Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@monika m Já ještě uvidím s tou pojistovnou, 205 je průmyslová pojistovna. Včera byla u mě mamka, a říkala, že nám na další ivf přispěje, je to od rodičů moc pěkné. Tak jsem tedka v pasti, zda jít ještě tento rok, a navíc mám 5000 tisíc slevu v Car, která je platná půl roku. Tak se musíme rozmyslet, zda to podstopit, ještě tento rok. Je to těžké rozhodování. A jak se jinak cítíš? Já nevím proč, ale dneska do mě jde zase deprese. Včera jak tu za mnou byla kamaradka a mamka, tak mi bylo fajn. Ale asi to je tím, že dneska půjdu do práce.
Pořád se jakoby nemůžu smířit s tím, že to nevyšlo, prostě touha po dítěti je hrozně silná. Víšjak já přemyšlím? Prostě už at je spren, a uvidí se, zda jdeme do ivf, prostě bych nejraději přeskočila 3-4 měsíce. To je uvažování, já prostě tedka nežiju já přežívám. ![]()
@1985bara Ted je to velke halo s tim ockovanim, vadi me, ze se to tak hroti, at na jednu nebo druhou stranu, to je pruda
Tak to je fajn, kdyz Dr.tak dlouho znas, vid. Uz je tedy starsi? Tehle Dr.je tak kolem 50ky. Proste me sedla. Nemam rada takove ty sekernice a razny lidi, sup, sup, sup a trisky litaj… ![]()
@adrusenkaaa n ebyla tu, taky jsem napjatá jak dopadla, kéž by to vyšlo aspoň jedné
@adrusenkaaa nevím, nedávno jsem ji dohledávala a dlouho se nepřihlásila… ![]()
Holky už jsem 3v1 embrouškové byli krásní jeden už měl 10buněk 1k a druhý 8buněk 1 mesela jsem podepsat reverz protože jsem po těch 2císařích a oba vypadali pěkně ale co to bych se divila kdyby se chytli oba
píchli mi prgnil a ještě píchám 4a8 prý to pomůže implantaci
![]()
@hačilka to zas budou nervy
první máj, je první máj a bylo by stylové kdyby to klaplo
![]()
@hačilka píše:
Holky už jsem 3v1 embrouškové byli krásní jeden už měl 10buněk 1k a druhý 8buněk 1 mesela jsem podepsat reverz protože jsem po těch 2císařích a oba vypadali pěkně ale co to bych se divila kdyby se chytli oba![]()
píchli mi prgnil a ještě píchám 4a8 prý to pomůže implantaci
![]()
mam z vas radost ![]()
@Tinkka jj je starsi, chodili jsme k nemu vsechny tri deti
, zacinal ordinovat, kdyz se narodil muj bracha a tomu bude 40:-), je to super doktor, krsne se chova k miminkum a ta praxe proste nejde prehlednout, budu rada kdyz vydrzi tak do tech 7-10let jonase, prootze to uz si pak dokaze poradne rict co ho kde boli atd,,,jinak i prvni ockovani odklada na 4 mesic takze super,,,ja se malem rozbrecela kdyz jsem k nemu poprve prisla s jonaskem a on ho tak nezne bral do ruky atd ![]()
@slunce.v.duši @1985bara @Pady2 @adrusenkaaa díky ženy
no je to vysloveně romantický den
chčije a chčije ale líbli jsme se v českém ráji pod třešní na naše šesté výročí
tak kruci sedmý transfer co by měl už dopadnout
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď