:18

@1985bara A nevadí ho dávat na bříško když ještě nezvedá hlavičku???
A na jak asi dlouho Baruš??

• Upravit
10554
6.5.15 14:24

@Jana Vajnerová prrave si procvici ty svaly aby zvedal. ja nechavala chvilicku kdyz zacal plakat tak jsem ho otocila, ale jonas se snazil pretacet sam od zacatku..davam ho na brisko od porodky, skvele drzi diky tomu hlavicku od cca 6tydnu

• načítám...
Jana Vajnerová
6.5.15 14:26

@1985bara Zkusím, děkuji. A jaký máš názor na to lehátko??

• Upravit
10554
6.5.15 14:28

@Jana Vajnerová ja mam obyc bez vibraci, ale nazavrhuji ho :-)

• načítám...
6.5.15 14:32
@letnička77 píše:
@slunce.v.duši vydrrrž…kolem 3.měsíce to malého přejde :hug:

mámo, já ty dny doslova tlačim před sebou očima :mrgreen: až jednou bolebřich přestane, tak se snad štěstím ožeru jako dobytek :pankac:

• načítám...
6639
6.5.15 14:43

@slunce.v.duši Jůů, to je fešák :potlesk: A jaký je už velký :dance:

Holky, já když to tak čtu, tak nevím, jestli se mám na ten začátek s malým vůbec těšit :P :mrgreen:

• načítám...
6639
6.5.15 14:45
@Tinkka píše:
@1985bara Uz jsem to tady psala tj.moje ocni vada, to hlavne. A pak o takovy zazitek jako mela treba Slunicko apod. opravdu nestojim hlavne kv.male :cert:

Jako já Tě chápu, je fakt, že ten zážitek co měla Sluníčko mě vystrašil a říkám si, jestli po tom co tady holky psaly, není lepší ten císař :nevim:

• načítám...
7151
6.5.15 15:01

@Lasislava1 Kazda varianta ma sva pro a proti a nic neni bez rizika jak psala spravne Hacilka, takze ano muze byt super rychlej bezproblemovej porod stejne tak bezproblemova sekce viz alexa, ecil, jana, alexandraf atp..je to individualni a clovek holt musi verit, ze to pro co se rozhodl je to spravne! :kytka:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+