IVF v roce 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
4574
4.5.15 21:23

Ty poporodní kaťata jsou předpokládám na jedno použití, kolik jste jich měly? Jakou velikost jste braly? Větší, nebo menší, než nosíte?

• načítám...
5108
4.5.15 21:23

@marketa.pipa ještě je malinkej, tuším že v 6 týdnech doktorka zkoušela pískací hračkou reakci a sice reagovala, ale ne kdoví jak, taky sem si říkala jestli není hluchá, ale slyší až moc dobře a taky podle toho mele, pusu nezavře co otevře oči

• načítám...
10554
4.5.15 21:27
@Martina225 píše:
Ty poporodní kaťata jsou předpokládám na jedno použití, kolik jste jich měly? Jakou velikost jste braly? Větší, nebo menší, než nosíte?

Ja je nepouzila.byly mi neprijemne.byla.jsem ve svych bavlnenych

• načítám...
4235
4.5.15 21:31
@Pady2 píše:
@adrusenkaaa JJ, nejlevnější je ten tip od Monči. Hnízdo je drahej, ale já chci vědět pravdu, i když ji tuším:D A on dokáže nastavit zrcadlo a zjistit, proč se nedaří, jak ten člověk žije a tak. Ale protože byl hodně v TV, tak je to teď móda a je těžké se k němu dostat…

Známa si to hrozne chválí. Mela pry klistovku a nikdo ji nedokázal pomoct a muž ji tam ted bude chodit kvuli střevum

• načítám...
1364
4.5.15 21:38

@Alexandraf Ládík je rozkošníček :hug:

• načítám...
7151
4.5.15 22:52

@Martina225 koupila jsem baleni po 5ks ty sitovane, ty jdou pry i vyprat..jsou elasticke, nejak jsem to nezkoumala, je to asi L, nevim. Pak mam jeste bavlnene.

• načítám...
7151
4.5.15 22:53

@Martina225 koupila jsem baleni po 5ks ty sitovane, ty jdou pry i vyprat..jsou elasticke, nejak jsem to nezkoumala, je to asi L, nevim. Pak mam jeste bavlnene.

• načítám...
4574
5.5.15 03:39
@1985bara píše:
Ja je nepouzila.byly mi neprijemne.byla.jsem ve svych bavlnenych
jj jasny ;-)
@Tinkka píše:

Dobre, omrnu to. Drzim palec, at si vyberes to spravne uspani a nemas velky strach. Byla bych na tom stejne. A jakto, ze je rozhodnuto pro CS? Nebo jsi si mohla vybrat?

• načítám...
22446
5.5.15 05:20
@Tinkka píše:
@Leňásek27 Jj,z pichnuti strach fakt nemam, ale z poskozeni michy, infekce, krvaceni atp.to jsou mozna rizika…navic 24h lezet jak prkno taky zadna slava. Po ca muzu vstat o hodne drive. Leky na bolest me muzou dat hned taky..vse ma sve pro a proti. A pokud to nesnasim dobre psychicky, tak to asi taky nebude moc ok pro operaci, abych jim tam celou dobu hystericky rvala atd. :mrgreen: :nevim: Nazory se opet ruzni, jako u vseho. Manzel, kdyz sel na operaci s nohou, tak mu spinal Dr. vylozene nedoporucil, mami znama sestra,kt.dela na gynde take ne..a ted si vyber, ze :nevim:

Neboj, oni nepíchají do míchy, ale níže :lol:

• načítám...
4803
5.5.15 05:21
@Martina225 píše:

Ja.mela 4ry a prala jsem.je na 60°C, takze mi vydrzely v pohode… Mela.jsem vetsi nez nosim. Mam M a mela jsem Lka a vyhovovaly mi,..

• načítám...
22446
5.5.15 05:26
@1985bara píše:
Tak jsem to konecne dostala. poprve od porodu. Pristi tyden mam jit na kontrolu na gyndu.bala jsem se vyvolavacky a uz neni potreba :potlesk:

No vidíš, nakonec je to v pohodě. Já zatím nic :think:

• načítám...
22446
5.5.15 05:28
@kytka077 píše:
Ja.mela 4ry a prala jsem.je na 60°C, takze mi vydrzely v pohode… Mela.jsem vetsi nez nosim. Mam M a mela jsem Lka a vyhovovaly mi,..

Ty nespíš? :lol:

• načítám...
10554
5.5.15 05:45
@Ecil píše:
No vidíš, nakonec je to v pohodě. Já zatím nic :think:

No jo ale jak se mrcha ohlasila - zadne spineni nic. proste najednou v kalhotkach louze jak hrom..omlouvam se za uprimnost

• načítám...
6639
5.5.15 06:04

@1985bara tak to nebylo dlouho :D

• načítám...
6639
5.5.15 06:07

@alexa37 takže ted to nemá cenu pouštět?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+